Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum actualizez GPS-ul pe Volvo V60 al meu?

Anumite opțiuni ale vehiculelor noastre vă permit să beneficiați de confortul de condus greu! De fapt, dacă aveți un GPS inclus în vehiculul dvs. cu motor, vă permite să rămâneți concentrat pe drum, deși conduceți către o destinație necunoscută fără complicații. Cu toate acestea, rețeaua de drumuri este în continuă evoluție, de aceea este vitală pentru a actualiza GPS-ul Volvo V60 , și asta este exact ceea ce vom descoperi astăzi. Pentru a face acest lucru, mai întâi vom vorbi despre diferitele atribute ale GPS-ului integrat pentru mașini și, în al doilea rând, cum să actualizați GPS-ul unui Volvo V60 .

Cum funcționează GPS-ul la bord într-un Volvo V60

În această parte vom vedea cum funcționează GPS-ul unui Volvo V60 și care sunt diferitele tipuri de GPS.

Caracteristicile unui GPS integrat?

Un GPS încorporat prezintă multe beneficii pe care un GPS pentru telefonul inteligent sau un GPS de tip Tomtom nu le vor putea oferi. Mai jos este o listă a avantajelor acestor dispozitive:

  • Punctul în care este inclus direct în tabloul de bord al Volvo V60 face să furi GPS-ul de pe autovehiculul tău fără speranță.
  • Conectat cu antena radio a mașinii dvs., GPS-ul va avea o recepție mai bună decât orice fel de GPS pe care l-ați putea folosi.
  • Este foarte des, în funcție de an, legat de comenzile vocale de pe volan, ceea ce vă permite să îl utilizați fără a vă lua mâinile de pe volan și, ca urmare, să conduceți mai sigur.
  • Ecranul este în majoritatea cazurilor mult mai mare decât un GPS de pe un smartphone sau un tip nomade, astfel încât informațiile sunt mai lizibile.
  • Asociat cu unitatea dvs. principală, poate fi cuplat la muzică și se întâmplă numai atunci când înlocuiți direcția, ceea ce limitează pe cât posibil riscul de a devia cursul.
Weiterlesen:
Când să schimb amortizoarele Volvo V60?

Diferite tipuri de GPS pentru Volvo V60

După ce ați descoperit profesioniștii și înainte de a vă detalia cum să actualizați GPS-ul Volvo V60 , vom rezuma destul de repede diferitele tipuri de GPS integrate care există pentru un Volvo V60, iată-le:

  • GPS-ul clasic: Numim GPS clasic modelele care echipează mașinile recente, sunt legate la un sistem multimedia complet și sunt echipate cu ecran tactil.
  • Vechiul GPS: Aceste GPS au fost primele generații, ecranul este folosit doar pentru navigare și sunt actualizați cu un stick USB sau un card SD. Aceste sisteme, cu toate acestea simple de utilizat și au o calitate mai scăzută a ecranului, vă veți simți ca și cum vă uitați la un televizor din anii 90.
  • GPS Android Auto sau Apple CarPlay: În sfârșit, ultim tip de GPS, pe cele mai noi vehicule este posibil să existe un sistem care integrează Android sau Apple, aceste sisteme sunt autonome și folosești aplicațiile native ale unuia dintre cele două sisteme de operare. Sunt foarte reactive și confortabile de utilizat.

Cum actualizez GPS-ul unui Volvo V60?

Vom trece acum la partea care vă interesează cel mai mult, cum să actualizați GPS-ul Volvo V60? Pentru a face acest lucru, vom vedea pentru fiecare tip de GPS cum se realizează procesul de actualizare a cartografiei, semnalizării și software-ului.

Actualizarea vechiului GPS pe Volvo V60

Vechile sisteme GPS găsite pe Volvo V60 până în anii 2000/2005, aceste GPS folosesc un software specific mărcii și tehnica de actualizare a acestui GPS pe un Volvo V60 este să mergeți la dealer cine se va ocupa, la 50 de euro cel mai frecvent.

Weiterlesen:
Unde se află cricul la Volvo V60?

Actualizarea GPS-ului Volvo V60 prin SD sau USB

Acest tip de GPS este cel mai de bază pentru mașinile care au aproximativ zece ani. Majoritatea companiilor auto au apelat la compania „AICI navigare” și va trebui să accesați site-ul lor pentru a descărca actualizarea hărții a GPS-ului dvs., apoi copiați-o pe o cheie USB sau card SD, în funcție de conectorii disponibili pe modelul dvs. și faceți actualizarea direct prin meniul GPS-ului dvs. integrat.

Actualizare automată GPS

Cele mai recente Volvo V60 cu Android Auto sau Apple CarPlay se vor actualiza automat, așa că nu este nevoie să faceți actualizări. Puteți continua să utilizați GPS-ul cu o senzație de siguranță știind că harta și limitele de viteză sunt actualizate.

Dacă doriți mai multe tutoriale despre Volvo V60, accesați categoria noastră Volvo V60.

Ссылка на основную публикацию