Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum actualizez GPS-ul pe Volvo XC60 al meu?

Anumite funcții de pe autovehiculele noastre vă permit să beneficiați de confortul de condus greu! De fapt, a avea un GPS încorporat în autovehiculul dvs. vă permite să rămâneți concentrat în întregime pe drum, deși conduceți către un loc necunoscut fără complicații. Cu toate acestea, rețeaua de drumuri se schimbă frecvent, prin urmare este esențială pentru a actualiza GPS-ul Volvo XC60 , și asta este exact ceea ce vom vedea în acest articol. Pentru a face acest lucru, mai întâi vom vorbi despre diferitele atribute ale GPS-ului integrat pentru vehicule și, în al doilea rând, cum să actualizați GPS-ul unui Volvo XC60 .

Cum funcționează GPS-ul la bord într-un Volvo XC60

În această secțiune vom vedea cum funcționează GPS-ul unui Volvo XC60 și care sunt diferitele tipuri de GPS.

Caracteristicile unui GPS integrat?

Un GPS încorporat oferă multe funcții pe care un GPS pentru telefon mobil sau un GPS de tip Tomtom nu ți le va putea oferi. Mai jos este o listă a avantajelor acestor dispozitive:

  • Faptul că este încorporat direct în tabloul de bord al Volvo XC60 face imposibilă furtul GPS-ului de pe autovehiculul dumneavoastră.
  • Conectat cu antena radio a mașinii tale, GPS-ul va avea o recepție mai bună decât orice tip de GPS pe care l-ai putea folosi.
  • Este adesea, în funcție de an, conectat la comenzile vocale de pe volan, ceea ce vă permite să îl utilizați fără să luați mâinile de pe volan și astfel să conduceți mai sigur.
  • Ecranul este în multe cazuri mult mai mare decât un GPS de pe un smartphone sau un tip nomade, astfel încât informațiile sunt mai lizibile.
  • Conectat la unitatea principală, poate fi cuplat la muzică și se întâmplă numai atunci când înlocuiți direcția, ceea ce limitează pe cât posibil riscul de a devia cursul.
Weiterlesen:
Unde găsiți o siguranță pentru luminile de parcare de pe Volvo XC60?

Diferite tipuri de GPS pentru Volvo XC60

După ce ați văzut aspectele pozitive și înainte de a vă explica cum să actualizați GPS-ul Volvo XC60 , vom descrie rapid diferitele tipuri de GPS încorporat care există pentru un Volvo XC60, iată-le:

  • GPS-ul clasic: Numim GPS clasic modelele care echipează autovehiculele recente, sunt legate de un sistem multimedia complet și sunt dotate cu ecran tactil.
  • Vechiul GPS: Aceste GPS au fost primele generații, ecranul este folosit doar pentru navigare și sunt actualizați cu un stick USB sau un card SD. Aceste sisteme, totuși simple de utilizat și au o calitate mai scăzută a ecranului, vei simți că te uiți la un televizor din anii 90.
  • GPS Android Auto sau Apple CarPlay: În sfârșit, ultim tip de GPS, pe cele mai noi automobile este posibil să existe un sistem care integrează Android sau Apple, aceste sisteme sunt autonome și folosești aplicațiile native ale unuia dintre cele două sisteme de operare. Sunt foarte reactive și confortabile de utilizat.

Cum actualizez GPS-ul la un Volvo XC60?

Vom trece acum la partea care vă place cel mai mult, cum să actualizați GPS-ul Volvo XC60? Pentru a realiza acest lucru, vom vedea pentru fiecare tip de GPS cum se face procesul de actualizare a cartografiei, semnalizării și software-ului.

Actualizarea vechiului GPS pe Volvo XC60

Vechile sisteme GPS găsite pe Volvo XC60 până în anii 2000/2005, aceste GPS utilizează un software special pentru marcă și metoda de actualizare a acestui GPS pe un Volvo XC60 este să mergeți la reprezentanța auto cine se va ocupa de el, la 50 de euro de cele mai multe ori.

Weiterlesen:
Indicatorul de combustibil rămâne aprins pe Volvo XC60, ce să fac?

Actualizarea GPS-ului Volvo XC60 prin SD sau USB

Acest tip de GPS este cel mai frecvent la mașinile care au aproximativ zece ani. Majoritatea producătorilor au apelat companiei „AICI navigare” și va trebui să accesați site-ul lor pentru a descărca actualizarea hărții a GPS-ului dvs., apoi copiați-o pe o cheie USB sau card SD pe baza conectorilor disponibili pe modelul dvs. și faceți actualizarea direct prin meniul GPS-ului dvs. integrat.

Actualizare automată GPS

Cele mai recente Volvo XC60 cu Android Auto sau Apple CarPlay se vor actualiza automat, așa că nu este nevoie să produceți actualizări. Puteți continua să utilizați GPS-ul cu liniște, știind că harta și limitele de viteză sunt actualizate.

Pentru a găsi mai multe sfaturi despre Volvo XC60, aruncați o privire la categoria Volvo XC60.

Ссылка на основную публикацию