Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum actualizez GPS-ul pe Chevrolet Traverse?

Anumite caracteristici ale autovehiculelor noastre vă permit să beneficiați de confort de condus greu! De fapt, având un GPS încorporat în mașină, vă permite să rămâneți concentrat pe drum în timp ce conduceți către o destinație necunoscută, fără complicații. Cu toate acestea, rețeaua de drumuri este în continuă dezvoltare, de aceea este importantă pentru a actualiza GPS-ul Chevrolet Traverse , și tocmai asta vom descoperi astăzi. Pentru a face acest lucru, mai întâi vom vorbi despre diferitele caracteristici ale GPS-ului integrat pentru mașini și, în al doilea rând, cum să actualizați GPS-ul unui Chevrolet Traverse .

Cum funcționează GPS-ul la bord într-un Chevrolet Traverse

În această secțiune vom afla cum funcționează GPS-ul unui Chevrolet Traverse și care sunt diferitele tipuri de GPS.

Avantajele unui GPS integrat?

Un GPS încorporat oferă multe beneficii pe care un GPS pentru telefon mobil sau un GPS de tip Tomtom nu le vor putea oferi. Mai jos este o listă a avantajelor acestor dispozitive:

  • Punctul în care este încorporat direct în tabloul de bord al Chevrolet Traverse face dificilă furtul GPS-ului din mașină.
  • Conectat cu antena radio a mașinii tale, GPS-ul va avea o recepție mai bună decât orice formă de GPS pe care ai putea-o folosi.
  • Este adesea, în funcție de an, conectat la comenzile vocale de pe volan, ceea ce vă permite să îl utilizați fără să luați mâinile de pe volan și, ca urmare, să conduceți mai sigur.
  • Ecranul este în majoritatea cazurilor mult mai mare decât un GPS de pe un smartphone sau un tip nomade, astfel încât informațiile sunt mai lizibile.
  • Conectat la sistemul dvs. audio, poate fi cuplat la muzică și poate apărea doar atunci când înlocuiți direcția, ceea ce limitează pe cât posibil riscul de a devia cursul.
Weiterlesen:
Chevrolet Traverse CARE au probleme la ralanti

Diferite tipuri de GPS pentru Chevrolet Traverse

După ce ați descoperit profesioniștii și înainte de a vă detalia cum să actualizați GPS-ul Chevrolet Traverse , vom descrie rapid diferitele tipuri de GPS încorporate care există pentru un Chevrolet Traverse, iată-le:

  • GPS-ul clasic: Numim GPS clasic modelele care echipează mașini recente, sunt legate de un întreg sistem multimedia și sunt echipate cu ecran tactil.
  • Vechiul GPS: Aceste GPS au fost primele generații, ecranul este folosit doar pentru navigare și sunt actualizați cu un stick USB sau un card SD. Aceste sisteme, cu toate acestea foarte ușor de utilizat și au o calitate mai scăzută a ecranului, veți avea impresia că vă uitați la un televizor din anii 90.
  • GPS Android Auto sau Apple CarPlay: In sfarsit, ultim tip de GPS, pe cele mai noi vehicule este posibil sa ai un sistem inclusiv Android sau Apple, aceste sisteme sunt autonome si folosesti aplicatiile native ale unuia dintre cele doua sisteme de operare. Sunt foarte reactive și ușor de utilizat.

Cum actualizez GPS-ul pe un Chevrolet Traverse?

Vom trece acum la partea care vă place cel mai mult, cum să actualizezi GPS-ul Chevrolet Traverse? Pentru a realiza acest lucru, vom vedea pentru fiecare tip de GPS cum se face procesul de actualizare a cartografiei, semnalizării și software-ului.

Actualizarea vechiului GPS pe Chevrolet Traverse

Vechile sisteme GPS prezente pe Chevrolet Traverse până în anii 2000/2005, aceste GPS utilizează un software specific mărcii și tehnica de actualizare a acestui GPS pe un Chevrolet Traverse este să mergeți la dealer cine o va gestiona, pentru 50 de euro in majoritatea cazurilor.

Weiterlesen:
Chevrolet Traverse meu trage la dreapta, ce să fac?

Actualizarea GPS-ului Chevrolet Traverse prin SD sau USB

Acest tip de GPS este cel mai de bază pentru mașinile care au aproximativ zece ani. Majoritatea producătorilor au apelat companiei „AICI navigare” și va trebui să accesați site-ul lor pentru a descărca actualizarea hărții GPS-ului dvs., apoi să o transferați pe o cheie USB sau pe un card SD pe baza conectorilor disponibili pe modelul dvs. și faceți actualizarea direct prin meniul GPS-ului dvs. integrat.

Actualizare automată GPS

Cele mai recente Chevrolet Traverse cu Android Auto sau Apple CarPlay se vor actualiza automat, așa că nu este nevoie să faceți actualizări. Puteți continua să utilizați GPS-ul cu confort știind că harta și limitele de viteză sunt actualizate.

Pentru a găsi mai multe sfaturi despre Chevrolet Traverse, aruncați o privire la categoria Chevrolet Traverse.

Legătura cu publicația principală