Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum actualizez GPS-ul pe Volvo S90 al meu?

Anumite caracteristici ale mașinilor noastre vă permit să beneficiați de confortul de conducere greu! De fapt, având un GPS inclus în autovehiculul dvs., vă permite să rămâneți centrat pe drum în timp ce conduceți către o destinație necunoscută fără probleme. Cu toate acestea, rețeaua de drumuri este în continuă evoluție, de aceea este esențială pentru a actualiza GPS-ul Volvo S90 , și tocmai asta vom descoperi astăzi. Pentru a face acest lucru, mai întâi vom vorbi despre diferitele atribute ale GPS-ului integrat pentru vehicule și, în al doilea rând, cum să actualizați GPS-ul unui Volvo S90 .

Cum funcționează GPS-ul la bord într-un Volvo S90

În această secțiune vom afla cum funcționează GPS-ul unui Volvo S90 și care sunt diferitele tipuri de GPS.

Avantajele unui GPS integrat?

Un GPS încorporat oferă multe beneficii pe care un GPS pentru telefon inteligent sau un GPS de tip Tomtom nu le vor putea oferi. Mai jos este o listă a avantajelor acestor dispozitive:

  • Faptul că este inclus direct în tabloul de bord al Volvo S90 face dificilă furtul GPS-ului de pe autovehiculul dumneavoastră.
  • Conectat la antena radio a mașinii tale, GPS-ul va avea o recepție mai bună decât orice fel de GPS pe care l-ai putea folosi.
  • Este foarte des, în funcție de an, atașat la comenzile vocale de pe volan, ceea ce vă permite să îl utilizați fără să luați mâinile de pe volan și, în consecință, să conduceți mai sigur.
  • Ecranul este în majoritatea cazurilor mult mai mare decât un GPS de pe un smartphone sau un tip nomade, astfel încât informațiile sunt mai lizibile.
  • Asociat cu difuzoarele dvs., poate fi cuplat la muzică și se întâmplă numai atunci când înlocuiți direcția, ceea ce limitează pe cât posibil riscul de a devia cursul.
Weiterlesen:
Unde găsiți siguranța pentru aer condiționat la Volvo S90?

Diferite tipuri de GPS pentru Volvo S90

După ce ați descoperit aspectele pozitive și înainte de a vă explica cum să actualizați GPS-ul Volvo S90 , vom rezuma rapid diferitele tipuri de GPS încorporat care există pentru un Volvo S90, iată-le:

  • GPS-ul tradițional: Numim GPS tradițional modelele care echipează vehicule recente, sunt conectate la un sistem multimedia complet și sunt echipate cu ecran tactil.
  • Vechiul GPS: Aceste GPS au fost primele generații, ecranul este folosit doar pentru navigare și sunt actualizați cu un stick USB sau un card SD. Aceste sisteme, deși sunt simple de utilizat și au o calitate mai scăzută a ecranului, veți simți ca și cum vă uitați la un televizor din anii 90.
  • GPS Android Auto sau Apple CarPlay: In sfarsit, ultim tip de GPS, pe cele mai noi vehicule este posibil sa ai un sistem care integreaza Android sau Apple, aceste sisteme sunt autonome si folosesti aplicatiile native ale unuia dintre cele doua sisteme de operare. Sunt foarte receptivi și practice de utilizat.

Cum actualizez GPS-ul unui Volvo S90?

Vom trece acum la componenta care vă place cel mai mult, cum să actualizați GPS-ul Volvo S90? Pentru a face acest lucru, vom vedea pentru fiecare tip de GPS cum se face procesul de actualizare a cartografiei, semnalizării și software-ului.

Actualizarea vechiului GPS pe Volvo S90

Vechile sisteme GPS găsite pe Volvo S90 până în anii 2000/2005, aceste GPS utilizează un software special pentru marcă și abordarea actualizării acestui GPS pe un Volvo S90 este să mergeți la reprezentanța auto cine se va ocupa de el, pentru 50 de euro în multe cazuri.

Weiterlesen:
Scaunul a blocat Volvo S90 în poziție

Actualizarea GPS-ului Volvo S90 prin SD sau USB

Acest tip de GPS este cel mai frecvent la mașinile care au aproximativ zece ani. Majoritatea producătorilor au apelat companiei „AICI navigare” și va trebui să accesați site-ul lor pentru a descărca actualizarea hărții GPS-ului dvs., apoi să o transferați pe o cheie USB sau pe un card SD, în funcție de conectorii disponibili pe modelul dvs. faceți actualizarea direct prin meniul GPS-ului dvs. integrat.

Actualizare automată GPS

Cele mai recente Volvo S90 cu Android Auto sau Apple CarPlay se vor actualiza automat, așa că nu este nevoie să faceți actualizări. Puteți continua să utilizați GPS-ul cu o senzație de siguranță știind că harta și limitele de viteză sunt actualizate.

Pentru a obține mai multe sfaturi despre Volvo S90, aruncați o privire la categoria Volvo S90.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector