Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum actualizez GPS-ul pe Volkswagen Touran?

Anumite opțiuni ale vehiculelor noastre vă permit să beneficiați de confortul de condus greu! Într-adevăr, având un GPS inclus în autovehiculul dvs., vă permite să rămâneți concentrat pe drum în timp ce conduceți către o destinație necunoscută, fără complicații. Cu toate acestea, rețeaua de drumuri este în continuă schimbare, prin urmare este importantă pentru a actualiza GPS-ul Volkswagen Touran , și asta este exact ceea ce vom descoperi în acest articol. Pentru a face acest lucru, mai întâi vom vorbi despre diferitele caracteristici ale GPS-ului integrat pentru mașini și, în al doilea rând, cum să actualizați GPS-ul unui Volkswagen Touran .

Cum funcționează GPS-ul la bord într-un Volkswagen Touran

În această secțiune vom descoperi cum funcționează GPS-ul unui Volkswagen Touran și care sunt diferitele tipuri de GPS.

Avantajele unui GPS integrat?

Un GPS încorporat oferă multe funcții pe care un GPS pentru smartphone sau un GPS de tip Tomtom nu le va putea oferi. Mai jos este o listă a avantajelor acestor dispozitive:

  • Punctul în care este inclus imediat în tabloul de bord al Volkswagen Touran face dificilă furtul GPS-ului de pe autovehiculul dumneavoastră.
  • Conectat cu antena radio a mașinii dvs., GPS-ul va avea o recepție mai bună decât orice fel de GPS pe care l-ați putea folosi.
  • Este adesea, în funcție de an, atașat la comenzile vocale de pe volan, ceea ce vă permite să îl utilizați fără a vă lua mâinile de pe volan și astfel să conduceți mai sigur.
  • Ecranul este în cele mai multe cazuri mult mai mare decât un GPS de pe un smartphone sau de tip nomad, deci informațiile sunt mai lizibile.
  • Conectat la unitatea principală, acesta poate fi cuplat la muzică și poate apărea doar atunci când înlocuiți direcția, ceea ce limitează pe cât posibil riscul de a devia cursul.
Weiterlesen:
Cum se instalează senzori de parcare pe Volkswagen Touran?

Diferitele tipuri de GPS pentru Volkswagen Touran

După ce ați descoperit profesioniștii și înainte de a vă detalia cum să actualizați GPS-ul Volkswagen Touran , vom rezuma destul de repede diferitele tipuri de GPS integrat care există pentru un Volkswagen Touran, iată-le:

  • GPS-ul tradițional: Numim GPS tradițional modelele care echipează mașinile recente, sunt legate de un sistem multimedia complet și sunt echipate cu ecran tactil.
  • Vechiul GPS: Aceste GPS au fost primele generații, ecranul este folosit doar pentru navigare și sunt actualizați cu un stick USB sau un card SD. Aceste sisteme, totuși simple de utilizat și au o calitate mai scăzută a ecranului, veți simți că vă uitați la un televizor din anii 90.
  • GPS Android Auto sau Apple CarPlay: In sfarsit, ultim tip de GPS, pe cele mai noi vehicule este posibil sa ai un sistem inclusiv Android sau Apple, aceste sisteme sunt autonome si folosesti aplicatiile native ale unuia dintre cele doua sisteme de operare. Sunt foarte receptivi și confortabil de utilizat.

Cum actualizez GPS-ul la un Volkswagen Touran?

Vom trece acum la partea care vă interesează cel mai mult, cum să actualizezi GPS-ul Volkswagen Touran? Pentru a realiza acest lucru, vom vedea pentru fiecare tip de GPS cum se face procesul de actualizare a cartografiei, semnalizării și software-ului.

Actualizarea vechiului GPS pe Volkswagen Touran

Vechile sisteme GPS găsite pe Volkswagen Touran până în anii 2000/2005, aceste GPS utilizează un software special pentru marcă și tehnica de actualizare a acestui GPS pe un Volkswagen Touran este să mergi la dealer cine se va ocupa de el, la 50 de euro in majoritatea cazurilor.

Weiterlesen:
Când să schimbi cureaua de distribuție la Volkswagen Touran?

Actualizarea GPS-ului Volkswagen Touran prin SD sau USB

Acest tip de GPS este cel mai general la mașinile care au aproximativ zece ani. Majoritatea producătorilor au apelat companiei „AICI navigare” și va trebui să accesați site-ul lor pentru a descărca actualizarea hărții GPS-ului dvs., apoi să o transferați pe o cheie USB sau pe un card SD, în funcție de conectorii disponibili pe modelul dvs. faceți actualizarea imediat prin meniul GPS-ului dvs. integrat.

Actualizare automată GPS

Cele mai recente modele Volkswagen Touran cu Android Auto sau Apple CarPlay se vor actualiza automat, așa că nu este nevoie să faceți actualizări. Puteți continua să utilizați GPS-ul cu liniște, știind că harta și limitele de viteză sunt actualizate.

Dacă aveți întrebări suplimentare despre Volkswagen Touran, nu ezitați să consultați categoria noastră Volkswagen Touran.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector