Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cheie blocată în contact la Mitsubishi Eclipse, ce să faceți?

Continuăm seria noastră de conținut web despre ceea ce se poate bloca pe vehiculul dvs. cu motor. După ce am descoperit de ce clapeta de combustibil sau capota dvs. s-ar putea bloca, astăzi vom arunca o privire la de ce cheia este blocată în contactul dumneavoastră Mitsubishi Eclipse . Deosebit de frustrant, a avea un cilindr de aprindere blocat vă va împiedica să porniți și, prin urmare, să vă folosiți autovehiculul. Vom face tot ce putem pentru a vă ajuta să rezolvați această problemă cât mai curând posibil. Pentru a face acest lucru, mai întâi, vă vom arăta la ce folosește aprinderea mașinii dvs., apoi, în a doua oară, de ce cilindrul de aprindere al Mitsubishi Eclipse este blocat? Și, în sfârșit, cum să deblochezi cheia blocată în contactul tău Mitsubishi Eclipse.

Care este scopul dispozitivului de blocare a contactului Mitsubishi Eclipse?

încuietoare de contact al Mitsubishi Eclipse este o caracteristică de securitate. Intenția sa este de a vă proteja mașina de încercările de furt. Este instalat pe coloana de direcție a autovehiculului dumneavoastră, dezvoltat în 1931 de Abram Neiman. Intenția sa este de a preveni pornirea dumneavoastră Mitsubishi Eclipse prin blocarea direcției și a blocării direcției dacă nu identifică cheia autovehiculului dumneavoastră. Este strâns conectat la întrerupătorul de pornire care va integra încuietoarea cu cheie și un întrerupător electric. Există tendința de a confunda întrerupătorul demarorului și neimanul, iar când vorbim de neiman blocat ne referim, în general, la o cheie care nu se rotește sau nu se rotește bine în cilindrul broaștei autovehiculului tău.

Weiterlesen:
Lampa cheie de pe Mitsubishi Eclipse rămâne aprinsă

De ce este cheia blocată în contactul tău Mitsubishi Eclipse?

Acum este timpul să ți-o arăt de ce cheia este blocată în cilindrul de aprindere al Mitsubishi Eclipse . Acum că am explicat ce este aprinderea, este timpul să identificăm de ce s-a blocat. Dacă volanul Mitsubishi Eclipse este blocat, nu ezitați să solicitați sfaturi de pe pagina noastră de conținut în această privință. Un neiman nu este o piesă de uzură pe care o schimbați frecvent, dar timpul are o influență asupra ei și poate părea că trebuie să o schimbați din cauza uzurii normale. În acest articol sunt diferitele motive ale a contact care se blochează pe Mitsubishi Eclipse :

  • Uzură regulată a cilindrului de aprindere al Mitsubishi Eclipse : După cum am explicat mai sus, cu timpul, componentele neiman-ului pot fi prinse sau încărcate cu praf sau particule mici din exterior care îl vor împiedica să funcționeze corect. Într-un astfel de caz, ar trebui să simți probleme la introducerea și rotirea cheii înainte ca aceasta să se blocheze complet.
  • Un element al aprinderii Mitsubishi Eclipse care se defectează: În aceeași logică, un element al neimanului poate eșua. După cum am dezvăluit în introducere, atunci când vorbim despre neimanul pe care îl includem adesea, cilindrul, broasca și comutatorul de pornire, dacă una dintre aceste părți este defectă, neimanul nu va lăsa cheia să se rotească în cilindrul broaștei.
  • Cineva a forțat prea mult cilindrul de aprindere al Mitsubishi Eclipse: În sfârșit, ultima ocazie, și este mai mult sau mai puțin logic, dacă cineva a forțat prea mult pe neiman să deblocheze volanul autovehiculului tău înainte, s-ar putea să fi răsucit componentele interne și astfel să fi deteriorat neimanul acestuia.
Weiterlesen:
Mitsubishi Eclipse care moare în timp ce conduce

Cum debloc cheia blocată în cilindrul de aprindere al Mitsubishi Eclipse?

Acum trecem la soluțiile disponibile pentru reparare o cheie blocată în contactul tău Mitsubishi Eclipse . În funcție de originea problemei dvs., soluțiile nu vor fi similare, găsiți-le mai jos:

  • Butoiul de aprindere blocat din cauza unei chei răsucite: Dacă cheia ta este răsucită, este logic ca neimanul tău să nu se deblocheze. Încercați ușor cu un ciocan să vă îndreptați cheia, dacă nu o puteți face, utilizați copia cheii.
  • Cilindru de aprindere Dacă nemanul Mitsubishi Eclipse este înfundat din cauza impurităților : Folosiți un degresant de tip WD40 și lăsați-l să funcționeze pentru o perioadă scurtă de timp, ar trebui să deblocheze neimanul Mitsubishi Eclipse.

    .

  • Dacă cheia este blocată în contact din cauza unui element defect: Daca in sfarsit din cauza unui element intern nu iti mai este deblocata contactul, va trebui din pacate sa schimbi tot blocul (comutator electronic, cilindru inchidere, neiman), iti sugeram sa mergi la un specialist care va trebui si el să vă ofere o nouă cheie pentru a începe Mitsubishi Eclipse.

.

Ori de câte ori aveți întrebări suplimentare despre Mitsubishi Eclipse, nu ezitați să consultați categoria noastră Mitsubishi Eclipse.

Legătura cu publicația principală