Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum deconectez bateria la Ford Fiesta mea?

Bateria vehiculului dumneavoastră este o componentă de uzură, se consideră în mod obișnuit că va avea între 5 și 6 ani de viață. S-ar putea să te fi trezit într-o zi cu o baterie descărcată și să nu poți porni Ford Fiesta. Și adesea acest lucru este atribuit unei baterii care nu mai stochează energie. Deci, în acest caz, cum deconectez bateria de la Ford Fiesta?? Tocmai, echipa noastră a creat această pagină de conținut pentru a vă ajuta să realizați această procedură de bază în siguranță și în siguranță. În primul rând, vă vom oferi câteva sugestii despre cum să o faceți în siguranță, apoi o vom pune în practică și cum să deconectați bateria la Ford Fiesta dumneavoastră.

Cum să deconectați bateria la Ford Fiesta: Câteva sfaturi

În primul rând, înainte de a ne ocupa de cum să deconectați bateria de la Ford Fiesta, vom face acest lucru vă oferă câteva sfaturi despre cum să efectuați această procedură în siguranță și vă scutește de pierderea timpului, unele dintre ele vă vor suna, fără îndoială, evidente, dar nu puteți fi niciodată prea atent:

  • Înainte de a face ceva pe mașina dvs., trebuie să faceți întotdeauna așezați-l pe o suprafață plană cu frâna de mână pusă pentru a preveni orice mișcare a Ford Fiesta.
  • Bateria din mașină este un acumulator de energie și poate furniza o încărcare mortală oamenilor, așa că va trebui să rețineți pentru a opri contactul vehiculului și a îndepărta orice bijuterii sau obiecte metalice este posibil să purtați pentru a fi sigur că vă asumați un risc cât mai mic posibil.
  • Pe lângă faptul că este plină de energie, bateria va fi umplută cu acid, o substanță chimică foarte corozivă care poate dăuna foarte mult pielii. Ca măsură preventivă, purtați mănuși de cauciuc și ochelari de protecție pentru a vă proteja de stropire.
  • În sfârșit, când treci la pas cum să deconectați bateria la Ford Fiesta, nu atingeți cele două borne ale bateriei dvs., puteți provoca un scurtcircuit cu corpul dumneavoastră ca conductor.
Weiterlesen:
Cum deconectez bateria la Ford Fiesta 4?

Cum să deconectați o baterie la Ford Fiesta mea: luați măsuri

Să începem acum, secțiunea care vă aduce fără îndoială în acest articol, cum să deconectați o baterie la Ford Fiesta dumneavoastră. Așadar, după ce ați luat toate măsurile de siguranță descrise mai sus, veți putea în sfârșit să începeți scoaterea bateriei din mașină. Pentru a face acest lucru, va fi destul de ușor. Mai întâi va trebui să scoateți capacele de plastic care protejează bornele bateriei dumneavoastră. Observați starea terminalelor dvs., dacă sunt oxidate sau foarte murdare, vă sugerăm să folosiți o perie de sârmă moale și bicarbonat de sodiu pentru a le curăța înainte de demontare. Odată ce curățarea este realizată, mai întâi va trebui scoateți borna negativă a bateriei mașinii dvs folosind o piuliță și un șurub (acesta este cablul negru cu semnul „-”), întotdeauna în acest fel, deoarece este atașat la șasiul mașinii, dacă mai întâi scoateți borna pozitivă (cablu roșu cu semnul „+”) și atingeți o porțiune a șasiului, ar declanșa un scurtcircuit. Acum poti deconectați borna pozitivă a bateriei de la Ford Fiesta. Odată ce ambele terminale sunt deconectate, puteți începe ultimul pas, deconectați bateria din compartimentul motor al mașinii dvs. Pentru a face acest lucru, trebuie doar să scoateți tija și clema, ținute în mod obișnuit de o piuliță sau un șurub torx, și să le scoateți din locul ei. Fii atent totuși, a bateria cântărește foarte mult, fii atent și puternic și, de asemenea, gândește-te scoate-l pe verticală pentru a evita orice scurgere de acid. Gata, tocmai ați învățat procesul pentru cum să deconectați o baterie la Ford Fiesta dvs., dacă respectați toate instrucțiunile de siguranță, totul ar trebui să meargă bine. Dacă doriți să aflați cum să vă reconectați bateria în siguranță, consultați această pagină de conținut, iar dacă doriți mai multe informații despre Ford Fiesta dvs., avem un director de articole dedicate vehiculului dumneavoastră.

Weiterlesen:
Cum se pliază oglinzile laterale la un Ford Fiesta?

Pentru a găsi mai multe sfaturi despre Ford Fiesta, aruncați o privire la categoria Ford Fiesta.

Legătura cu publicația principală