Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum actualizez GPS-ul pe Land Rover Freelander-ul meu?

Anumite opțiuni ale autoturismelor noastre vă permit să beneficiați de un confort serios de condus! De fapt, a avea un GPS inclus în mașină vă permite să rămâneți concentrat în întregime pe drum, deși conduceți către un loc necunoscut fără complicații. Cu toate acestea, rețeaua de drumuri se dezvoltă în mod regulat, de aceea este necesară pentru a actualiza GPS-ul Land Rover Freelander , și exact asta vom vedea în acest articol. Pentru a face acest lucru, mai întâi vom vorbi despre diferitele atribute ale GPS-ului integrat pentru mașini și, în al doilea rând, cum să actualizați GPS-ul unui Land Rover Freelander .

Cum funcționează GPS-ul la bord într-un Land Rover Freelander

În această parte vom afla cum funcționează GPS-ul unui Land Rover Freelander și care sunt diferitele tipuri de GPS.

Avantajele unui GPS integrat?

Un GPS încorporat oferă multe beneficii pe care un GPS pentru telefon inteligent sau un GPS de tip Tomtom nu ți le va putea oferi. Mai jos este o listă a avantajelor acestor dispozitive:

  • Faptul că este inclus direct în tabloul de bord al Land Rover Freelander-ul dvs. face imposibil să furați GPS-ul din mașină.
  • Conectat la antena radio a mașinii tale, GPS-ul va avea o recepție mai bună decât orice fel de GPS pe care l-ai putea folosi.
  • Este frecvent, în funcție de an, legat de comenzile vocale de pe volan, ceea ce îți permite să-l folosești fără a-ți lua mâinile de pe volan și ca urmare să conduci mai sigur.
  • Ecranul este în cele mai multe cazuri mult mai mare decât un GPS de pe un smartphone sau de tip nomad, deci informațiile sunt mai lizibile.
  • Asociat cu unitatea dvs. principală, acesta poate fi cuplat la muzică și poate apărea doar atunci când înlocuiți direcția, ceea ce limitează pe cât posibil riscul de a vă devia cursului.
Weiterlesen:
De ce Land Rover Freelander-ul meu miroase a plastic ars?

Diferitele tipuri de GPS pentru Land Rover Freelander

După ce ați descoperit profesioniștii și înainte de a vă explica cum să actualizați GPS-ul Land Rover Freelander , vom rezuma destul de repede diferitele tipuri de GPS integrate care există pentru un Land Rover Freelander, iată-le:

  • GPS-ul tradițional: Numim GPS tradițional modelele care echipează mașinile recente, sunt legate de un întreg sistem multimedia și sunt echipate cu ecran tactil.
  • Vechiul GPS: Aceste GPS au fost primele generații, ecranul este folosit doar pentru navigare și sunt actualizați cu un stick USB sau un card SD. Aceste sisteme, deși sunt foarte ușor de utilizat și au o calitate mai scăzută a ecranului, veți simți ca și cum vă uitați la un televizor din anii 90.
  • GPS Android Auto sau Apple CarPlay: În sfârșit, ultim tip de GPS, pe cele mai recente automobile este posibil să existe un sistem care integrează Android sau Apple, aceste sisteme sunt autonome și folosești aplicațiile native ale unuia dintre cele două sisteme de operare. Sunt foarte reactive și confortabile de utilizat.

Cum actualizez GPS-ul unui Land Rover Freelander?

Vom trece acum la componenta care vă interesează cel mai mult, cum să actualizezi GPS-ul Land Rover Freelander-ului tău? Pentru a realiza acest lucru, vom vedea pentru fiecare fel de GPS cum se face procesul de actualizare a cartografiei, semnalizării și software-ului.

Se actualizează vechiul GPS pe Land Rover Freelander

Vechile sisteme GPS incluse pe Land Rover Freelander până în anii 2000/2005, aceste GPS utilizează un software specific mărcii și abordarea actualizării acestui GPS pe un Land Rover Freelander este să mergeți la dealer cine se va ocupa de ea, pentru 50 de euro de cele mai multe ori.

Weiterlesen:
Becul de ulei Land Rover Freelander care rămâne aprins

Actualizarea GPS-ului Land Rover Freelander prin SD sau USB

Acest tip de GPS este cel mai de bază pentru mașinile care au aproximativ zece ani. Majoritatea producătorilor au apelat companiei „AICI navigare” și va trebui să accesați site-ul lor pentru a descărca actualizarea hărții GPS-ului dvs., apoi să o transferați pe o cheie USB sau pe un card SD, în funcție de conectorii disponibili pe modelul dvs. faceți actualizarea direct prin meniul GPS-ului dvs. integrat.

Actualizare automată GPS

Cele mai recente Land Rover Freelander cu Android Auto sau Apple CarPlay se vor actualiza automat, deci nu este nevoie să faceți actualizări. Puteți continua să utilizați GPS-ul cu liniște, știind că harta și limitele de viteză sunt actualizate.

În cazul în care aveți întrebări suplimentare despre Land Rover Freelander, nu ezitați să consultați categoria noastră Land Rover Freelander.

Legătura cu publicația principală