Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum actualizez GPS-ul pe Toyota Hilux meu?

Anumite caracteristici ale autovehiculelor noastre vă permit să beneficiați de confortul de conducere greu! Evident, având un GPS încorporat în autovehiculul dvs., vă permite să rămâneți concentrat pe drum, deși conduceți către o destinație necunoscută fără probleme. Cu toate acestea, rețeaua de drumuri este în continuă evoluție, prin urmare este importantă pentru a actualiza GPS-ul Toyota Hilux , și exact asta vom vedea în acest articol. Pentru a face acest lucru, mai întâi vom vorbi despre diferitele atribute ale GPS-ului integrat pentru vehicule și, în al doilea rând, cum să actualizezi GPS-ul unui Toyota Hilux .

Cum funcționează GPS-ul la bord într-o Toyota Hilux

În această parte vom afla cum funcționează GPS-ul unui Toyota Hilux și care sunt diferitele tipuri de GPS.

Caracteristicile unui GPS integrat?

Un GPS încorporat prezintă multe beneficii pe care un GPS pentru smartphone sau un GPS de tip Tomtom nu ți le va putea oferi. Mai jos este o listă a avantajelor acestor dispozitive:

  • Punctul în care este încorporat imediat în tabloul de bord al Toyota Hilux face imposibil să furați GPS-ul de pe autovehiculul dumneavoastră.
  • Conectat la antena radio a mașinii tale, GPS-ul va avea o recepție mai bună decât orice tip de GPS pe care l-ai putea folosi.
  • Este adesea atașat, în funcție de an, la comenzile vocale de pe volan, ceea ce vă permite să îl utilizați fără să luați mâinile de pe volan și, prin urmare, să conduceți mai sigur.
  • Ecranul este în multe cazuri mult mai mare decât un GPS de pe un smartphone sau un tip nomade, astfel încât informațiile sunt mai lizibile.
  • Asociat cu difuzoarele dvs., poate fi cuplat la muzică și se întâmplă doar atunci când schimbați direcția, ceea ce limitează pe cât posibil riscul de a devia cursul.
Weiterlesen:
Cum să dezactivezi Start Stop pe Toyota Hilux

Diferitele tipuri de GPS pentru Toyota Hilux

După ce ați descoperit aspectele pozitive și înainte de a vă detalia cum să actualizați GPS-ul Toyota Hilux , vom explica rapid diferitele tipuri de GPS integrate care există pentru o Toyota Hilux, iată-le:

  • GPS-ul clasic: Numim GPS clasic modelele care echipează autovehiculele recente, sunt conectate la un sistem multimedia complet și sunt echipate cu ecran tactil.
  • Vechiul GPS: Aceste GPS au fost primele generații, ecranul este folosit doar pentru navigare și sunt actualizați cu un stick USB sau un card SD. Aceste sisteme, deși sunt simple de utilizat și au o calitate mai scăzută a ecranului, vei simți că te uiți la un televizor din anii 90.
  • GPS Android Auto sau Apple CarPlay: În sfârșit, ultim tip de GPS, pe cele mai noi automobile este posibil să existe un sistem care integrează Android sau Apple, aceste sisteme sunt autonome și folosești aplicațiile native ale unuia dintre cele două sisteme de operare. Sunt foarte reactive și confortabile de utilizat.

Cum actualizez GPS-ul la o Toyota Hilux?

Vom trece acum la partea care vă interesează cel mai mult, cum să actualizezi GPS-ul Toyota Hilux? Pentru a face acest lucru, vom vedea pentru fiecare tip de GPS cum se realizează procesul de actualizare a cartografiei, semnalizării și software-ului.

Se actualizează vechiul GPS pe Toyota Hilux

Vechile sisteme GPS prezente pe Toyota Hilux până în anii 2000/2005, aceste GPS utilizează un software specific mărcii și tehnica de actualizare a acestui GPS pe o Toyota Hilux este să mergi la reprezentanța auto cine o va gestiona, la 50 de euro cel mai frecvent.

Weiterlesen:
Lampa cheie pe Toyota Hilux 3 rămâne aprinsă

Actualizarea GPS-ului Toyota Hilux prin SD sau USB

Acest tip de GPS este cel mai general la mașinile care au aproximativ zece ani. Majoritatea companiilor auto au apelat la compania „AICI navigare” și va trebui să mergeți pe site-ul lor pentru a descărca actualizarea hărții GPS-ului dvs., apoi să o transferați pe o cheie USB sau pe un card SD, în funcție de conectorii disponibili pe modelul dvs. și faceți actualizarea imediat prin meniul GPS-ului dvs. integrat.

Actualizare automată GPS

Cele mai recente Toyota Hilux cu Android Auto sau Apple CarPlay se vor actualiza automat, așa că nu este nevoie să produceți actualizări. Puteți continua să utilizați GPS-ul cu confort știind că harta și limitele de viteză sunt actualizate.

Pentru a găsi mai multe sfaturi despre Toyota Hilux, aruncați o privire la categoria Toyota Hilux.

Legătura cu publicația principală