Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cheia blocată în contact la Volvo XC60, ce să faci?

Continuăm seria noastră de conținut web despre ceea ce se poate bloca pe mașina ta. După ce ați descoperit de ce clapeta de combustibil sau capota dvs. s-ar putea bloca, în acest articol vom analiza de ce cheia este blocată în contactul dvs. Volvo XC60 . Deosebit de iritant, faptul că ai cilindrul de aprindere blocat te va împiedica să pornești și, în consecință, să-ți folosești mașina. Vom face tot ce putem pentru a vă ajuta să remediați această problemă cât mai curând posibil. Pentru a face acest lucru, mai întâi, vă vom explica pentru ce este utilizat aprinderea autovehiculului dvs., apoi, în a doua oară, de ce cilindrul de aprindere al lui Volvo XC60 este blocat? Și, pentru a încheia, cum să deblocați cheia blocată în contactul dvs. Volvo XC60.

Care este scopul încuietorului meu Volvo XC60?

încuietoare de contact a Volvo XC60 este un element de securitate. Scopul său este de a vă proteja mașina de încercările de furt. Este poziționat pe coloana de direcție a mașinii tale, inventată în 1931 de Abram Neiman. Scopul său este de a preveni pornirea Volvo XC60 prin blocarea direcției și a blocării direcției dacă nu vă identifică cheia mașinii. Este strâns legat de întrerupătorul de pornire care va integra încuietoarea cu cheie și un întrerupător electric. Există tendința de a confunda întrerupătorul demarorului și neimanul, iar când vorbim de neiman blocat ne referim destul de des la o cheie care nu se rotește sau nu se rotește bine în cilindrul încuietorii mașinii tale.

Weiterlesen:
Cum să resetați odometrul pe Volvo XC60

De ce este cheia blocată în aprinderea dvs. Volvo XC60?

Acum este timpul să vă explic de ce cheia este blocată în cilindrul dvs. de aprindere Volvo XC60 . Acum că am explicat ce este aprinderea, este timpul să aflăm de ce s-a blocat. Dacă volanul Volvo XC60 dumneavoastră este blocat, nu vă gândiți de două ori să consultați conținutul nostru pe acest subiect. Un neiman nu este o piesă de uzură pe care o schimbi în mod repetat, dar timpul are o influență asupra ei și se poate întâmpla să fii nevoit să o schimbi ca urmare a uzurii normale. Iată diferitele motive ale a contact care se blochează pe Volvo XC60 :

  • Uzură normală a cilindrului de aprindere al Volvo XC60 : După cum am spus mai sus, de-a lungul timpului, elementele neimanului pot fi prinse sau împachetate cu praf sau particule mici din exterior care îl vor împiedica să funcționeze eficient. Într-un astfel de caz, ar trebui să aveți dificultăți la introducerea și rotirea cheii înainte ca aceasta să se blocheze complet.
  • O componentă a aprinderii Volvo XC60 care se defectează: În aceeași logică, un element al neimanului poate eșua. După cum am dezvăluit în introducere, atunci când menționăm neimanul pe care îl includem adesea, cilindrul, broasca și comutatorul de pornire, dacă una dintre aceste piese este defectă, neimanul nu va lăsa cheia să se rotească în cilindrul broaștei.
  • Cineva a forțat prea mult cilindrul de aprindere al lui Volvo XC60: În sfârșit, ultimă posibilitate, și este mai mult sau mai puțin rațional, dacă cineva a forțat prea mult pe neiman să deblocheze volanul mașinii tale înainte, s-ar putea să fi răsucit elementele interne și astfel să fi deteriorat neimanul acesteia.
Weiterlesen:
Lumină portocalie Volvo XC60 care rămâne aprinsă

Cum debloc cheia blocată în cilindrul meu de aprindere Volvo XC60?

Acum trecem la soluțiile disponibile pentru rezolvare o cheie blocată în contactul dvs. Volvo XC60 . În funcție de originea problemei dvs., soluțiile nu vor fi aceleași, găsiți-le mai jos:

  • Butoiul de aprindere blocat ca urmare a unei chei răsucite: Dacă cheia ta este răsucită, este logic ca neimanul tău să nu se deblocheze. Încercați cu grijă cu un ciocan să vă îndreptați cheia, dacă nu o puteți face, folosiți copia cheii.
  • Cilindru de aprindere Dacă nemanul Volvo XC60 dumneavoastră este înfundat din cauza impurităților : Folosiți un degresant de tip WD40 și lăsați-l să funcționeze pentru o perioadă scurtă de timp, ar trebui să deblocheze neimanul Volvo XC60.

    .

  • Dacă cheia este blocată în contact ca urmare a unui element defect: Daca in cele din urma este ca urmare a unui element intern ca nu iti mai este deblocata contactul, vei fi nevoit sa schimbi tot blocul (intrerupator electronic, cilindru inchidere, neiman), te sfatuim sa mergi la un specialist care va avea si el. pentru a vă oferi o nouă cheie pentru a porni Volvo XC60.

.

Pentru a descoperi mai multe sfaturi despre Volvo XC60, aruncați o privire la categoria Volvo XC60.

Ссылка на основную публикацию