Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum actualizez GPS-ul pe Volvo XC90 al meu?

Anumite caracteristici ale mașinilor noastre vă permit să beneficiați de un confort semnificativ la volan! De fapt, a avea un GPS încorporat în mașină vă permite să rămâneți concentrat în întregime pe drum, deși conduceți fără probleme către un loc necunoscut. Cu toate acestea, rețeaua de drumuri este în continuă schimbare, prin urmare este esențială pentru a actualiza GPS-ul Volvo XC90 , și asta este exact ceea ce vom vedea astăzi. Pentru a face acest lucru, mai întâi vom analiza diferitele caracteristici ale GPS-ului integrat pentru vehicule și, în al doilea rând, cum să actualizați GPS-ul unui Volvo XC90 .

Cum funcționează GPS-ul la bord într-un Volvo XC90

În această parte vom afla cum funcționează GPS-ul unui Volvo XC90 și care sunt diferitele tipuri de GPS.

Avantajele unui GPS integrat?

Un GPS încorporat oferă multe funcții pe care GPS-ul unui telefon inteligent sau GPS-ul de tip Tomtom nu le va putea oferi. Mai jos este o listă a avantajelor acestor dispozitive:

  • Punctul în care este încorporat imediat în tabloul de bord al Volvo XC90 face să furi GPS-ul din mașină fără speranță.
  • Conectat la antena radio a mașinii tale, GPS-ul va avea o recepție mai bună decât orice fel de GPS pe care l-ai putea folosi.
  • Este foarte des, în concordanță cu anul, legat de comenzile vocale de pe volan, ceea ce vă permite să-l utilizați fără să luați mâinile de pe volan și astfel să conduceți mai sigur.
  • Ecranul este în cele mai multe cazuri mult mai mare decât un GPS de pe un smartphone sau de tip nomad, deci informațiile sunt mai lizibile.
  • Conectat la unitatea dvs. principală, acesta poate fi cuplat la muzică și poate apărea doar când schimbați direcția, ceea ce limitează pe cât posibil riscul de a devia cursul.
Weiterlesen:
Cum repar cheia blocată pe Volvo XC90 meu?

Diferite tipuri de GPS pentru Volvo XC90

După ce ați descoperit avantajele și înainte de a vă detalia cum să actualizați GPS-ul Volvo XC90 , vom rezuma rapid diferitele tipuri de GPS integrate care există pentru un Volvo XC90, iată-le:

  • GPS-ul clasic: Numim GPS clasic modelele care echipează autovehiculele recente, sunt conectate la un sistem multimedia complet și sunt echipate cu ecran tactil.
  • Vechiul GPS: Aceste GPS au fost primele generații, ecranul este folosit doar pentru navigare și sunt actualizați cu un stick USB sau un card SD. Aceste sisteme, deși sunt foarte ușor de utilizat și au o calitate mai scăzută a ecranului, vei simți că te uiți la un televizor din anii 90.
  • GPS Android Auto sau Apple CarPlay: În sfârșit, ultimul fel de GPS, pe cele mai noi vehicule este posibil să existe un sistem care integrează Android sau Apple, aceste sisteme sunt autonome și folosești aplicațiile native ale unuia dintre cele două sisteme de operare. Sunt foarte receptivi și ușor de utilizat.

Cum actualizez GPS-ul la un Volvo XC90?

Vom trece acum la partea de care sunteți cel mai entuziasmat, cum să actualizați GPS-ul Volvo XC90? Pentru a realiza acest lucru, vom vedea pentru fiecare fel de GPS cum se face procesul de actualizare a cartografiei, semnalizării și software-ului.

Actualizarea vechiului GPS pe Volvo XC90

Vechile sisteme GPS incluse pe Volvo XC90 până în anii 2000/2005, aceste GPS utilizează un software special pentru marcă și abordarea actualizării acestui GPS pe un Volvo XC90 este să mergeți la dealer cine se va ocupa de ea, pentru 50 de euro de cele mai multe ori.

Weiterlesen:
Vibrații la ralanti Volvo XC90, ce să faci?

Actualizarea GPS-ului Volvo XC90 prin SD sau USB

Acest tip de GPS este cel mai frecvent la mașinile care au aproximativ zece ani. Majoritatea producătorilor au apelat companiei „AICI navigare” și va trebui să accesați site-ul lor pentru a descărca actualizarea hărții GPS-ului dvs., apoi copiați-o pe o cheie USB sau card SD pe baza conectorilor disponibili pe modelul dvs. și faceți actualizarea imediat prin meniul GPS-ului dvs. integrat.

Actualizare automată GPS

Cele mai recente Volvo XC90 cu Android Auto sau Apple CarPlay se vor actualiza automat, așa că nu este nevoie să produceți actualizări. Puteți continua să utilizați GPS-ul cu confort știind că harta și limitele de viteză sunt actualizate.

Pentru a obține mai multe sfaturi despre Volvo XC90, aruncați o privire la categoria Volvo XC90.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector