Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum actualizez GPS-ul pe Volkswagen Transporter 6?

Anumite opțiuni ale mașinilor noastre vă permit să beneficiați de confort de condus greu! Într-adevăr, având un GPS încorporat în mașină, vă permite să rămâneți concentrat pe drum, deși conduceți fără probleme către un loc necunoscut. Cu toate acestea, rețeaua de drumuri este în continuă schimbare, de aceea este necesară pentru a actualiza GPS-ul Volkswagen Transporter 6 , și exact asta vom descoperi în acest articol. Pentru a face acest lucru, mai întâi vom vorbi despre diferitele atribute ale GPS-ului integrat pentru vehicule și, în al doilea rând, cum să actualizați GPS-ul unui Volkswagen Transporter 6 .

Cum funcționează GPS-ul la bord într-un Volkswagen Transporter 6

În această parte vom afla cum funcționează GPS-ul unui Volkswagen Transporter 6 și care sunt diferitele tipuri de GPS.

Avantajele unui GPS integrat?

Un GPS încorporat prezintă multe caracteristici pe care un GPS pentru telefon inteligent sau un GPS de tip Tomtom nu vi le va putea oferi. Mai jos este o listă a avantajelor acestor dispozitive:

  • Punctul în care este încorporat direct în tabloul de bord al Volkswagen Transporter 6 face dificilă furtul GPS-ului din mașină.
  • Conectat cu antena radio a mașinii tale, GPS-ul va avea o recepție mai bună decât orice fel de GPS pe care l-ai putea folosi.
  • Este adesea legată, în funcție de an, de comenzile vocale de pe volan, ceea ce vă permite să îl utilizați fără a lua mâinile de pe volan și astfel să conduceți mai sigur.
  • Ecranul este în multe cazuri mult mai mare decât un GPS de pe un smartphone sau un tip nomade, astfel încât informațiile sunt mai lizibile.
  • Conectat la sistemul dvs. de sunet, acesta poate fi cuplat la muzică și se întâmplă doar atunci când schimbați direcția, ceea ce limitează pe cât posibil riscul de a devia cursul.
Weiterlesen:
Cum se transformă un Volkswagen Transporter 2 cu 5 locuri într-un cu 5 locuri?

Diferite tipuri de GPS pentru Volkswagen Transporter 6

După ce ați descoperit aspectele pozitive și înainte de a vă explica cum să actualizați GPS-ul Volkswagen Transporter 6 , vom rezuma destul de repede diferitele tipuri de GPS încorporate care există pentru un Volkswagen Transporter 6, iată-le:

  • GPS-ul clasic: Numim GPS clasic modelele care echipează vehiculele recente, sunt legate la un sistem multimedia complet și sunt echipate cu ecran tactil.
  • Vechiul GPS: Aceste GPS au fost primele generații, ecranul este folosit doar pentru navigare și sunt actualizați cu un stick USB sau un card SD. Aceste sisteme, cu toate acestea simple de utilizat și au o calitate mai scăzută a ecranului, vă veți simți ca și cum vă uitați la un televizor din anii 90.
  • GPS Android Auto sau Apple CarPlay: În sfârșit, ultim fel de GPS, pe cele mai noi automobile este posibil să existe un sistem care integrează Android sau Apple, aceste sisteme sunt autonome și folosești aplicațiile native ale unuia dintre cele două sisteme de operare. Sunt foarte receptivi și ușor de utilizat.

Cum actualizez GPS-ul unui Volkswagen Transporter 6?

Vom trece acum la partea care vă interesează cel mai mult, cum să actualizați GPS-ul Volkswagen Transporter 6? Pentru a face acest lucru, vom vedea pentru fiecare fel de GPS cum se face procesul de actualizare a cartografiei, semnalizării și software-ului.

Actualizarea vechiului GPS pe Volkswagen Transporter 6

Vechile sisteme GPS prezente pe Volkswagen Transporter 6 până în anii 2000/2005, aceste GPS utilizează un software special pentru marcă și abordarea actualizării acestui GPS pe un Volkswagen Transporter 6 este să mergeți la reprezentanța auto cine se va ocupa de ea, pentru 50 de euro de cele mai multe ori.

Weiterlesen:
Cum se instalează cârligul de remorcă electric Volkswagen Transporter 4?

Actualizarea GPS-ului Volkswagen Transporter 6 prin SD sau USB

Acest tip de GPS este cel mai general la mașinile care au aproximativ zece ani. Majoritatea producătorilor au apelat companiei „AICI navigare” și va trebui să accesați site-ul lor pentru a descărca actualizarea hărții GPS-ului dvs., apoi copiați-o pe o cheie USB sau card SD, în funcție de conectorii disponibili pe modelul dvs. și faceți actualizarea direct prin meniul GPS-ului dvs. integrat.

Actualizare automată GPS

Cele mai recente Volkswagen Transporter 6 cu Android Auto sau Apple CarPlay se vor actualiza automat, așa că nu este nevoie să faceți actualizări. Puteți continua să utilizați GPS-ul cu o senzație de siguranță știind că harta și limitele de viteză sunt actualizate.

În cazul în care aveți întrebări suplimentare despre Volkswagen Transporter 6, nu ezitați să consultați categoria noastră Volkswagen Transporter 6.

Ссылка на основную публикацию