Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cheia blocată în contact la volvo v40, ce să faci?

Continuăm seria noastră de conținut web despre ceea ce se poate bloca pe mașina ta. După ce ați descoperit de ce clapeta de combustibil sau capota dvs. s-ar putea bloca, în acest articol vom analiza de ce cheia este blocată în contactul tău volvo v40 . Deosebit de enervant, a avea un cilindr de aprindere blocat te va împiedica să pornești și, prin urmare, să-ți folosești mașina. Prin urmare, vom face tot ce putem pentru a vă ajuta să remediați această problemă cât mai repede posibil. Pentru a face acest lucru, mai întâi, vă vom arăta pentru ce este folosit aprinderea mașinii dvs., apoi în a doua oară, de ce cilindrul de aprindere al volvo v40 este blocat? Și, în sfârșit, cum să deblochezi cheia blocată în contactul tău volvo v40.

Care este scopul încuietorului meu volvo v40?

încuietoare de contact la volvo v40 este o caracteristică de securitate. Scopul său este de a vă proteja mașina de tentativele de furt. Este poziționat pe coloana de direcție a mașinii tale, inventată în 1931 de Abram Neiman. Scopul său este de a preveni pornirea dumneavoastră volvo v40 prin blocarea direcției și a blocării direcției dacă nu vă identifică cheia mașinii. Este strâns legat de întrerupătorul de pornire care va integra încuietoarea cu cheie și un întrerupător electric. Există tendința de a confunda întrerupătorul demarorului și neimanul, iar când vorbim de neiman blocat ne referim în general la o cheie care nu se rotește sau nu se rotește bine în cilindrul încuietorii mașinii tale.

Weiterlesen:
Ce cauzează supraîncălzirea mea volvo v40?

De ce este cheia blocată în contactul tău volvo v40?

Acum este timpul să ți-o arăt de ce cheia este blocată în cilindrul de aprindere al Volvo V40 . Acum că am explicat ce este aprinderea, este timpul să aflăm de ce s-a blocat. Dacă volanul volvo v40 dumneavoastră este blocat, nu ezitați să consultați conținutul nostru pe această temă. Un neiman nu este o piesă de uzură pe care o schimbați în mod regulat, dar timpul are o influență asupra ei și se poate întâmpla să fie nevoit să o schimbați din cauza uzurii regulate. În acest articol sunt diferitele motive ale a contact care se blochează pe volvo v40 :

  • Uzură regulată a cilindrului de aprindere al volvo v40 : După cum am menționat mai sus, în timp, elementele neimanului pot fi prinse sau umplute cu praf sau particule mici din exterior care îl vor împiedica să funcționeze corect. Într-un astfel de caz, ar trebui să simți probleme la introducerea și rotirea cheii înainte ca aceasta să se blocheze complet.
  • O componentă a aprinderii volvo v40 care se defectează: În aceeași logică, un element al neimanului poate eșua. După cum am dezvăluit în introducere, atunci când vorbim despre neimanul pe care tindem să îl includem, cilindrul, broasca și comutatorul de pornire, dacă una dintre aceste piese este defectă, neimanul nu va lăsa cheia să se rotească în cilindrul broaștei.
  • Cineva a forțat prea mult cilindrul de aprindere al volvo v40: În sfârșit, ultima ocazie, și este mai mult sau mai puțin logic, dacă cineva a forțat prea mult pe neiman să deblocheze volanul mașinii tale înainte, s-ar putea să fi răsucit elementele interne și astfel să fi rupt neimanul acesteia.
Weiterlesen:
Problema cu transmisia automata volvo v40?

Cum debloc cheia blocată în cilindrul meu de aprindere volvo v40?

Trecem acum la soluțiile disponibile pentru rezolvare o cheie blocată în contactul tău volvo v40 . În funcție de sursa problemei dvs., soluțiile nu vor fi similare, găsiți-le mai jos:

  • Butoiul de aprindere blocat din cauza unei chei răsucite: Dacă cheia ta este răsucită, este evident că neimanul tău nu se va debloca. Încercați ușor cu un ciocan să vă îndreptați cheia, dacă nu o puteți face, utilizați copia cheii.
  • Cilindru de aprindere Dacă neimanul volvo v40 dumneavoastră este înfundat din cauza impurităților : Folosiți un degresant de tip WD40 și lăsați-l să acționeze câteva minute, ar trebui să deblocheze neimanul volvo v40.

    .

  • Dacă cheia este blocată în contact din cauza unui element defect: Daca in sfarsit din cauza unui element intern nu iti mai este deblocata contactul, vei fi nevoit sa schimbi tot blocul (intrerupator electronic, cilindru inchidere, neiman), iti recomandam sa mergi la un expert care va trebui sa dea si el. ai o cheie nouă pentru a porni volvo v40.

.

Pentru a descoperi mai multe sfaturi despre volvo v40, aruncați o privire la categoria volvo v40.

Ссылка на основную публикацию