Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cheie blocată în contact la Peugeot Rcz, ce să faci?

Continuăm seria noastră de articole despre ceea ce se poate bloca pe vehiculul dvs. cu motor. După ce am descoperit de ce clapeta de combustibil sau capota dvs. s-ar putea bloca, în acest articol vom verifica de ce cheia este blocată în contactul tău Peugeot Rcz . Deosebit de frustrant, a avea un cilindr de aprindere blocat vă va împiedica să porniți și, prin urmare, să vă folosiți autovehiculul. Prin urmare, vom face tot ce putem pentru a vă ajuta să remediați această problemă cât mai curând posibil. Pentru a face acest lucru, mai întâi, vă vom arăta la ce folosește aprinderea mașinii dvs., apoi, în a doua oară, de ce cilindrul de aprindere al lui Peugeot Rcz este blocat? Și, pentru a încheia, cum să deblochezi cheia blocată în contactul tău Peugeot Rcz.

Care este scopul încuietorului meu Peugeot Rcz?

încuietoare de contact a Peugeot Rcz este o parte de securitate. Scopul său este de a vă proteja mașina de tentativele de furt. Este situat pe coloana de direcție a autovehiculului dvs., creat în 1931 de Abram Neiman. Scopul său este de a preveni pornirea dumneavoastră Peugeot Rcz prin blocarea direcției și a blocării direcției dacă nu vă recunoaște cheia autovehiculului. Este strâns legat de întrerupătorul de pornire care va încorpora blocarea cu cheie și un întrerupător electric. Există tendința de a confunda întrerupătorul demarorului și neimanul, iar atunci când vorbim despre neiman blocat facem deseori referire la o cheie care nu se rotește sau nu se rotește bine în cilindrul broaștei autovehiculului tău.

Weiterlesen:
Cum să resetați odometrul pe Peugeot Rifter

De ce este cheia blocată în contactul tău Peugeot Rcz?

Acum este timpul să ți-o arăt de ce cheia este blocată în cilindrul de aprindere al Peugeot Rcz . Acum că am explicat ce este aprinderea, este timpul să identificăm de ce s-a blocat. Dacă volanul Peugeotului dumneavoastră Rcz este blocat, nu ezitați să consultați conținutul nostru pe această temă. Un neiman nu este o componentă de uzură pe care o înlocuiești în mod repetat, dar timpul are o influență asupra ei și se poate întâmpla să fii nevoit să o înlocuiești din cauza uzurii normale. În acest articol sunt diferitele explicații ale a contact care se blocheaza pe Peugeot Rcz :

  • Uzură normală a cilindrului de aprindere al Peugeotului dumneavoastră Rcz : După cum am spus mai devreme, în timp, componentele neimanului pot fi prinse sau încărcate cu praf sau particule mici din exterior care îl vor împiedica să funcționeze corect. În acest caz, ar trebui să simțiți probleme la introducerea și rotirea cheii înainte ca aceasta să se blocheze complet.
  • Un element al aprinderii Peugeotului Rcz care defectează: În aceeași logică, un element al neimanului poate eșua. Așa cum am descris în introducere, atunci când vorbim despre neimanul pe care tindem să îl includem, cilindrul, broasca și comutatorul de pornire, dacă una dintre aceste părți este defectă, neimanul nu va lăsa cheia să se rotească în cilindrul broaștei.
  • Cineva a forțat prea mult cilindrul de aprindere al lui Peugeot Rcz: În sfârșit, ultimă posibilitate, și este mai mult sau mai puțin evident, dacă cineva a forțat prea mult pe neiman pentru a debloca volanul autovehiculului tău înainte, s-ar putea să fi răsucit elementele interne și astfel să fi rupt neimanul acestuia.
Weiterlesen:
Indicatorul pentru centura de siguranță rămâne aprins pe Peugeot Rcz al meu

Cum debloc cheia blocată în cilindrul meu de aprindere Peugeot Rcz?

Trecem acum la soluțiile disponibile pentru rezolvare o cheie blocată în contactul tău Peugeot Rcz . În funcție de sursa problemei dvs., soluțiile nu vor fi similare, găsiți-le mai jos:

  • Butoiul de aprindere blocat din cauza unei chei răsucite: Dacă cheia ta este răsucită, este logic ca neimanul tău să nu se deblocheze. Încercați ușor cu un ciocan să vă îndreptați cheia, dacă nu o puteți face, folosiți duplicatul cheii.
  • Cilindru de aprindere Dacă neman al Peugeotului dumneavoastră Rcz este înfundat din cauza impurităților : Folosește un degresant de tip WD40 și lasă-l să funcționeze pentru o perioadă scurtă de timp, ar trebui să deblocheze neimanul Peugeot-ului tău Rcz.

    .

  • Dacă cheia este blocată în contact din cauza unui element defect: Daca in sfarsit din cauza unui element intern nu iti mai este deblocata contactul, va trebui sa inlocuiesti din pacate tot blocul (intrerupator electronic, cilindru inchidere, neiman), iti recomandam sa mergi la un specialist care va trebui si el sa inlocuiesti. să-ți dea o cheie nouă pentru a porni Peugeot-ul Rcz.

.

Ori de câte ori aveți întrebări suplimentare despre Peugeot Rcz, nu ezitați să consultați categoria noastră Peugeot Rcz.

Legătura cu publicația principală