Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum actualizez GPS-ul pe Renault Kangoo meu?

Anumite opțiuni ale vehiculelor noastre vă permit să beneficiați de confortul de condus greu! De fapt, având un GPS încorporat în autovehiculul dvs., vă permite să rămâneți concentrat în întregime pe drum, deși conduceți fără probleme către un loc necunoscut. Cu toate acestea, rețeaua de drumuri se schimbă în mod regulat, de aceea este importantă pentru a actualiza GPS-ul Renault Kangoo , și asta este exact ceea ce vom descoperi în acest articol. Pentru a face acest lucru, mai întâi vom vorbi despre diferitele caracteristici ale GPS-ului integrat pentru mașini și, în al doilea rând, cum se actualizează GPS-ul unui Renault Kangoo .

Cum funcționează GPS-ul la bord într-un Renault Kangoo

În această parte vom descoperi cum funcționează GPS-ul unui Renault Kangoo și care sunt diferitele tipuri de GPS.

Avantajele unui GPS integrat?

Un GPS încorporat oferă multe funcții pe care un GPS pentru smartphone sau un GPS de tip Tomtom nu le va putea oferi. Mai jos este o listă a avantajelor acestor dispozitive:

  • Faptul că este încorporat imediat în tabloul de bord al Renault Kangoo-ul dvs. face imposibil să furați GPS-ul de pe autovehiculul dvs.
  • Conectat la antena radio a mașinii tale, GPS-ul va avea o recepție mai bună decât orice formă de GPS pe care ai putea-o folosi.
  • Este foarte des, în funcție de an, atașat la comenzile vocale de pe volan, ceea ce vă permite să îl utilizați fără a lua mâinile de pe volan și, prin urmare, să conduceți mai sigur.
  • Ecranul este în cele mai multe cazuri mult mai mare decât un GPS de pe un smartphone sau de tip nomad, deci informațiile sunt mai lizibile.
  • Conectat la sistemul dvs. de sunet, acesta poate fi cuplat la muzică și poate apărea numai atunci când înlocuiți direcția, ceea ce limitează pe cât posibil riscul de a devia cursul.
Weiterlesen:
Vibrația pedalei de frână pe Renault Kangoo 2?

Diferite tipuri de GPS pentru Renault Kangoo

După ce ați văzut aspectele pozitive și înainte de a vă explica cum să actualizați GPS-ul Renault Kangoo , vom rezuma destul de repede diferitele tipuri de GPS integrate care există pentru un Renault Kangoo, iată-le:

  • GPS-ul tradițional: Numim GPS tradițional modelele care echipează mașinile recente, sunt legate la un sistem multimedia complet și sunt echipate cu ecran tactil.
  • Vechiul GPS: Aceste GPS au fost primele generații, ecranul este folosit doar pentru navigare și sunt actualizați cu un stick USB sau un card SD. Aceste sisteme, deși sunt foarte ușor de utilizat și au o calitate mai scăzută a ecranului, vei simți că te uiți la un televizor din anii 90.
  • GPS Android Auto sau Apple CarPlay: In sfarsit, ultim tip de GPS, pe cele mai noi vehicule este posibil sa ai un sistem inclusiv Android sau Apple, aceste sisteme sunt autonome si folosesti aplicatiile native ale unuia dintre cele doua sisteme de operare. Sunt foarte reactive și convenabile de utilizat.

Cum actualizez GPS-ul la un Renault Kangoo?

Vom trece acum la partea de care sunteți cel mai entuziasmat, cum să actualizezi GPS-ul Renault Kangoo-ul tău? Pentru a realiza acest lucru, vom vedea pentru fiecare tip de GPS cum se face procesul de actualizare a cartografiei, semnalizării și software-ului.

Actualizarea vechiului GPS pe Renault Kangoo

Vechile sisteme GPS prezente pe Renault Kangoo până în anii 2000/2005, aceste GPS utilizează un software special pentru marcă și metoda de actualizare a acestui GPS pe un Renault Kangoo este sa mergi la reprezentanta auto cine se va ocupa de el, pentru 50 de euro în multe cazuri.

Weiterlesen:
Cum se curăță senzorul de debit de aer în masă pe Renault Kangoo?

Actualizarea GPS-ului Renault Kangoo prin SD sau USB

Acest tip de GPS este cel mai frecvent la mașinile care au aproximativ zece ani. Majoritatea furnizorilor au apelat companiei „AICI navigare” și va trebui să mergeți pe site-ul lor pentru a descărca actualizarea hărții a GPS-ului dvs., apoi copiați-o pe o cheie USB sau card SD pe baza conectorilor disponibili pe modelul dvs. și faceți actualizarea imediat prin meniul GPS-ului dvs. integrat.

Actualizare automată GPS

Cele mai recente Renault Kangoo cu Android Auto sau Apple CarPlay se vor actualiza automat, așa că nu este nevoie să faceți actualizări. Puteți continua să utilizați GPS-ul cu liniște, știind că harta și limitele de viteză sunt actualizate.

Dacă aveți întrebări suplimentare despre Renault Kangoo, nu ezitați să consultați categoria noastră Renault Kangoo.

Legătura cu publicația principală