Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum actualizez GPS-ul pe Ford Mondeo 4?

Anumite opțiuni de pe autovehiculele noastre vă permit să beneficiați de confort de condus greu! De fapt, având un GPS încorporat în autovehiculul dvs., vă permite să rămâneți concentrat pe drum în timp ce conduceți către un loc necunoscut, fără complicații. Cu toate acestea, rețeaua de drumuri evoluează frecvent, de aceea este esențială pentru a actualiza GPS-ul Ford Mondeo 4 , și tocmai asta vom vedea în acest articol. Pentru a face acest lucru, mai întâi vom analiza diferitele caracteristici ale GPS-ului integrat pentru mașini și, în al doilea rând, cum se actualizează GPS-ul unui Ford Mondeo 4 .

Cum funcționează GPS-ul la bord într-un Ford Mondeo 4

În această secțiune vom vedea cum funcționează GPS-ul unui Ford Mondeo 4 și care sunt diferitele tipuri de GPS.

Avantajele unui GPS integrat?

Un GPS încorporat oferă multe funcții pe care un GPS pentru smartphone sau un GPS de tip Tomtom nu vi le va putea oferi. Mai jos este o listă a avantajelor acestor dispozitive:

  • Punctul în care este încorporat direct în tabloul de bord al Ford Mondeo 4 face dificilă furtul GPS-ului de pe autovehiculul dumneavoastră.
  • Conectat la antena radio a mașinii tale, GPS-ul va avea o recepție mai bună decât orice fel de GPS pe care l-ai putea folosi.
  • Este foarte des, în funcție de an, atașat la comenzile vocale de pe volan, ceea ce vă permite să îl utilizați fără să luați mâinile de pe volan și astfel să conduceți mai sigur.
  • Ecranul este în multe cazuri mult mai mare decât un GPS de pe un smartphone sau un tip nomade, astfel încât informațiile sunt mai lizibile.
  • Conectat la unitatea dvs. principală, poate fi cuplat la muzică și se întâmplă doar atunci când schimbați direcția, ceea ce limitează pe cât posibil riscul de a devia cursul.
Weiterlesen:
Cum se reglează frâna de mână pe Ford Mondeo 4?

Diferite tipuri de GPS pentru Ford Mondeo 4

După ce ați văzut profesioniștii și înainte de a vă explica cum să actualizați GPS-ul Ford Mondeo 4 , vom ilustra rapid diferitele tipuri de GPS integrat care există pentru un Ford Mondeo 4, iată-le:

  • GPS-ul clasic: Numim GPS clasic modelele care echipează mașini recente, sunt conectate la un sistem multimedia complet și sunt echipate cu ecran tactil.
  • Vechiul GPS: Aceste GPS au fost primele generații, ecranul este folosit doar pentru navigare și sunt actualizați cu un stick USB sau un card SD. Aceste sisteme, deși sunt simple de utilizat și au o calitate mai scăzută a ecranului, vei simți că te uiți la un televizor din anii 90.
  • GPS Android Auto sau Apple CarPlay: În sfârșit, ultim tip de GPS, pe cele mai noi automobile este posibil să existe un sistem care integrează Android sau Apple, aceste sisteme sunt autonome și folosești aplicațiile native ale unuia dintre cele două sisteme de operare. Sunt foarte reactive și practice de utilizat.

Cum actualizez GPS-ul pe un Ford Mondeo 4?

Vom trece acum la partea care vă place cel mai mult, cum să actualizezi GPS-ul Ford Mondeo 4? Pentru a realiza acest lucru, vom vedea pentru fiecare tip de GPS cum se face procesul de actualizare a cartografiei, semnalizării și software-ului.

Actualizarea vechiului GPS pe Ford Mondeo 4

Vechile sisteme GPS prezente pe Ford Mondeo 4 până în anii 2000/2005, aceste GPS folosesc un software special pentru marcă și metoda de actualizare a acestui GPS pe un Ford Mondeo 4 este sa mergi la dealer cine se va ocupa de el, la 50 de euro cel mai frecvent.

Weiterlesen:
Ford Mondeo meu trage spre stânga, ce să fac?

Actualizarea GPS-ului Ford Mondeo 4 prin SD sau USB

Acest tip de GPS este cel mai frecvent la mașinile care au aproximativ zece ani. Majoritatea producătorilor au apelat companiei „AICI navigare” și va trebui să accesați site-ul lor pentru a descărca actualizarea hărții GPS-ului dvs., apoi să o transferați pe o cheie USB sau pe un card SD pe baza conectorilor disponibili pe modelul dvs. și faceți actualizarea direct prin meniul GPS-ului dvs. integrat.

Actualizare automată GPS

Cele mai recente Ford Mondeo 4 cu Android Auto sau Apple CarPlay se vor actualiza automat, așa că nu este nevoie să produceți actualizări. Puteți continua să utilizați GPS-ul cu liniște, știind că harta și limitele de viteză sunt actualizate.

Dacă aveți întrebări suplimentare despre Ford Mondeo 4, nu ezitați să consultați categoria noastră Ford Mondeo 4.

Legătura cu publicația principală