Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum actualizez GPS-ul pe skoda fabia mea?

Anumite caracteristici ale mașinilor noastre vă permit să beneficiați de un confort serios de condus! Într-adevăr, având un GPS încorporat în mașină, vă permite să rămâneți concentrat pe drum, deși conduceți către o destinație necunoscută fără probleme. Cu toate acestea, rețeaua de drumuri este în continuă evoluție, de aceea este esențială pentru a actualiza GPS-ul skoda fabia dvs , și tocmai asta vom vedea în acest articol. Pentru a face acest lucru, mai întâi vom analiza diferitele atribute ale GPS-ului integrat pentru vehicule și, în al doilea rând, cum se actualizează GPS-ul unei skoda fabia .

Cum funcționează GPS-ul la bord într-o skoda fabia

În această parte vom vedea cum funcționează GPS-ul unei skoda fabia și care sunt diferitele tipuri de GPS.

Caracteristicile unui GPS integrat?

Un GPS încorporat prezintă multe caracteristici pe care un GPS pentru smartphone sau un GPS de tip Tomtom nu le va putea oferi. Mai jos este o listă a avantajelor acestor dispozitive:

  • Punctul în care este încorporat direct în tabloul de bord al skoda fabia dvs. face să vă furați GPS-ul din mașină fără speranță.
  • Conectat la antena radio a mașinii tale, GPS-ul va avea o recepție mai bună decât orice fel de GPS pe care l-ai putea folosi.
  • Este frecvent, în funcție de an, legat de comenzile vocale de pe volan, ceea ce vă permite să îl utilizați fără să luați mâinile de pe volan și, prin urmare, să conduceți mai sigur.
  • Ecranul este în multe cazuri mult mai mare decât un GPS de pe un smartphone sau de tip nomade, astfel încât informațiile sunt mai lizibile.
  • Conectat la difuzoarele dvs., acesta poate fi cuplat la muzică și poate apărea doar când schimbați direcția, ceea ce limitează pe cât posibil riscul de a devia cursul.
Weiterlesen:
Cum se dezactivează Start Stop pe skoda fabia

Diferitele tipuri de GPS pentru skoda fabia

După ce ați descoperit avantajele și înainte de a vă explica cum să actualizați GPS-ul skoda fabia dvs , vom ilustra rapid diferitele tipuri de GPS integrate care există pentru o skoda fabia, iată-le:

  • GPS-ul tradițional: Numim GPS tradițional modelele care echipează vehicule recente, sunt conectate la un întreg sistem multimedia și sunt echipate cu ecran tactil.
  • Vechiul GPS: Aceste GPS au fost primele generații, ecranul este folosit doar pentru navigare și sunt actualizați cu un stick USB sau un card SD. Aceste sisteme, totuși simple de utilizat și au o calitate mai scăzută a ecranului, vei simți că te uiți la un televizor din anii 90.
  • GPS Android Auto sau Apple CarPlay: În sfârșit, ultim tip de GPS, pe cele mai noi vehicule este posibil să aveți un sistem inclusiv Android sau Apple, aceste sisteme sunt autonome și utilizați aplicațiile native ale unuia dintre cele două sisteme de operare. Sunt foarte reactive și convenabile de utilizat.

Cum actualizez GPS-ul pe o skoda fabia?

Vom trece acum la componenta care vă place cel mai mult, cum să actualizez GPS-ul skoda fabia ta? Pentru a realiza acest lucru, vom vedea pentru fiecare fel de GPS cum se face procesul de actualizare a cartografiei, semnalizării și software-ului.

Actualizare GPS vechi pe skoda fabia

Vechile sisteme GPS găsite pe Skoda Fabia până în anii 2000/2005, aceste GPS folosesc un software special pentru marcă și abordarea actualizării acestui GPS pe o skoda fabia este să mergeți la dealer cine se va ocupa de el, la 50 de euro in majoritatea cazurilor.

Weiterlesen:
Motorul se scutură pe skoda fabia, ce să fac?

Actualizarea GPS-ului skoda fabia prin SD sau USB

Acest tip de GPS este cel mai general la mașinile care au aproximativ zece ani. Majoritatea companiilor au apelat companiei „AICI navigare” și va trebui să accesați site-ul lor pentru a descărca actualizarea hărții a GPS-ului dvs., apoi copiați-o pe o cheie USB sau card SD, în funcție de conectorii disponibili pe modelul dvs. și faceți actualizarea direct prin meniul GPS-ului dvs. integrat.

Actualizare automată GPS

Cele mai recente skoda fabia cu Android Auto sau Apple CarPlay se vor actualiza automat, așa că nu este nevoie să produceți actualizări. Puteți continua să utilizați GPS-ul cu o senzație de siguranță știind că harta și limitele de viteză sunt actualizate.

Pentru a găsi mai multe sfaturi despre skoda fabia, aruncați o privire la categoria skoda fabia.

Legătura cu publicația principală