Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cheia blocată în contact la volvo xc70, ce să faci?

Continuăm seria noastră de conținut web despre ceea ce se poate bloca pe mașina ta. După ce am văzut de ce clapeta de combustibil sau capota dvs. s-ar putea bloca, astăzi vom verifica de ce cheia este blocată în contactul tău volvo xc70 . Mai ales frustrant, a avea un cilindr de aprindere blocat vă va împiedica să porniți și, prin urmare, să vă folosiți mașina. Prin urmare, vom face tot ce putem pentru a vă ajuta să rezolvați această problemă cât mai curând posibil. Pentru a face acest lucru, mai întâi, vă vom descrie pentru ce este folosit aprinderea autovehiculului dvs., apoi, în a doua oară, de ce cilindrul de aprindere al volvo xc70 este blocat? Și, în sfârșit, cum să deblocați cheia blocată în contactul dvs. volvo xc70.

Care este scopul încuietorului meu volvo xc70?

încuietoare de contact la volvo xc70 este un element de securitate. Scopul său este de a vă proteja mașina de tentativele de furt. Este situat pe coloana de direcție a mașinii tale, inventată în 1931 de Abram Neiman. Scopul său este de a preveni pornirea dumneavoastră volvo xc70 prin blocarea direcției și a blocării direcției dacă nu vă identifică cheia mașinii. Este strâns conectat la întrerupătorul de pornire care va integra încuietoarea cu cheie și un întrerupător electric. Există tendința de a confunda întrerupătorul demarorului și neimanul, iar atunci când vorbim despre neiman blocat facem deseori referire la o cheie care nu se rotește sau nu se rotește bine în cilindrul broaștei mașinii tale.

Weiterlesen:
Problema injectie volvo xc70, ce sa fac?

De ce este cheia blocată în contactul dvs. volvo xc70?

Acum este timpul să vă descriu de ce cheia este blocată în cilindrul de aprindere al Volvo xc70 . Acum că am definit ce este aprinderea, este timpul să identificăm de ce s-a blocat. Dacă volanul volvo xc70 dvs. este blocat, nu ezitați să aruncați o privire la conținutul nostru pe acest subiect. Un neiman nu este o piesă de uzură pe care o schimbi în mod repetat, dar timpul are o influență asupra ei și poate părea că trebuie să o schimbi ca urmare a uzurii normale. Iată diferitele motive ale a contact care se blochează pe volvo xc70 :

  • Uzură regulată a cilindrului de aprindere al volvo xc70 : După cum am explicat mai devreme, cu timpul, elementele neimanului pot fi prinse sau încărcate cu praf sau particule mici din exterior care îl vor împiedica să funcționeze corect. În acest caz, ar trebui să simți dificultăți în introducerea și rotirea cheii înainte ca aceasta să se blocheze complet.
  • O componentă a aprinderii Volvo xc70 care se defectează: În aceeași logică, un element al neimanului poate eșua. După cum am descris în introducere, atunci când menționăm neimanul pe care îl includem adesea, cilindrul, broasca și întrerupătorul de pornire, dacă una dintre aceste piese este defectă, neimanul nu va lăsa cheia să se rotească în cilindrul broaștei.
  • Cineva a forțat prea mult cilindrul de aprindere al volvo xc70: În sfârșit, ultimă posibilitate, și e mai mult sau mai puțin logic, dacă cineva a forțat prea mult pe neiman să deblocheze volanul mașinii tale înainte, s-ar putea să fi răsucit componentele interne și astfel să fi deteriorat neimanul acesteia.
Weiterlesen:
Cum schimb lumina de parcare la volvo xc70 meu?

Cum debloc cheia blocată în cilindrul meu de aprindere volvo xc70?

Trecem acum la soluțiile disponibile pentru manipulare o cheie blocată în contactul tău volvo xc70 . În funcție de sursa problemei dvs., soluțiile nu vor fi similare, găsiți-le mai jos:

  • Butoiul de aprindere blocat ca urmare a unei chei răsucite: Dacă cheia ta este răsucită, este evident că neimanul tău nu se va debloca. Încercați ușor cu un ciocan să vă îndreptați cheia, dacă nu o puteți face, utilizați copia cheii.
  • Cilindru de aprindere Dacă neimanul volvo xc70 este înfundat din cauza impurităților : Folosiți un degresant de tip WD40 și lăsați-l să funcționeze pentru o perioadă scurtă de timp, ar trebui să deblocheze neiman-ul volvo xc70.

    .

  • Dacă cheia este blocată în contact ca urmare a unui element defect: Daca in sfarsit ca urmare a unui element intern nu iti mai este deblocata contactul, va trebui din pacate sa schimbi tot blocul (intrerupator electronic, cilindru inchidere, neiman), te sfatuim sa mergi la un expert care va trebuie să vă dau o cheie nouă pentru a vă porni volvo xc70.

.

Dacă aveți nevoie de mai multe tutoriale despre volvo xc70, accesați categoria noastră volvo xc70.

Ссылка на основную публикацию