Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cheia blocată în contact la volvo v70, ce să faci?

Continuăm seria noastră de conținut web despre ceea ce se poate bloca pe mașina ta. După ce am văzut de ce clapeta de combustibil sau capota dvs. s-ar putea bloca, astăzi vom verifica de ce cheia este blocată în contactul tău volvo v70 . Deosebit de frustrant, a avea un cilindr de aprindere blocat vă va împiedica să porniți și, în consecință, să vă folosiți mașina. Vom face tot ce putem pentru a vă ajuta să remediați această problemă cât mai repede posibil. Pentru a realiza acest lucru, mai întâi, vă vom arăta pentru ce este folosit aprinderea autovehiculului dvs., apoi, în a doua oară, de ce cilindrul de aprindere al volvo v70 este blocat? Și, în sfârșit, cum să deblocați cheia blocată în contactul dvs. volvo v70.

Care este scopul încuietorului meu volvo v70?

încuietoare de contact la volvo v70 este o parte de securitate. Scopul său este de a vă proteja mașina de tentativele de furt. Este situat pe coloana de direcție a mașinii dvs., dezvoltată în 1931 de Abram Neiman. Scopul său este de a preveni pornirea dumneavoastră volvo v70 prin blocarea direcției și a blocării direcției dacă nu vă recunoaște cheia mașinii. Este strâns legat de întrerupătorul de pornire care va încorpora blocarea cu cheie și un întrerupător electric. Există tendința de a confunda întrerupătorul demarorului și neimanul, iar când vorbim despre neiman blocat facem deseori referire la o cheie care nu se rotește sau nu se rotește bine în cilindrul încuietorii mașinii tale.

Weiterlesen:
Miros urât în ​​aerul condiționat volvo v70

De ce este cheia blocată în contactul tău volvo v70?

Acum este timpul să ți-o arăt de ce cheia este blocată în cilindrul de aprindere al Volvo V70 . Acum că am detaliat ce este aprinderea, este timpul să identificăm de ce s-a blocat. Dacă volanul volvo v70 dvs. este blocat, nu vă gândiți de două ori pentru a citi pagina noastră de conținut despre această chestiune. Un neiman nu este o componentă de purtare pe care o schimbi în mod repetat, dar timpul are o influență asupra ei și se poate întâmpla să fii nevoit să o schimbi din cauza uzurii normale. Pe acest site se află diferitele explicații ale a contact care se blochează pe volvo v70 :

  • Uzură regulată a cilindrului de aprindere al volvo v70 : După cum am spus mai sus, cu timpul, elementele neimanului pot fi prinse sau umplute cu praf sau particule mici din exterior care îl vor împiedica să funcționeze corect. În acest caz, ar trebui să întâmpinați dificultăți la introducerea și rotirea cheii înainte ca aceasta să se blocheze complet.
  • O componentă a aprinderii volvo v70 care se defectează: În aceeași logică, un element al neimanului poate eșua. După cum am dezvăluit în introducere, atunci când vorbim despre neimanul pe care îl includem adesea, cilindrul, încuietoarea și întrerupătorul de pornire, dacă una dintre aceste piese este defectă, neimanul nu va lăsa cheia să se rotească în cilindrul broaștei.
  • Cineva a forțat prea mult cilindrul de aprindere al volvo v70: În sfârșit, ultima ocazie, și este mai mult sau mai puțin evident, dacă cineva a forțat prea mult pe neiman să deblocheze volanul mașinii tale înainte, s-ar putea să fi răsucit componentele interne și astfel să fi rupt neimanul acesteia.
Weiterlesen:
Unde găsiți o siguranță pentru airbag-ul de pe volvo v70?

Cum debloc cheia blocată în cilindrul meu de aprindere volvo v70?

Acum trecem la soluțiile disponibile pentru a vă ocupa o cheie blocată în contactul tău volvo v70 . În funcție de originea problemei dvs., soluțiile nu vor fi similare, găsiți-le mai jos:

  • Butoiul de aprindere blocat din cauza unei chei răsucite: Dacă cheia ta este răsucită, este logic ca neimanul tău să nu se deblocheze. Încercați cu grijă cu un ciocan să vă îndreptați cheia, dacă nu o puteți face, folosiți copia cheii.
  • Cilindru de aprindere Dacă neimanul volvo v70 dumneavoastră este înfundat din cauza impurităților : Folosiți un degresant de tip WD40 și lăsați-l să funcționeze pentru o perioadă scurtă de timp, ar trebui să deblocheze neimanul volvo v70.

    .

  • Dacă cheia este blocată în contact din cauza unui element defect: Daca in sfarsit din cauza unui element intern nu iti mai este deblocata contactul, vei fi nevoit sa schimbi tot blocul (intrerupator electronic, cilindru inchidere, neiman), te sfatuim sa mergi la un expert care va trebui sa dea si el. ai o cheie nouă pentru a porni volvo v70.

.

În cazul în care aveți întrebări suplimentare despre volvo v70, nu ezitați să consultați categoria noastră volvo v70.

Ссылка на основную публикацию