Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cheia blocată în contact la Volvo XC90, ce să faci?

Continuăm seria noastră de articole de conținut despre ceea ce se poate bloca pe vehiculul dvs. cu motor. După ce am văzut de ce clapeta de combustibil sau capota dvs. s-ar putea bloca, astăzi vom arunca o privire la de ce cheia este blocată în contactul dvs. Volvo XC90 . Deosebit de iritant, faptul că ai cilindrul de aprindere blocat te va împiedica să pornești și, prin urmare, să-ți folosești autovehiculul. Vom face tot ce putem pentru a vă ajuta să remediați această problemă cât mai curând posibil. Pentru a face acest lucru, mai întâi, vă vom descrie pentru ce este folosit aprinderea mașinii dvs., apoi în a doua oară, de ce cilindrul de aprindere al lui Volvo XC90 este blocat? Și, pentru a termina, cum să deblocați cheia blocată în contactul dvs. Volvo XC90.

Care este scopul încuietorului meu Volvo XC90?

încuietoare de contact a Volvo XC90 este o caracteristică de securitate. Scopul său este de a vă proteja mașina de încercările de furt. Este poziționat pe coloana de direcție a autovehiculului dvs., creat în 1931 de Abram Neiman. Scopul său este de a preveni pornirea Volvo XC90 prin blocarea direcției și a blocării direcției dacă nu identifică cheia autovehiculului. Este strâns legat de întrerupătorul de pornire care va integra încuietoarea cu cheie și un întrerupător electric. Există tendința de a confunda întrerupătorul demarorului și neimanul, iar când vorbim despre neiman blocat ne facem destul de des referire la o cheie care nu se rotește sau nu se rotește bine în cilindrul broaștei autovehiculului tău.

Weiterlesen:
GPS Volvo XC90 nu funcționează Volvo XC90

De ce este cheia blocată în aprinderea dvs. Volvo XC90?

Acum este timpul să vă descriu de ce cheia este blocată în cilindrul dvs. de aprindere Volvo XC90 . Acum că am definit ce este aprinderea, este timpul să identificăm de ce s-a blocat. Dacă volanul Volvo XC90 dumneavoastră este blocat, nu ezitați să citiți articolul nostru pe acest subiect. Un neiman nu este o componentă de purtare pe care o schimbi în mod regulat, dar timpul are o influență asupra ei și se poate întâmpla să fii nevoit să o schimbi din cauza uzurii regulate. În acest articol sunt diferitele explicații ale a contact care se blochează pe Volvo XC90 :

  • Uzură regulată a cilindrului de aprindere al Volvo XC90 : După cum am spus mai sus, cu timpul, elementele neimanului pot fi prinse sau împachetate cu praf sau particule mici din exterior care îl vor împiedica să funcționeze corect. În acest caz, ar trebui să întâmpinați probleme la introducerea și rotirea cheii înainte ca aceasta să se blocheze complet.
  • Un element al aprinderii Volvo XC90 care se defectează: În aceeași logică, un element al neimanului poate eșua. După cum am descris în introducere, atunci când menționăm neimanul pe care îl includem adesea, cilindrul, broasca și întrerupătorul de pornire, dacă una dintre aceste piese este defectă, neimanul nu va lăsa cheia să se rotească în cilindrul broaștei.
  • Cineva a forțat prea mult cilindrul de aprindere al lui Volvo XC90: În sfârșit, ultimă posibilitate, și este mai mult sau mai puțin rațională, dacă cineva a forțat prea mult pe neiman pentru a debloca volanul autovehiculului tău înainte, s-ar putea să fi răsucit componentele interne și astfel să fi rupt neimanul acestuia.
Weiterlesen:
Scurgere de lichid de frana Volvo XC90

Cum debloc cheia blocată în cilindrul meu de aprindere Volvo XC90?

Acum trecem la soluțiile disponibile pentru reparare o cheie blocată în contactul dvs. Volvo XC90 . În funcție de originea problemei dvs., soluțiile nu vor fi similare, găsiți-le mai jos:

  • Butoiul de aprindere blocat din cauza unei chei răsucite: Dacă cheia ta este răsucită, este evident că neimanul tău nu se va debloca. Încercați cu grijă cu un ciocan să vă îndreptați cheia, dacă nu o puteți face, folosiți copia cheii.
  • Cilindru de aprindere Dacă nemanul Volvo XC90 dumneavoastră este înfundat din cauza impurităților : Folosiți un degresant de tip WD40 și lăsați-l să funcționeze câteva minute, ar trebui să deblocheze neimanul Volvo XC90.

    .

  • Dacă cheia este blocată în contact din cauza unui element defect: Daca in sfarsit din cauza unui element intern incuietoarea ta de contact nu mai este deblocata, din pacate va trebui sa schimbi tot blocul (intrerupator electronic, cilindru inchidere, neiman), te sfatuim sa mergi la un expert care va trebui sa dea si el. ai o cheie nouă pentru a porni Volvo XC90.

.

Pentru a obține mai multe sfaturi despre Volvo XC90, aruncați o privire la categoria Volvo XC90.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector