Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum actualizez GPS-ul pe Audi A6 meu?

Anumite opțiuni ale mașinilor noastre vă permit să beneficiați de confort de condus greu! Într-adevăr, dacă aveți un GPS inclus în mașină, vă permite să rămâneți concentrat pe drum în timp ce conduceți către o destinație necunoscută, fără complicații. Cu toate acestea, rețeaua de drumuri este în continuă evoluție, este în consecință necesară pentru a actualiza GPS-ul Audi A6 , și asta este exact ceea ce vom vedea astăzi. Pentru a face acest lucru, mai întâi vom analiza diferitele atribute ale GPS-ului integrat pentru mașini și, în al doilea rând, cum se actualizează GPS-ul unui Audi A6 .

Cum funcționează GPS-ul la bord într-un Audi A6

În această parte vom afla cum funcționează GPS-ul unui Audi A6 și care sunt diferitele tipuri de GPS.

Caracteristicile unui GPS integrat?

Un GPS încorporat oferă multe funcții pe care un GPS pentru smartphone sau un GPS de tip Tomtom nu vi le va putea oferi. Mai jos este o listă a avantajelor acestor dispozitive:

  • Punctul în care este inclus imediat în tabloul de bord al Audi A6 face să furi GPS-ul din mașină fără speranță.
  • Conectat la antena radio a mașinii tale, GPS-ul va avea o recepție mai bună decât orice tip de GPS pe care l-ai putea folosi.
  • Este frecvent, în funcție de an, atașat la comenzile vocale de pe volan, ceea ce vă permite să îl utilizați fără să luați mâinile de pe volan și astfel să conduceți mai sigur.
  • Ecranul este în majoritatea cazurilor mult mai mare decât un GPS de pe un smartphone sau un tip nomade, astfel încât informațiile sunt mai lizibile.
  • Conectat la unitatea dvs. principală, poate fi cuplat la muzică și se întâmplă doar când înlocuiți direcția, ceea ce limitează pe cât posibil riscul de a devia cursul.
Weiterlesen:
Scurge injector pe Audi A6 meu, ce să fac?

Diferitele tipuri de GPS pentru Audi A6

După ce ați descoperit profesioniștii și înainte de a vă detalia cum să actualizați GPS-ul Audi A6 , vom rezuma destul de repede diferitele tipuri de GPS integrate care există pentru un Audi A6, iată-le:

  • GPS-ul clasic: Numim GPS clasic modelele care echipează mașinile recente, sunt legate la un întreg sistem multimedia și sunt echipate cu ecran tactil.
  • Vechiul GPS: Aceste GPS au fost primele generații, ecranul este folosit doar pentru navigare și sunt actualizați cu un stick USB sau un card SD. Aceste sisteme, cu toate acestea foarte ușor de utilizat și au o calitate mai scăzută a ecranului, veți avea impresia că vă uitați la un televizor din anii 90.
  • GPS Android Auto sau Apple CarPlay: În sfârșit, ultim tip de GPS, pe cele mai noi vehicule este posibil să existe un sistem care integrează Android sau Apple, aceste sisteme sunt autonome și folosești aplicațiile native ale unuia dintre cele două sisteme de operare. Sunt foarte receptivi și ușor de utilizat.

Cum actualizez GPS-ul pe un Audi A6?

Vom trece acum la componenta care vă place cel mai mult, cum să actualizezi GPS-ul Audi A6 tau? Pentru a realiza acest lucru, vom vedea pentru fiecare tip de GPS cum se face procesul de actualizare a cartografiei, semnalizării și software-ului.

Actualizare GPS vechi pe Audi A6

Vechile sisteme GPS prezente pe Audi A6 până în anii 2000/2005, aceste GPS utilizează un software special pentru marcă și abordarea actualizării acestui GPS pe un Audi A6 este să mergeți la dealer cine o va gestiona, la 50 de euro cel mai frecvent.

Weiterlesen:
Cum se deschide Audi A6 cu bateria descărcată?

Actualizarea GPS-ului Audi A6 prin SD sau USB

Acest tip de GPS este cel mai frecvent la mașinile care au aproximativ zece ani. Majoritatea companiilor au apelat companiei „AICI navigare” și va trebui să accesați site-ul lor pentru a descărca actualizarea hărții GPS-ului dvs., apoi copiați-o pe o cheie USB sau card SD, în funcție de conectorii disponibili pe modelul dvs. și faceți actualizarea imediat prin meniul GPS-ului dvs. integrat.

Actualizare automată GPS

Cele mai recente Audi A6 cu Android Auto sau Apple CarPlay se vor actualiza automat, deci nu este nevoie să produceți actualizări. Puteți continua să utilizați GPS-ul cu liniște, știind că harta și limitele de viteză sunt actualizate.

Pentru a obține mai multe sfaturi despre Audi A6, aruncați o privire la categoria Audi A6.

Legătura cu publicația principală