Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum deconectez bateria la Volkswagen Touran 2?

Bateria vehiculului dumneavoastră este o piesă de uzură, în general se consideră că va avea o durată de viață între 5 și 6 ani. S-ar putea să te fi trezit într-o zi cu o baterie descărcată și că nu poți să-ți pornești Volkswagen Touran 2. Și adesea acest lucru este cauzat de o baterie care nu mai stochează energie. Deci, în acest caz, cum deconectez bateria de la Volkswagen Touran 2?? Tocmai, echipa noastră a scris și publicat acest conținut pentru a vă ajuta să faceți această sarcină de bază în siguranță. În primul rând, vă vom oferi câteva sfaturi și sfaturi despre cum să o faceți în siguranță, apoi o vom pune în practică și cum să deconectați bateria la Volkswagen Touran 2.

Cum să deconectați bateria la Volkswagen Touran 2: Câteva sfaturi

Pentru început, înainte de a aborda cum să deconectați bateria de la Volkswagen Touran 2, vom face acest lucru vă oferă câteva sfaturi despre cum să efectuați această procedură în siguranță și te salvează de la pierderea timpului, unele dintre ele îți vor suna, fără îndoială, evidente, dar nu poți fi niciodată prea atent:

  • Înainte de a face ceva pe mașina dvs., trebuie să faceți întotdeauna așezați-l pe o suprafață plană cu frâna de mână pusă pentru a preveni orice mișcare a Volkswagen Touran 2.
  • Bateria din mașina dvs. este un acumulator de energie și poate genera o încărcare mortală pentru oameni, așa că va trebui să aveți în vedere pentru a opri contactul vehiculului și a îndepărta orice bijuterii sau obiecte metalice este posibil să purtați pentru a fi sigur că vă asumați un risc cât mai mic posibil.
  • În plus, pentru a fi umplută cu energie, bateria va fi umplută cu acid, o substanță chimică foarte corozivă care poate dăuna foarte mult pielii. Ca măsură preventivă, purtați mănuși de cauciuc și ochelari de protecție pentru a vă proteja de stropire.
  • În sfârșit, când te duci la secțiune cum să deconectați bateria la Volkswagen Touran 2, nu atingeți cele două borne ale bateriei, ați putea provoca un scurtcircuit cu corpul ca conductor.
Weiterlesen:
Buşonul de combustibil s-a blocat pe Volkswagen Touran 2, ce să fac?

Cum să deconectați o baterie la Volkswagen Touran 2 meu: luați măsuri

Să începem acum, partea care, fără îndoială, vă aduce în acest articol, cum să deconectați o baterie la Volkswagen Touran 2. Deci, după ce ați luat toate măsurile de precauție menționate mai sus, veți putea, în sfârșit, să începeți scoaterea bateriei. din masina ta. Pentru a face acest lucru, va fi destul de simplu. Mai întâi va trebui să scoți capacele de plastic care protejează bornele bateriei tale. Verificați starea terminalelor dvs., dacă sunt oxidate sau foarte murdare, vă sfătuim să folosiți o perie de sârmă moale și bicarbonat de sodiu pentru a le curăța înainte de demontare. Odată ce curățarea este finalizată, mai întâi va trebui scoateți borna negativă a bateriei mașinii dvs folosind o piuliță și un șurub (acesta este cablul negru cu semnul „-”), întotdeauna în acest fel, deoarece este conectat la șasiul mașinii, dacă scoateți mai întâi borna pozitivă (cablu roșu cu semnul „+”) și atingeți o porțiune a șasiului, ar declanșa un scurtcircuit. Acum poti deconectați borna pozitivă a bateriei de la Volkswagen Touran 2. Odată ce ambele terminale sunt deconectate, puteți începe ultimul pas, deconectați bateria din compartimentul motor al mașinii dvs. Pentru a realiza acest lucru, trebuie doar să scoateți tija și clema, de obicei ținute de o piuliță sau un șurub torx, și să le scoateți din locul său. Fii precaut totuși, a bateria cântărește foarte mult, fii atent și puternic și, de asemenea, gândește-te scoate-l pe verticală pentru a evita orice scurgere de acid. Gata, tocmai ați descoperit procesul de deconectare a bateriei la Volkswagen Touran 2, dacă respectați toate regulile de siguranță, totul ar trebui să meargă bine. Dacă doriți să aflați cum să vă reconectați bateria în siguranță, consultați acest conținut, iar dacă doriți mai multe informații despre Volkswagen Touran 2, avem un director de articole dedicate vehiculului dumneavoastră.

Weiterlesen:
Când să schimbi discurile de frână Volkswagen Touran?

Pentru a găsi mai multe sfaturi despre Volkswagen Touran 2, aruncați o privire la categoria Volkswagen Touran 2.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector