Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum actualizez GPS-ul pe volvo xc70 meu?

Anumite opțiuni ale autoturismelor noastre vă permit să beneficiați de un confort serios de condus! De fapt, având un GPS încorporat în autovehiculul dvs., vă permite să rămâneți complet concentrat pe drum în timp ce conduceți către o destinație necunoscută, fără complicații. Cu toate acestea, rețeaua de drumuri este în continuă dezvoltare, prin urmare este importantă pentru a actualiza GPS-ul volvo xc70 , și asta este exact ceea ce vom vedea în acest articol. Pentru a face acest lucru, mai întâi vom analiza diferitele atribute ale GPS-ului integrat pentru mașini și, în al doilea rând, cum se actualizează GPS-ul unui volvo xc70 .

Cum funcționează GPS-ul la bord într-un volvo xc70

În această parte vom vedea cum funcționează GPS-ul unui volvo xc70 și care sunt diferitele tipuri de GPS.

Avantajele unui GPS integrat?

Un GPS încorporat prezintă multe beneficii pe care un GPS pentru telefonul inteligent sau un GPS de tip Tomtom nu le vor putea oferi. Mai jos este o listă a avantajelor acestor dispozitive:

  • Faptul că este încorporat direct în tabloul de bord al volvo xc70 face fără speranță să furați GPS-ul de pe autovehiculul dumneavoastră.
  • Conectat cu antena radio a mașinii tale, GPS-ul va avea o recepție mai bună decât orice formă de GPS pe care ai putea-o folosi.
  • Este adesea atașat, în funcție de an, la comenzile vocale de pe volan, ceea ce vă permite să îl utilizați fără să luați mâinile de pe volan și astfel să conduceți mai sigur.
  • Ecranul este în cele mai multe cazuri mult mai mare decât un GPS de pe un smartphone sau de tip nomad, deci informația este mai lizibilă.
  • Conectat la sistemul dvs. audio, poate fi cuplat la muzică și poate apărea numai atunci când schimbați direcția, ceea ce limitează pe cât posibil riscul de a devia cursul.
Weiterlesen:
Unde găsiți o siguranță pentru luminile de parcare de pe volvo xc70?

Diferitele tipuri de GPS pentru volvo xc70

După ce ați descoperit aspectele pozitive și înainte de a vă detalia cum să actualizați GPS-ul volvo xc70 , vom explica rapid diferitele tipuri de GPS integrate care există pentru un volvo xc70, iată-le:

  • GPS-ul clasic: Numim GPS clasic modelele care echipează mașinile recente, sunt conectate la un întreg sistem multimedia și sunt echipate cu ecran tactil.
  • Vechiul GPS: Aceste GPS au fost primele generații, ecranul este folosit doar pentru navigare și sunt actualizați cu un stick USB sau un card SD. Aceste sisteme, cu toate acestea simple de utilizat și au o calitate mai scăzută a ecranului, vă veți simți ca și cum vă uitați la un televizor din anii 90.
  • GPS Android Auto sau Apple CarPlay: In sfarsit, ultim tip de GPS, pe cele mai noi vehicule este posibil sa ai un sistem care integreaza Android sau Apple, aceste sisteme sunt autonome si folosesti aplicatiile native ale unuia dintre cele doua sisteme de operare. Sunt foarte receptivi și ușor de utilizat.

Cum actualizez GPS-ul pe un volvo xc70?

Vom trece acum la partea care vă place cel mai mult, cum să actualizez GPS-ul volvo xc70? Pentru a face acest lucru, vom vedea pentru fiecare tip de GPS cum se face procesul de actualizare a cartografiei, semnalizării și software-ului.

Actualizare GPS vechi pe volvo xc70

Vechile sisteme GPS incluse pe volvo xc70 până în anii 2000/2005, aceste GPS folosesc un software specific mărcii și tehnica de a actualiza acest GPS pe un volvo xc70 este să mergi la dealer cine o va gestiona, la 50 de euro cel mai frecvent.

Weiterlesen:
Unde este siguranța de pornire volvo xc70?

Actualizarea GPS-ului volvo xc70 prin SD sau USB

Acest tip de GPS este cel mai general la mașinile care au aproximativ zece ani. Majoritatea furnizorilor au apelat companiei „AICI navigare” și va trebui să mergeți pe site-ul lor pentru a descărca actualizarea hărții GPS-ului dvs., apoi să o transferați pe o cheie USB sau pe un card SD pe baza conectorilor disponibili pe modelul dvs. și faceți actualizarea direct prin meniul GPS-ului dvs. integrat.

Actualizare automată GPS

Cele mai recente modele Volvo xc70 cu Android Auto sau Apple CarPlay se vor actualiza automat, deci nu este nevoie să produceți actualizări. Puteți continua să utilizați GPS-ul cu liniște, știind că harta și limitele de viteză sunt actualizate.

În cazul în care aveți întrebări suplimentare despre volvo xc70, nu ezitați să consultați categoria noastră volvo xc70.

Ссылка на основную публикацию