Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum deconectez bateria la Volkswagen Touran?

Bateria mașinii tale este o piesă de uzură, în general se consideră că va avea între 5 și 6 ani de viață. S-ar putea să te fi trezit într-o dimineață cu o baterie descărcată și nu ai capacitatea de a porni Volkswagen Touran. Și de multe ori acest lucru este cauzat de o baterie care nu mai stochează energie. Deci, în cazuri ca acesta, cum deconectez bateria de la Volkswagen Touran?? Tocmai, echipa noastră a creat acest conținut pentru a vă putea ajuta să realizați această procedură de bază în siguranță și în siguranță. În primul rând, vă vom oferi câteva sfaturi despre cum să o faceți în siguranță, apoi îl vom pune în practică și cum să deconectați bateria la Volkswagen Touran.

Cum să deconectez bateria la Volkswagen Touran: Câteva sfaturi

Pentru început, înainte de a aborda cum să deconectați bateria de la Volkswagen Touran, vom face vă oferă câteva sugestii despre cum să efectuați această procedură în siguranță și te salvează de la pierderea timpului, unele dintre ele vor părea cu siguranță evidente pentru tine, dar nu poți fi niciodată prea precaut:

  • Înainte de a face ceva pe mașina dvs., trebuie să faceți întotdeauna așezați-l pe o suprafață plană cu frâna de mână pusă pentru a preveni orice mișcare a Volkswagen Touran.
  • Bateria din mașină este un acumulator de energie și poate genera o încărcare mortală pentru oameni, așa că va trebui să rețineți pentru a opri contactul vehiculului și a îndepărta orice bijuterii sau obiecte metalice este posibil să purtați pentru a fi sigur că vă asumați un risc cât mai mic posibil.
  • Pe lângă faptul că este plină de energie, bateria va fi umplută cu acid, o substanță chimică foarte corozivă care poate dăuna foarte mult pielii. Ca măsură de siguranță, purtați mănuși de cauciuc și ochelari de protecție pentru a vă proteja de stropire.
  • În sfârșit, când te duci la secțiune cum să deconectați bateria la Volkswagen Touran, nu atingeți cele două borne ale bateriei dvs., puteți provoca un scurtcircuit cu corpul dumneavoastră ca conductor.
Weiterlesen:
Unde găsiți siguranța geamului electric pe Volkswagen Touran 3?

Cum să deconectați o baterie la Volkswagen Touran meu: luați măsuri

Să începem acum, secțiunea care vă aduce cu siguranță în acest articol, cum să deconectați o baterie la Volkswagen Touran. Așadar, după ce ați luat toate măsurile pe care le-am menționat mai devreme, veți putea în sfârșit să începeți scoaterea bateriei din mașină. Pentru a face acest lucru, va fi destul de simplu. Mai întâi va trebui să scoți capacele de plastic care protejează bornele bateriei tale. Observați starea terminalelor dvs., dacă sunt oxidate sau foarte murdare, vă sugerăm să folosiți o perie de sârmă moale și bicarbonat de sodiu pentru a le curăța înainte de demontare. Odată ce curățarea este făcută, mai întâi va trebui scoateți borna negativă a bateriei mașinii dvs folosind o piuliță și un șurub (acesta este cablul negru cu semnul „-”), întotdeauna în acest fel, deoarece este legat de șasiul mașinii, dacă mai întâi scoateți borna pozitivă (cablu roșu cu semnul „+”) și atingeți o porțiune a șasiului, ar provoca un scurtcircuit. Acum poti deconectați borna pozitivă a bateriei de la Volkswagen Touran. Odată ce ambele terminale sunt deconectate, puteți începe ultimul pas, deconectați bateria din compartimentul motor al mașinii dvs. Pentru a face acest lucru, trebuie doar să scoateți tija și clema, de obicei ținute de o piuliță sau un șurub torx, și să le scoateți din locul ei. Ai grijă totuși, a bateria cântărește foarte mult, fii atent și puternic și, de asemenea, gândește-te scoate-l pe verticală pentru a preveni orice scurgere de acid. Gata, tocmai ați învățat metodologia despre cum să deconectați o baterie la Volkswagen Touran, dacă respectați toate recomandările de siguranță, totul ar trebui să meargă bine. Dacă doriți să aflați cum să vă reconectați bateria în siguranță, consultați acest conținut, iar dacă doriți mai multe informații despre Volkswagen Touran, avem un director de articole dedicate vehiculului dumneavoastră.

Weiterlesen:
Cum rabatez bancheta din spate la Volkswagen Touran 2?

Pentru a găsi mai multe sfaturi despre Volkswagen Touran, aruncați o privire la categoria Volkswagen Touran.

Ссылка на основную публикацию