Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cheie blocată în contact la Peugeot Boxer 2, ce să faci?

Continuăm seria noastră de articole de conținut despre ceea ce se poate bloca pe vehiculul dvs. cu motor. După ce ați descoperit de ce clapeta de combustibil sau capota dvs. s-ar putea bloca, în acest articol vom analiza de ce cheia este blocată în contactul tău Peugeot Boxer 2 . Deosebit de enervant, faptul că ai un cilindr de aprindere blocat te va împiedica să pornești și, prin urmare, să-ți folosești autovehiculul. Prin urmare, vom face tot ce putem pentru a vă ajuta să rezolvați această problemă cât mai curând posibil. Pentru a face acest lucru, mai întâi, vă vom arăta la ce folosește aprinderea mașinii dvs., apoi, în a doua oară, de ce cilindrul de aprindere al lui Peugeot Boxer 2 este blocat? Și, în sfârșit, cum să deblochezi cheia blocată în contactul tău Peugeot Boxer 2.

Care este scopul contactului meu Peugeot Boxer 2?

încuietoare de contact a Peugeot Boxer 2 este o componentă de securitate. Scopul său este de a vă asigura mașina împotriva tentativelor de furt. Este poziționat pe coloana de direcție a autovehiculului dvs., creat în 1931 de Abram Neiman. Scopul său este de a preveni pornirea dumneavoastră Peugeot Boxer 2 prin blocarea direcției și a blocării direcției dacă nu vă identifică cheia autovehiculului. Este strâns legat de întrerupătorul de pornire care va încorpora încuietoarea cu cheie și un întrerupător electric. Există tendința de a confunda întrerupătorul demarorului și neimanul, iar atunci când vorbim de neiman blocat facem deseori referire la o cheie care nu se rotește sau nu se rotește bine în cilindrul broaștei autovehiculului tău.

Weiterlesen:
Unde găsiți siguranța intermitent pe Peugeot Boxer 2?

De ce este cheia blocată în contactul tău Peugeot Boxer 2?

Acum este timpul să ți-o arăt de ce cheia este blocată în cilindrul de aprindere al Peugeot Boxer 2 . Acum că am descris ce este aprinderea, este timpul să aflăm de ce s-a blocat. Daca volanul Peugeot Boxer 2 tau este blocat, nu te gandi de doua ori sa ceri sfaturi din articolul nostru pe acest subiect. Un neiman nu este o piesă de uzură pe care o înlocuiești în mod regulat, dar timpul are o influență asupra ei și poate părea că trebuie să o înlocuiești din cauza uzurii regulate. Pe acest site se află diferitele explicații ale a contact care se blochează pe Peugeot Boxer 2 :

  • Uzură normală a cilindrului de aprindere al Peugeot Boxer 2 : După cum am spus mai sus, de-a lungul timpului, componentele neiman-ului pot fi prinse sau umplute cu praf sau particule mici din exterior care îl vor împiedica să funcționeze eficient. În acest caz, ar trebui să întâmpinați probleme la introducerea și rotirea cheii înainte ca aceasta să se blocheze complet.
  • O componentă a aprinderii Peugeotului Boxer 2 care defectează: În aceeași logică, un element al neimanului poate eșua. După cum am dezvăluit în introducere, atunci când vorbim despre neimanul pe care tindem să îl includem, cilindrul, broasca și comutatorul de pornire, dacă una dintre aceste piese este defectă, neimanul nu va lăsa cheia să se rotească în cilindrul broaștei.
  • Cineva a forțat prea mult cilindrul de aprindere al lui Peugeot Boxer 2: În sfârșit, ultimă posibilitate, și este mai mult sau mai puțin evident, dacă cineva a forțat prea mult pe neiman pentru a debloca volanul autovehiculului tău înainte, s-ar putea să fi răsucit elementele interne și astfel să fi rupt neimanul acestuia.
Weiterlesen:
Cum schimb lumina de parcare la Peugeot Boxer meu?

Cum debloc cheia blocată în cilindrul meu de aprindere Peugeot Boxer 2?

Trecem acum la soluțiile disponibile pentru rezolvare o cheie blocată în contactul tău Peugeot Boxer 2 . În funcție de sursa problemei dvs., soluțiile nu vor fi aceleași, găsiți-le mai jos:

  • Butoiul de aprindere blocat din cauza unei chei răsucite: Dacă cheia ta este răsucită, este evident că neimanul tău nu se va debloca. Încercați ușor cu un ciocan să vă îndreptați cheia, dacă nu o puteți face, folosiți duplicatul cheii.
  • Cilindru de aprindere Dacă neman al Peugeotului Boxer 2 este înfundat din cauza impurităților : Folosește un degresant de tip WD40 și lasă-l să acționeze câteva minute, ar trebui să deblocheze neiman-ul Peugeot Boxer 2 al tău.

    .

  • Dacă cheia este blocată în contact din cauza unui element defect: Daca in sfarsit din cauza unui element intern nu iti mai este deblocata contactul, va trebui sa inlocuiesti din pacate intregul bloc (intrerupator electronic, cilindru inchidere, neiman), te sfatuim sa mergi la un expert care va trebui sa dea si el. ai o cheie nouă pentru a porni Peugeot Boxer 2.

.

Pentru a descoperi mai multe sfaturi despre Peugeot Boxer 2, aruncați o privire la categoria Peugeot Boxer 2.

Legătura cu publicația principală