Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum deschizi portbagajul Mitsubishi Mirage din interior?

Indiferent de faptul că alergi, asistați la mutarea cuiva sau plecați în weekend, volumul suplimentar oferit de portbagajul Mitsubishi Mirage este important. Pe de altă parte, se poate întâmpla, în unele cazuri, ca portbagajul să se blocheze, dacă este din cauza unei probleme de alimentare, sau a unei probleme cu încuietoarea, fără îndoială te vei trezi cu dificultăți atunci când te confrunți cu această problemă. De aceea am luat decizia de a produce acest articol pentru a vă ajuta să înțelegeți cum se deschide portbagajul unui Mitsubishi Mirage din interior? Acest lucru ar trebui să vă ofere un tratament temporar pentru a accesa portbagajul în timp ce vă gândiți la o reparație completă. Pentru a face acest lucru, vom vedea mai întâi de ce portbagajul mașinii dvs. este blocat și, în plus, cum să deschideți portbagajul Mitsubishi Mirage din interior.

De ce este blocat portbagajul Mitsubishi Mirage?

We will now see one by one the concerns that can make you want to open the safe of your Mitsubishi Mirage from the inside.

Firele de conexiune de blocare tăiate care blochează portbagajul tău Mitsubishi Mirage

Prima explicație pentru un portbagaj blocat pe mașină. Este posibil ca firele sau cablajul încuietorului portbagajului să fi fost tăiate cu forța sau din cauza șocurilor. Această problemă face ca mânerul de deblocare exterior al portbagajului să nu acționeze ca răspuns și poate provoca, de asemenea, îngrijorări cu luminile din spate, care pot fi conectate la același cablaj. Dacă aveți aceste două nelămuriri și becurile nu sunt arse (vă rugăm să consultați articolul nostru despre schimbarea becurilor luminilor din spate de pe Mitsubishi Mirage dacă nu știți cum să verificați starea acestora, există șanse mari ca hayonul al dvs. Mitsubishi Mirage este blocat din cauza unei probleme electrice.

Broken trunk lock on Mitsubishi Mirage

A doua problemă care te poate determina să cauți cum să deschideți portbagajul Mitsubishi Mirage din interior, este că încuietoarea portbagajului tău Mitsubishi Mirage este cea care se află la sursa problemei tale. Pe măsură ce trece timpul, acesta se poate bloca sau mecanismele interne se pot rupe. În acest caz, acțiunea mânerului exterior al portbagajului nu mai activează mecanismul. Este posibil să percepeți în continuare sunetul activării, dar mecanismul nu se va învârti.

Weiterlesen:
Ambreiajul alunecă la Mitsubishi Mirage, ce să fac?

Ceva s-a blocat în lacăt

În concluzie, o ultimă posibilitate, în ciuda faptului că originea problemei este în general deja stabilită. Este posibil să aveți ceva (o geantă de exemplu, o jachetă, frunze…) înfipt în lacătul portbagajului și ca acest corp străin să îl mențină în poziția închisă.

Cum se deschide portbagajul Mitsubishi Mirage din interior?

După ce ai trecut peste diferitele cauze pentru care ai putea want to open the trunk of your Mitsubishi Mirage from the inside, vom descrie cum să o faceți în practică.

You may not be advised of it, but there is an internal handle on your trunk, which is there for security. This handle is hidden and most of us are not even conscious of its existence. On the other hand, it is the handle that will allow you to open the trunk of your Mitsubishi Mirage from the passenger compartment. To locate this “handle” you’ll have to get in the back seat (don’t be reluctant to fold it down for more space), and, at the trunk lock of your Mitsubishi Mirage (center of the tailgate), you’ll have to scoateți capacul de plastic pentru a vedea că apare întregul lacăt. Odată ce acest lucru a fost efectuat, ar trebui găsiți un fel de pârghie care odată activată vă va permite să deschideți hayonul Mitsubishi Mirage din interior. Atenție totuși, la multe modele, dacă această pârghie se menține în poziția deschisă, nu vei putea încuia portbagajul atunci când închizi mașina cu sistemul de închidere centralizată. Așa că asigurați-vă că îl puneți înapoi în poziție odată ce închideți portbagajul.

Dacă aveți nevoie de mai multe tutoriale despre Mitsubishi Mirage, accesați categoria noastră Mitsubishi Mirage.

Legătura cu publicația principală