Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum deconectez bateria la Dacia Logan-ul meu?

Bateria mașinii tale este o componentă de uzură, în general se consideră că va avea între 5 și 6 ani de viață. S-ar putea să te fi trezit într-o dimineață fără baterie și fără capacitatea de a porni Dacia Logan. Și de multe ori acest lucru este atribuit unei baterii care nu mai stochează energie. Deci, în acest caz, cum deconectez bateria de la Dacia Logan?? Tocmai, echipa noastră a postat acest conținut pentru a vă ajuta să îndepliniți această sarcină comună în siguranță și în siguranță. Inițial, vă vom oferi câteva sfaturi și sfaturi despre cum să o faceți în siguranță, apoi o vom pune în practică și cum să deconectați bateria la Dacia Logan.

Cum să deconectez bateria la Dacia Logan-ul meu: Câteva sfaturi

În primul rând, înainte de a aborda cum să deconectați bateria de la Dacia Logan, vom face acest lucru vă oferă câteva recomandări despre cum să efectuați această procedură în siguranță și te salvează de la pierderea timpului, unele dintre ele cu siguranță ți se vor părea evidente, dar niciodată nu poți fi prea atent:

  • Înainte de a face ceva pe mașina dvs., trebuie să faceți întotdeauna așezați-l pe o suprafață plană cu frâna de mână pusă pentru a evita orice deplasare a Daciei Logan.
  • Bateria din mașina dvs. este un acumulator de energie și poate furniza o încărcare mortală oamenilor, așa că va trebui să vă amintiți pentru a opri contactul vehiculului și a îndepărta orice bijuterii sau obiecte metalice este posibil să purtați pentru a vă asigura că vă asumați un risc cât mai mic posibil.
  • Pe lângă faptul că este plină de energie, bateria va fi umplută cu acid, o substanță chimică foarte corozivă care poate dăuna foarte mult pielii. Ca măsură de siguranță, purtați mănuși de cauciuc și ochelari de protecție pentru a vă proteja de stropire.
  • Pentru a termina când intri la secțiune cum să deconectați bateria la Dacia Logan, nu atingeți cele două borne ale bateriei dvs., puteți provoca un scurtcircuit cu corpul dumneavoastră ca conductor.
Weiterlesen:
Unde se afla cricul pe Dacia Logan?

Cum să deconectați o baterie la Dacia Logan-ul meu: luați măsuri

Să începem acum, secțiunea care vă aduce cu siguranță în acest articol, cum să deconectați o baterie la Dacia Logan. Așadar, după ce ați luat toate măsurile pe care le-am detaliat mai sus, veți putea în sfârșit să începeți scoaterea bateriei din mașină. Pentru aceasta, va fi destul de simplu. Mai întâi va trebui să scoți capacele de plastic care protejează bornele bateriei tale. Verificați starea terminalelor dvs., dacă sunt oxidate sau foarte murdare, vă recomandăm să folosiți o perie moale de sârmă și bicarbonat de sodiu pentru a le curăța înainte de demontare. Odată ce curățarea este finalizată, mai întâi va trebui scoateți borna negativă a bateriei mașinii dvs folosind o piuliță și un șurub (acesta este cablul negru cu semnul „-”), întotdeauna în acest fel, deoarece este atașat la șasiul mașinii, dacă mai întâi scoateți borna pozitivă (cablu roșu cu semnul „+”) și atingeți o parte a șasiului, ar provoca un scurtcircuit. Acum poti deconectați borna pozitivă a bateriei de la Dacia Logan. Odată ce ambele terminale sunt deconectate, puteți începe ultimul pas, deconectați bateria din compartimentul motor al mașinii dvs. Pentru a face acest lucru, trebuie doar să scoți tija și clema, ținute în general de o piuliță sau un șurub torx, și să o scoți din loc. Atenție totuși, a bateria cântărește foarte mult, fii atent și puternic și, de asemenea, gândește-te scoate-l pe verticală pentru a evita orice scurgere de acid. Gata, tocmai ai descoperit tehnica de deconectare a bateriei la Dacia Logan-ul tău, dacă respecti toate instrucțiunile de siguranță totul ar trebui să meargă bine. Dacă doriți să aflați cum să vă reconectați bateria în siguranță, consultați acest conținut, iar dacă doriți mai multe informații despre Dacia Logan, avem un director de articole dedicate mașinii dvs.

Weiterlesen:
Cum se reseta contorul de parcurs pe Dacia Logan

Dacă aveți întrebări suplimentare despre Dacia Logan, nu ezitați să consultați categoria noastră Dacia Logan.

Legătura cu publicația principală