Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum deconectez bateria la Peugeot Boxer meu?

Bateria mașinii tale este o componentă de uzură, în mod obișnuit se consideră că va avea între 5 și 6 ani de viață. S-ar putea să te fi trezit într-o dimineață cu o baterie descărcată și nu ai capacitatea de a porni Peugeot Boxer. Și adesea acest lucru este cauzat de o baterie care nu mai stochează energie. Deci, în acest caz, cum deconectez bateria de la Peugeot Boxer meu? Tocmai, echipa noastră a postat acest conținut pentru a vă putea ajuta să realizați această procedură comună în siguranță și în siguranță. În primul rând, vă vom oferi câteva recomandări despre cum să o faceți în siguranță, apoi o vom pune în practică și cum să deconectați bateria la Peugeot Boxer dumneavoastră.

Cum să deconectez bateria la Peugeot Boxer meu: Câteva sfaturi

În primul rând, înainte de a aborda cum să deconectați bateria de la Peugeot Boxer, vom face acest lucru vă oferă câteva sfaturi despre cum să efectuați această operațiune în siguranță și te scutește de la pierderea timpului, unele dintre ele vor părea cu siguranță evidente pentru tine, dar nu poți fi niciodată prea precaut:

  • Înainte de a face ceva pe mașina dvs., trebuie să faceți întotdeauna așezați-l pe o suprafață plană cu frâna de mână pusă pentru a evita orice mișcare a Peugeot Boxer.
  • Bateria din mașina dvs. este un acumulator de energie și poate furniza o încărcare mortală oamenilor, așa că va trebui să aveți în vedere pentru a opri contactul vehiculului și a îndepărta orice bijuterii sau obiecte metalice este posibil să purtați pentru a vă asigura că vă asumați un risc cât mai mic posibil.
  • Pe lângă faptul că este umplută cu energie, bateria va fi umplută cu acid, o substanță chimică foarte corozivă care poate dăuna foarte mult pielii. Ca măsură de siguranță, purtați mănuși de cauciuc și ochelari de protecție pentru a vă proteja de stropire.
  • În sfârșit, când treci la pas cum să deconectați bateria la Peugeot Boxer, nu atingeți cele două borne ale bateriei dvs., puteți provoca un scurtcircuit cu corpul dumneavoastră ca conductor.
Weiterlesen:
Problemă la încărcarea bateriei Peugeot Boxer, ce să faci?

Cum să deconectați o baterie la Peugeot Boxer meu: luați măsuri

Să începem acum, partea care vă aduce cu siguranță în acest articol, cum să deconectați o baterie la Peugeot Boxer. Așadar, după ce ai luat toate măsurile pe care le-am detaliat chiar mai înainte, vei putea în sfârșit să ataci scoaterea bateriei din mașină. Pentru a face acest lucru, va fi destul de ușor. Mai întâi va trebui să scoți capacele de plastic care protejează bornele bateriei tale. Verificați starea terminalelor dvs., dacă sunt oxidate sau foarte murdare, vă sugerăm să folosiți o perie de sârmă moale și bicarbonat de sodiu pentru a le curăța înainte de demontare. Odată ce curățarea este realizată, mai întâi va trebui scoateți borna negativă a bateriei mașinii dvs folosind o piuliță și un șurub (acesta este cablul negru cu semnul „-”), întotdeauna în această direcție, deoarece este conectat la șasiul mașinii, dacă scoateți mai întâi borna pozitivă (cablu roșu cu semnul „+”) și atingeți o parte a șasiului, ar provoca un scurtcircuit. Acum poti deconectați borna pozitivă a bateriei de la Peugeot Boxer. Odată ce ambele terminale sunt deconectate, puteți începe ultimul pas, deconectați bateria din compartimentul motor al mașinii dvs. Pentru a face acest lucru, trebuie doar să scoateți tija și clema, ținute în mod obișnuit de o piuliță sau un șurub torx, și să le scoateți din locul ei. Fii precaut totuși, a bateria cântărește foarte mult, fii atent și puternic și, de asemenea, gândește-te scoate-l pe verticală pentru a evita orice scurgere de acid. Gata, tocmai ai învățat tehnica de deconectare a bateriei la Peugeot Boxer tău, dacă respecți toate instrucțiunile de siguranță totul ar trebui să meargă bine. Dacă doriți să aflați cum să vă reconectați bateria în siguranță, consultați acest conținut, iar dacă doriți mai multe informații despre Peugeot Boxer, avem un director de articole dedicate vehiculului dumneavoastră.

Weiterlesen:
Unde pot găsi siguranța claxonului la Peugeot Boxer?

Dacă doriți mai multe tutoriale despre Peugeot Boxer, accesați categoria noastră Peugeot Boxer.

Legătura cu publicația principală