Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum deconectez bateria la Volkswagen Touran 3?

Bateria vehiculului dumneavoastră este o componentă de uzură, se consideră în mod obișnuit că va avea între 5 și 6 ani de viață. S-ar putea să te fi trezit într-o dimineață fără baterie și fără capacitatea de a porni Volkswagen Touran 3. Și destul de des acest lucru este cauzat de o baterie care nu mai stochează energie. Deci, în acest caz, cum deconectez bateria de la Volkswagen Touran 3?? Tocmai, echipa noastră a scris conținutul acestui articol pentru a vă putea ajuta să îndepliniți această sarcină comună în siguranță și în siguranță. În primul rând, vă vom oferi câteva recomandări despre cum să o faceți în siguranță, apoi o vom pune în practică și cum să deconectați bateria la Volkswagen Touran 3.

Cum să deconectați bateria la Volkswagen Touran 3: Câteva sfaturi

Pentru început, înainte de a aborda cum să deconectați bateria de la Volkswagen Touran 3, vom face acest lucru vă oferă câteva recomandări despre cum să efectuați această procedură în siguranță și te scutesc de a pierde timpul, unele dintre ele ți se vor părea absolut evidente, dar nu poți fi niciodată prea precaut:

  • Înainte de a face ceva pe mașina dvs., trebuie să faceți întotdeauna așezați-l pe o suprafață plană cu frâna de mână pusă pentru a evita orice mișcare a Volkswagen Touran 3.
  • Bateria din mașina dvs. este un acumulator de energie și poate trimite o încărcare mortală oamenilor, așa că va trebui să aveți în vedere pentru a opri contactul vehiculului și a îndepărta orice bijuterii sau obiecte metalice este posibil să purtați pentru a vă asigura că vă asumați un risc cât mai mic posibil.
  • Pe lângă faptul că este plină de energie, bateria va fi umplută cu acid, o substanță chimică foarte corozivă care poate dăuna foarte mult pielii. Ca măsură preventivă, purtați mănuși de cauciuc și ochelari de protecție pentru a vă proteja de stropire.
  • În sfârșit, când te duci la secțiune cum să deconectați bateria la Volkswagen Touran 3, nu atingeți cele două borne ale bateriei, ați putea provoca un scurtcircuit cu corpul ca conductor.
Weiterlesen:
Cum se deschide Volkswagen Touran 2 cu o baterie descărcată?

Cum să deconectați o baterie la Volkswagen Touran 3 meu: luați măsuri

Să începem acum, secțiunea care vă aduce absolut aici, cum să deconectați o baterie la Volkswagen Touran 3. Așadar, după ce ați luat toate măsurile de siguranță pe care le-am descris mai înainte, veți putea în sfârșit să începeți scoaterea bateriei de pe masina ta. Pentru a face acest lucru, va fi destul de ușor. Mai întâi va trebui să scoți capacele de plastic care protejează bornele bateriei tale. Verificați starea terminalelor dvs., dacă sunt oxidate sau foarte murdare, vă sfătuim să folosiți o perie de sârmă moale și bicarbonat de sodiu pentru a le curăța înainte de demontare. Odată ce curățarea este efectuată, mai întâi va trebui scoateți borna negativă a bateriei mașinii dvs folosind o piuliță și un șurub (acesta este cablul negru cu semnul „-”), întotdeauna în acest fel, deoarece este conectat la șasiul mașinii, dacă scoateți mai întâi borna pozitivă (cablu roșu cu semnul „+”) și atingeți o parte a șasiului, ar provoca un scurtcircuit. Acum poti deconectați borna pozitivă a bateriei de la Volkswagen Touran 3. Odată ce ambele terminale sunt deconectate, puteți începe ultimul pas, deconectați bateria din compartimentul motor al mașinii dvs. Pentru a face acest lucru, trebuie doar să scoți tija și clema, ținute în general de o piuliță sau un șurub torx, și să o scoți din loc. Fii atent totuși, a bateria cântărește foarte mult, fii atent și puternic și, de asemenea, gândește-te scoate-l pe verticală pentru a evita orice scurgere de acid. Gata, tocmai ai descoperit procesul de deconectare a bateriei pe Volkswagen Touran 3 tau, daca respecti toate recomandarile de siguranta totul ar trebui sa mearga bine. Dacă doriți să aflați cum să vă reconectați bateria în siguranță, consultați conținutul acestui articol, iar dacă doriți mai multe informații despre Volkswagen Touran 3, avem un director de articole dedicate mașinii dvs.

Weiterlesen:
Stergatorul blocat la Volkswagen Touran

Pentru a găsi mai multe sfaturi despre Volkswagen Touran 3, aruncați o privire la categoria Volkswagen Touran 3.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector