Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cheie blocată în contact Citroen Nemo, ce să faci?

Continuăm seria noastră de articole de conținut despre ceea ce se poate bloca pe vehiculul dvs. cu motor. După ce am văzut de ce clapeta de combustibil sau capota dvs. s-ar putea bloca, astăzi vom verifica de ce cheia este blocată în contactul dvs. Citroen Nemo . Deosebit de frustrant, a avea un cilindr de aprindere blocat vă va împiedica să porniți și, prin urmare, să utilizați autovehiculul. Vom face tot ce putem pentru a vă ajuta să rezolvați această problemă cât mai curând posibil. Pentru a realiza acest lucru, mai întâi, vă vom descrie pentru ce este folosit aprinderea mașinii dvs., apoi, în a doua oară, de ce cilindrul de aprindere al lui Citroen Nemo este blocat? Și, în sfârșit, cum să deblochezi cheia blocată în contactul tău Citroen Nemo.

Care este scopul încuietorului meu Citroen Nemo?

încuietoare de contact a Citroen Nemo este o caracteristică de securitate. Scopul său este de a vă proteja mașina de încercările de furt. Este instalat pe coloana de direcție a autovehiculului dvs., creat în 1931 de Abram Neiman. Scopul său este de a preveni pornirea dumneavoastră Citroen Nemo prin blocarea direcției și a blocării direcției dacă nu identifică cheia autovehiculului dumneavoastră. Este strâns conectat la întrerupătorul de pornire care va încorpora încuietoarea cu cheie și un întrerupător electric. Există tendința de a confunda întrerupătorul demarorului și neimanul, iar când vorbim de neiman blocat ne referim, în general, la o cheie care nu se rotește sau nu se rotește bine în cilindrul broaștei autovehiculului tău.

Weiterlesen:
Ce cauzează supraîncălzirea mea Citroen Nemo?

De ce este cheia blocată în contactul tău Citroen Nemo?

Acum este timpul să vă descriu de ce cheia este blocată în cilindrul de aprindere al Citroen Nemo . Acum că am descris ce este aprinderea, este timpul să identificăm de ce s-a blocat. Dacă volanul Citroenului dvs. Nemo este blocat, nu ezitați să aruncați o privire la articolul nostru pe acest subiect. Un neiman nu este o componentă de uzură pe care o înlocuiți în mod regulat, dar timpul are o influență asupra ei și se poate întâmpla să fie nevoit să o înlocuiți din cauza uzurii regulate. Iată diferitele explicații ale a contact care se blochează pe Citroen Nemo :

  • Uzură regulată a cilindrului de aprindere al Citroen Nemo : După cum am spus mai devreme, cu timpul, elementele neimanului pot fi prinse sau încărcate cu praf sau particule mici din exterior care îl vor împiedica să funcționeze eficient. În acest caz, ar trebui să simțiți probleme la introducerea și rotirea cheii înainte ca aceasta să se blocheze complet.
  • O componentă a aprinderii Citroen Nemo care se defectează: În aceeași logică, un element al neimanului poate eșua. Așa cum am descris în introducere, atunci când vorbim despre neimanul pe care îl includem adesea, cilindrul, broasca și comutatorul de pornire, dacă una dintre aceste părți este defectă, neimanul nu va lăsa cheia să se rotească în cilindrul broaștei.
  • Cineva a forțat prea mult cilindrul de aprindere al Citroenului tău Nemo: În sfârșit, ultima ocazie, și este mai mult sau mai puțin evident, dacă cineva a forțat prea mult pe neiman pentru a debloca volanul autovehiculului tău înainte, s-ar putea să fi răsucit componentele interne și astfel să fi deteriorat neimanul acestuia.
Weiterlesen:
Vibrații de accelerație pe Citroen Nemo, ce să faci?

Cum debloc cheia blocată în cilindrul meu Citroen Nemo?

Acum trecem la soluțiile disponibile pentru rezolvare o cheie blocată în contactul tău Citroen Nemo . În funcție de originea problemei dvs., soluțiile nu vor fi aceleași, găsiți-le mai jos:

  • Butoiul de aprindere blocat din cauza unei chei răsucite: Dacă cheia ta este răsucită, este logic ca neimanul tău să nu se deblocheze. Încercați ușor cu un ciocan să vă îndreptați cheia, dacă nu o puteți face, utilizați copia cheii.
  • Cilindru de aprindere Dacă nemanul Citroenului dvs. Nemo este înfundat din cauza impurităților : Folosește un degresant de tip WD40 și lasă-l să acționeze câteva minute, ar trebui să deblocheze neimanul Citroenului tău Nemo.

    .

  • Dacă cheia este blocată în contact din cauza unui element defect: Daca in sfarsit din cauza unui element intern nu mai este deblocata inchizatorul tau, din pacate va trebui sa inlocuiesti intregul bloc (comutator electronic, cilindru inchidere, neiman), iti sugeram sa mergi la un expert care va trebui si el sa inlocuiesti. să-ți dea o cheie nouă pentru a-ți porni Citroen Nemo.

.

Pentru a descoperi mai multe sfaturi despre Citroen Nemo, aruncați o privire la categoria Citroen Nemo.

Legătura cu publicația principală