Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum actualizez GPS-ul pe Volvo S60 al meu?

Anumite caracteristici ale autovehiculelor noastre vă permit să beneficiați de confort de condus greu! De fapt, având un GPS integrat în mașina dvs., vă permite să rămâneți complet concentrat pe drum în timp ce conduceți către un loc necunoscut fără probleme. Cu toate acestea, rețeaua rutieră evoluează în mod regulat, de aceea este esențială pentru a actualiza GPS-ul Volvo S60 , și asta este exact ceea ce vom vedea în acest articol. Pentru a face acest lucru, mai întâi vom analiza diferitele caracteristici ale GPS-ului integrat pentru mașini și, în al doilea rând, cum să actualizați GPS-ul unui Volvo S60 .

Cum funcționează GPS-ul la bord într-un Volvo S60

În această secțiune vom vedea cum funcționează GPS-ul unui Volvo S60 și care sunt diferitele tipuri de GPS.

Caracteristicile unui GPS integrat?

Un GPS încorporat prezintă multe caracteristici pe care un GPS pentru smartphone sau un GPS de tip Tomtom nu le va putea oferi. Mai jos este o listă a avantajelor acestor dispozitive:

  • Faptul că este integrat imediat în tabloul de bord al Volvo S60 dvs. face fără speranță să furați GPS-ul din mașină.
  • Conectat la antena radio a mașinii tale, GPS-ul va avea o recepție mai bună decât orice fel de GPS pe care l-ai putea folosi.
  • Este foarte des, în funcție de an, atașat la comenzile vocale de pe volan, ceea ce vă permite să îl utilizați fără să luați mâinile de pe volan și, în consecință, să conduceți mai sigur.
  • Ecranul este în cele mai multe cazuri mult mai mare decât un GPS de pe un smartphone sau de tip nomad, deci informația este mai lizibilă.
  • Conectat la sistemul dvs. de sunet, poate fi cuplat la muzică și se întâmplă doar atunci când schimbați direcția, ceea ce limitează pe cât posibil riscul de a devia cursul.
Weiterlesen:
Aerul condiționat din Volvo S60 meu nu mai este rece

Diferite tipuri de GPS pentru Volvo S60

După ce ați văzut profesioniștii și înainte de a vă explica cum să actualizați GPS-ul Volvo S60 , vom descrie destul de repede diferitele tipuri de GPS integrate care există pentru un Volvo S60, iată-le:

  • GPS-ul tradițional: Numim GPS tradițional modelele care echipează mașinile recente, sunt conectate la un sistem multimedia complet și sunt echipate cu ecran tactil.
  • Vechiul GPS: Aceste GPS au fost primele generații, ecranul este folosit doar pentru navigare și sunt actualizați cu un stick USB sau un card SD. Aceste sisteme, cu toate acestea foarte ușor de utilizat și au o calitate mai scăzută a ecranului, veți avea impresia că vă uitați la un televizor din anii 90.
  • GPS Android Auto sau Apple CarPlay: În sfârșit, ultim fel de GPS, pe cele mai noi automobile este posibil să existe un sistem care integrează Android sau Apple, aceste sisteme sunt autonome și folosești aplicațiile native ale unuia dintre cele două sisteme de operare. Sunt foarte reactive și convenabile de utilizat.

Cum actualizez GPS-ul unui Volvo S60?

Vom trece acum la componenta care vă interesează cel mai mult, cum să actualizați GPS-ul Volvo S60? Pentru a realiza acest lucru, vom vedea pentru fiecare fel de GPS cum se face procesul de actualizare a cartografiei, semnalizării și software-ului.

Actualizarea vechiului GPS pe Volvo S60

Vechile sisteme GPS prezente pe Volvo S60 până în anii 2000/2005, aceste GPS utilizează un software special pentru marcă și metoda de actualizare a acestui GPS pe un Volvo S60 este să mergeți la reprezentanța auto cine o va gestiona, pentru 50 de euro de cele mai multe ori.

Weiterlesen:
Cum elimini capacul butucului meu Volvo S60?

Actualizarea GPS-ului Volvo S60 prin SD sau USB

Acest tip de GPS este cel mai general la mașinile care au aproximativ zece ani. Majoritatea furnizorilor au apelat companiei „AICI navigare” și va trebui să mergeți pe site-ul lor pentru a descărca actualizarea hărții a GPS-ului dvs., apoi copiați-o pe o cheie USB sau card SD pe baza conectorilor disponibili pe modelul dvs. și faceți actualizarea imediat prin meniul GPS-ului dvs. integrat.

Actualizare automată GPS

Cele mai recente Volvo S60 cu Android Auto sau Apple CarPlay se vor actualiza automat, așa că nu este nevoie să faceți actualizări. Puteți continua să utilizați GPS-ul cu confort știind că harta și limitele de viteză sunt actualizate.

Dacă mai aveți întrebări despre Volvo S60, nu ezitați să consultați categoria noastră Volvo S60.

Ссылка на основную публикацию