Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cheia blocată în contact la Volvo Xc40, ce să faci?

Continuăm seria noastră de articole de conținut despre ceea ce se poate bloca pe mașina ta. După ce am văzut de ce clapeta de combustibil sau capota dvs. s-ar putea bloca, astăzi vom arunca o privire la de ce cheia este blocată în contactul dvs. Volvo Xc40 . Deosebit de frustrant, faptul că ai un cilindr de aprindere blocat te va împiedica să pornești și, prin urmare, să-ți folosești mașina. Prin urmare, vom face tot ce putem pentru a vă ajuta să remediați această problemă cât mai repede posibil. Pentru a realiza acest lucru, mai întâi, vă vom explica pentru ce este utilizat aprinderea autovehiculului dvs., apoi, în a doua oară, de ce cilindrul de aprindere al Volvo Xc40 este blocat? Și, pentru a încheia, cum să deblocați cheia blocată în contactul dvs. Volvo Xc40.

Care este scopul încuietorului meu Volvo Xc40?

încuietoare de contact a Volvo Xc40 dumneavoastră este o parte de securitate. Intenția sa este de a vă proteja mașina de tentativele de furt. Este plasat pe coloana de direcție a mașinii tale, inventată în 1931 de Abram Neiman. Intenția sa este de a preveni pornirea Volvo Xc40 prin blocarea direcției și a blocării direcției dacă nu vă recunoaște cheia mașinii. Este strâns legat de întrerupătorul de pornire care va încorpora încuietoarea cu cheie și un întrerupător electric. Există tendința de a confunda întrerupătorul demarorului și neimanul, iar când vorbim de neiman blocat ne referim adesea la o cheie care nu se rotește sau nu se rotește bine în cilindrul încuietorii mașinii tale.

Weiterlesen:
Cum instalez un radio auto pe Volvo Xc40 meu?

De ce este cheia blocată în aprinderea dvs. Volvo Xc40?

Acum este timpul să vă explic de ce cheia este blocată în cilindrul dvs. de aprindere Volvo Xc40 . Acum că am descris ce este aprinderea, este timpul să aflăm de ce s-a blocat. Dacă volanul Volvo Xc40 dvs. este blocat, nu vă gândiți de două ori să răsfoiți pagina noastră de conținut pe această temă. Un neiman nu este o piesă de uzură pe care o schimbi în mod repetat, dar timpul are o influență asupra ei și se poate întâmpla să fii nevoit să o schimbi ca urmare a uzurii regulate. Pe acest site sunt diferite motive pentru a contact care se blochează pe Volvo Xc40 :

  • Uzură regulată a cilindrului de aprindere al Volvo Xc40 : Așa cum am spus mai devreme, în timp, elementele neimanului pot fi prinse sau umplute cu praf sau particule mici din exterior care îl vor împiedica să funcționeze eficient. Într-un astfel de caz, ar trebui să simțiți probleme la introducerea și rotirea cheii înainte ca aceasta să se blocheze complet.
  • Un element al aprinderii Volvo Xc40 care defectează: În aceeași logică, un element al neimanului poate eșua. După cum am explicat în introducere, atunci când vorbim despre neimanul pe care îl includem adesea, cilindrul, broasca și comutatorul de pornire, dacă una dintre aceste piese este defectă, neimanul nu va lăsa cheia să se rotească în cilindrul broaștei.
  • Cineva a forțat prea mult cilindrul de aprindere al Volvo Xc40: În sfârșit, ultimă posibilitate, și este mai mult sau mai puțin logic, dacă cineva a forțat prea mult pe neiman să deblocheze volanul mașinii tale înainte, s-ar putea să fi răsucit componentele interne și astfel să fi rupt neimanul acesteia.
Weiterlesen:
Problemă cu intermitent Volvo Xc40, ce să faci?

Cum debloc cheia blocată în cilindrul meu de aprindere Volvo Xc40?

Acum trecem la soluțiile disponibile pentru reparare o cheie blocată în contactul dvs. Volvo Xc40 . În funcție de sursa problemei dvs., soluțiile nu vor fi aceleași, găsiți-le mai jos:

  • Butoiul de aprindere blocat ca urmare a unei chei răsucite: Dacă cheia ta este răsucită, este logic ca neimanul tău să nu se deblocheze. Încercați cu grijă cu un ciocan să vă îndreptați cheia, dacă nu o puteți face, folosiți duplicatul cheii.
  • Cilindru de aprindere Dacă nemanul Volvo Xc40 dumneavoastră este înfundat din cauza impurităților : Folosiți un degresant de tip WD40 și lăsați-l să funcționeze câteva minute, ar trebui să deblocheze neimanul Volvo Xc40.

    .

  • Dacă cheia este blocată în contact ca urmare a unui element defect: Daca in sfarsit ca urmare a unui element intern nu mai este deblocata contactul tau, vei fi nevoit sa schimbi tot blocul (intrerupator electronic, cilindru inchidere, neiman), iti recomandam sa mergi la un specialist care va trebuie să vă dau o cheie nouă pentru a porni Volvo Xc40.

.

În cazul în care aveți întrebări suplimentare despre Volvo Xc40, nu ezitați să consultați categoria noastră Volvo Xc40.

Ссылка на основную публикацию