Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum actualizez GPS-ul pe Volvo Xc40 al meu?

Anumite caracteristici ale autovehiculelor noastre vă permit să beneficiați de confortul de conducere greu! De fapt, a avea un GPS inclus în autovehiculul dvs. vă permite să rămâneți concentrat pe drum, deși conduceți fără probleme către un loc necunoscut. Cu toate acestea, rețeaua de drumuri se schimbă în mod regulat, de aceea este importantă pentru a actualiza GPS-ul Volvo Xc40 , și tocmai asta vom descoperi astăzi. Pentru a face acest lucru, mai întâi vom vorbi despre diferitele caracteristici ale GPS-ului integrat pentru mașini și, în al doilea rând, cum să actualizați GPS-ul unui Volvo Xc40 .

Cum funcționează GPS-ul la bord într-un Volvo Xc40

În această parte vom afla cum funcționează GPS-ul unui Volvo Xc40 și care sunt diferitele tipuri de GPS.

Avantajele unui GPS integrat?

Un GPS încorporat oferă multe funcții pe care un GPS pentru telefon inteligent sau un GPS de tip Tomtom nu le vor putea oferi. Mai jos este o listă a avantajelor acestor dispozitive:

  • Faptul că este inclus direct în tabloul de bord al Volvo Xc40 face dificilă furtul GPS-ului de pe autovehiculul dumneavoastră.
  • Conectat la antena radio a mașinii tale, GPS-ul va avea o recepție mai bună decât orice formă de GPS pe care ai putea-o folosi.
  • Este frecvent, în concordanță cu anul, conectat la comenzile vocale de pe volan, ceea ce vă permite să îl utilizați fără a lua mâinile de pe volan și, în consecință, să conduceți mai sigur.
  • Ecranul este în majoritatea cazurilor mult mai mare decât un GPS de pe un smartphone sau un tip nomade, astfel încât informațiile sunt mai lizibile.
  • Asociat cu sistemul dvs. de sunet, poate fi cuplat la muzică și se întâmplă doar atunci când schimbați direcția, ceea ce limitează pe cât posibil riscul de a devia cursul.
Weiterlesen:
Ezitare în timpul accelerării Volvo Xc40

Diferite tipuri de GPS pentru Volvo Xc40

După ce ați descoperit profesioniștii și înainte de a vă detalia cum să actualizați GPS-ul Volvo Xc40 , vom explica destul de repede diferitele tipuri de GPS încorporate care există pentru un Volvo Xc40, iată-le:

  • GPS-ul clasic: Numim GPS clasic modelele care echipează mașini recente, sunt legate de un sistem multimedia complet și sunt echipate cu ecran tactil.
  • Vechiul GPS: Aceste GPS au fost primele generații, ecranul este folosit doar pentru navigare și sunt actualizați cu un stick USB sau un card SD. Aceste sisteme, deși sunt simple de utilizat și au o calitate mai scăzută a ecranului, veți simți ca și cum vă uitați la un televizor din anii 90.
  • GPS Android Auto sau Apple CarPlay: În sfârșit, ultim tip de GPS, pe cele mai noi vehicule este posibil să existe un sistem care integrează Android sau Apple, aceste sisteme sunt autonome și folosești aplicațiile native ale unuia dintre cele două sisteme de operare. Sunt foarte reactive și confortabile de utilizat.

Cum actualizez GPS-ul la un Volvo Xc40?

Vom trece acum la partea care vă place cel mai mult, cum să actualizezi GPS-ul Volvo Xc40? Pentru a face acest lucru, vom vedea pentru fiecare tip de GPS cum se face procesul de actualizare a cartografiei, semnalizării și software-ului.

Actualizarea vechiului GPS pe Volvo Xc40

Vechile sisteme GPS incluse pe Volvo Xc40 până în anii 2000/2005, aceste GPS utilizează un software specific mărcii și tehnica de actualizare a acestui GPS pe un Volvo Xc40 este să mergeți la reprezentanța auto cine se va ocupa de el, la 50 de euro in majoritatea cazurilor.

Weiterlesen:
De ce Volvo Xc40 meu miroase a plastic ars?

Actualizarea GPS-ului Volvo Xc40 prin SD sau USB

Acest tip de GPS este cel mai frecvent la mașinile care au aproximativ zece ani. Majoritatea companiilor auto au apelat la compania „AICI navigare” și va trebui să accesați site-ul lor pentru a descărca actualizarea hărții a GPS-ului dvs., apoi copiați-o pe o cheie USB sau card SD, în funcție de conectorii disponibili pe modelul dvs. și faceți actualizarea direct prin meniul GPS-ului dvs. integrat.

Actualizare automată GPS

Cele mai recente Volvo Xc40 cu Android Auto sau Apple CarPlay se vor actualiza automat, deci nu este nevoie să faceți actualizări. Puteți continua să utilizați GPS-ul cu o senzație de siguranță știind că harta și limitele de viteză sunt actualizate.

Dacă doriți mai multe ghiduri despre Volvo Xc40, accesați categoria noastră Volvo Xc40.

Ссылка на основную публикацию