Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cheie blocată în contact Citroen Grand C4 Picasso, ce să faci?

Continuăm seria noastră de articole despre ceea ce se poate bloca pe vehiculul dvs. cu motor. După ce ați descoperit de ce clapeta de combustibil sau capota dvs. s-ar putea bloca, în acest articol vom analiza de ce cheia este blocată în contactul dvs. Citroen Grand C4 Picasso . Deosebit de frustrant, faptul că ai un cilindr de aprindere blocat te va împiedica să pornești și, în consecință, să-ți folosești autovehiculul. Prin urmare, vom face tot ce putem pentru a vă ajuta să remediați această problemă cât mai curând posibil. Pentru a realiza acest lucru, mai întâi, vă vom arăta pentru ce este folosit aprinderea autovehiculului dvs., apoi, în a doua oară, de ce cilindrul de aprindere al Citroenului Grand C4 Picasso este blocat? Și, în sfârșit, cum să deblochezi cheia blocată în contactul tău Citroen Grand C4 Picasso.

Care este scopul încuietorului meu Citroen Grand C4 Picasso?

încuietoare de contact a Citroen Grand C4 Picasso este o parte de securitate. Scopul său este de a vă proteja mașina de încercările de furt. Este plasat pe coloana de direcție a autovehiculului dvs., inventat în 1931 de Abram Neiman. Scopul său este de a preveni pornirea dumneavoastră Citroen Grand C4 Picasso prin blocarea direcției și a blocării direcției dacă nu vă recunoaște cheia autovehiculului. Este strâns legat de întrerupătorul de pornire care va integra încuietoarea cu cheie și un întrerupător electric. Există tendința de a confunda întrerupătorul demarorului și neimanul, iar atunci când vorbim de neiman blocat ne referim, în general, la o cheie care nu se rotește sau nu se rotește bine în cilindrul broaștei autovehiculului tău.

Weiterlesen:
Portbagajul blocat pe Citroen Grand C4 Picasso, ce pot face?

De ce este cheia blocată în contactul tău Citroen Grand C4 Picasso?

Acum este timpul să ți-o arăt de ce cheia este blocată în cilindrul de aprindere al Citroen Grand C4 Picasso . Acum că am descris ce este aprinderea, este timpul să aflăm de ce s-a blocat. Dacă volanul Citroen Grand C4 Picasso este blocat, nu ezitați să răsfoiți articolul nostru pe acest subiect. Un neiman nu este o componentă de purtare pe care o schimbi în mod regulat, dar timpul are o influență asupra ei și poate părea că trebuie să o schimbi ca urmare a uzurii normale. În acest articol sunt diferitele motive ale a contact care se blochează pe Citroen Grand C4 Picasso :

  • Uzură normală a cilindrului de aprindere al Citroen Grand C4 Picasso : Așa cum am explicat mai sus, în timp, elementele neimanului pot fi prinse sau încărcate cu praf sau particule mici din exterior care îl vor împiedica să funcționeze corect. Într-un astfel de caz, ar trebui să aveți probleme la introducerea și rotirea cheii înainte ca aceasta să se blocheze complet.
  • Un element al aprinderii Citroen Grand C4 Picasso care se defectează: În aceeași logică, un element al neimanului poate eșua. Așa cum am descris în introducere, atunci când vorbim despre neimanul pe care îl includem adesea, cilindrul, broasca și comutatorul de pornire, dacă una dintre aceste părți este defectă, neimanul nu va lăsa cheia să se rotească în cilindrul broaștei.
  • Cineva a forțat prea mult cilindrul de aprindere al Citroenului Grand C4 Picasso: În sfârșit, ultimă posibilitate, și este mai mult sau mai puțin rațională, dacă cineva a forțat prea mult pe neiman în deblocarea volanului autovehiculului dvs., s-ar putea să fi răsucit componentele interne și astfel să fi deteriorat neimanul acestuia.
Weiterlesen:
Cum se pliază oglinzile laterale la un Citroen Grand C4 Picasso?

Cum debloc cheia blocată în cilindrul meu Citroen Grand C4 Picasso?

Trecem acum la soluțiile disponibile pentru manipulare o cheie blocată în contactul tău Citroen Grand C4 Picasso . În funcție de sursa problemei dvs., soluțiile nu vor fi aceleași, descoperiți-le mai jos:

  • Butoiul de aprindere blocat ca urmare a unei chei răsucite: Dacă cheia ta este răsucită, este evident că neimanul tău nu se va debloca. Încercați ușor cu un ciocan să vă îndreptați cheia, dacă nu o puteți face, folosiți duplicatul cheii.
  • Cilindru de aprindere Dacă neman al Citroenului Grand C4 Picasso este înfundat din cauza impurităților : Folosiți un degresant de tip WD40 și lăsați-l să funcționeze câteva minute, ar trebui să deblocheze neimanul Citroenului Grand C4 Picasso.

    .

  • Dacă cheia este blocată în contact ca urmare a unui element defect: Daca in cele din urma este ca urmare a unui element intern ca nu iti mai este deblocata contactul, va trebui din pacate sa schimbi tot blocul (comutator electronic, cilindru inchidere, neiman), iti recomandam sa mergi la un expert care va avea si el. pentru a vă oferi o nouă cheie pentru a porni Citroen Grand C4 Picasso.

.

Dacă aveți nevoie de mai multe tutoriale despre Citroen Grand C4 Picasso, accesați categoria noastră Citroen Grand C4 Picasso.

Legătura cu publicația principală