Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum actualizez GPS-ul pe Volkswagen Transporter 5?

Anumite caracteristici ale vehiculelor noastre vă permit să beneficiați de un confort semnificativ de condus! Într-adevăr, având un GPS inclus în autovehiculul dvs., vă permite să rămâneți concentrat pe drum, deși conduceți fără probleme către un loc necunoscut. Cu toate acestea, rețeaua de drumuri este în continuă evoluție, este în consecință necesară pentru a actualiza GPS-ul Volkswagen Transporter 5 , și asta este exact ceea ce vom vedea în acest articol. Pentru a face acest lucru, mai întâi vom analiza diferitele caracteristici ale GPS-ului integrat pentru vehicule și, în al doilea rând, cum să actualizați GPS-ul unui Volkswagen Transporter 5 .

Cum funcționează GPS-ul la bord într-un Volkswagen Transporter 5

În această parte vom vedea cum funcționează GPS-ul unui Volkswagen Transporter 5 și care sunt diferitele tipuri de GPS.

Avantajele unui GPS integrat?

Un GPS încorporat oferă multe funcții pe care GPS-ul unui telefon inteligent sau GPS-ul de tip Tomtom nu le va putea oferi. Mai jos este o listă a avantajelor acestor dispozitive:

  • Punctul în care este inclus imediat în tabloul de bord al Volkswagen Transporter 5 face imposibilă furtul GPS-ului de pe autovehiculul dumneavoastră.
  • Conectat cu antena radio a mașinii tale, GPS-ul va avea o recepție mai bună decât orice tip de GPS pe care l-ai putea folosi.
  • Este foarte des, în funcție de an, atașat la comenzile vocale de pe volan, ceea ce vă permite să îl utilizați fără să luați mâinile de pe volan și, în consecință, să conduceți mai sigur.
  • Ecranul este în majoritatea cazurilor mult mai mare decât un GPS de pe un smartphone sau un tip nomade, astfel încât informațiile sunt mai lizibile.
  • Conectat la sistemul dvs. de sunet, poate fi cuplat la muzică și se întâmplă numai atunci când înlocuiți direcția, ceea ce limitează pe cât posibil riscul de a devia cursul.
Weiterlesen:
Volan care scârțâie pe Volkswagen Transporter 4 ?

Diferite tipuri de GPS pentru Volkswagen Transporter 5

După ce ați descoperit aspectele pozitive și înainte de a vă detalia cum să actualizați GPS-ul Volkswagen Transporter 5 , vom explica destul de repede diferitele tipuri de GPS încorporat care există pentru un Volkswagen Transporter 5, iată-le:

  • GPS-ul clasic: Numim GPS clasic modelele care echipează vehiculele recente, sunt conectate la un întreg sistem multimedia și sunt echipate cu ecran tactil.
  • Vechiul GPS: Aceste GPS au fost primele generații, ecranul este folosit doar pentru navigare și sunt actualizați cu un stick USB sau un card SD. Aceste sisteme, cu toate acestea simple de utilizat și au o calitate mai scăzută a ecranului, vă veți simți ca și cum vă uitați la un televizor din anii 90.
  • GPS Android Auto sau Apple CarPlay: În sfârșit, ultim tip de GPS, pe cele mai noi automobile este posibil să existe un sistem care integrează Android sau Apple, aceste sisteme sunt autonome și folosești aplicațiile native ale unuia dintre cele două sisteme de operare. Sunt foarte receptivi și practice de utilizat.

Cum actualizez GPS-ul unui Volkswagen Transporter 5?

Vom trece acum la componenta care vă place cel mai mult, cum să actualizați GPS-ul Volkswagen Transporter 5? Pentru a face acest lucru, vom vedea pentru fiecare tip de GPS cum se realizează procesul de actualizare a cartografiei, semnalizării și software-ului.

Actualizarea vechiului GPS pe Volkswagen Transporter 5

Vechile sisteme GPS găsite pe Volkswagen Transporter 5 până în anii 2000/2005, aceste GPS utilizează un software special pentru marcă și metoda de actualizare a acestui GPS pe un Volkswagen Transporter 5 este să mergeți la reprezentanța auto cine o va gestiona, pentru 50 de euro de cele mai multe ori.

Weiterlesen:
Volkswagen Transporter 5 care nu mai accelerează

Actualizarea GPS-ului Volkswagen Transporter 5 prin SD sau USB

Acest tip de GPS este cel mai frecvent la mașinile care au aproximativ zece ani. Majoritatea furnizorilor au apelat companiei „AICI navigare” și va trebui să mergeți pe site-ul lor pentru a descărca actualizarea hărții a GPS-ului dvs., apoi copiați-o pe o cheie USB sau card SD pe baza conectorilor disponibili pe modelul dvs. și faceți actualizarea imediat prin meniul GPS-ului dvs. integrat.

Actualizare automată GPS

Cele mai recente Volkswagen Transporter 5 cu Android Auto sau Apple CarPlay se vor actualiza automat, așa că nu este nevoie să faceți actualizări. Puteți continua să utilizați GPS-ul cu confort știind că harta și limitele de viteză sunt actualizate.

Dacă aveți nevoie de mai multe ghiduri despre Volkswagen Transporter 5, accesați categoria noastră Volkswagen Transporter 5.

Ссылка на основную публикацию