Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cheia blocată în contact la Volvo S60, ce să faci?

Continuăm seria noastră de conținut web despre ceea ce se poate bloca pe vehiculul dvs. cu motor. După ce am văzut de ce clapeta de combustibil sau capota dvs. s-ar putea bloca, în acest articol vom verifica de ce cheia este blocată în contactul dvs. Volvo S60 . Deosebit de iritant, a avea un cilindr de aprindere blocat vă va împiedica să porniți și, în consecință, să utilizați autovehiculul. Prin urmare, vom face tot ce putem pentru a vă ajuta să remediați această problemă cât mai repede posibil. Pentru a face acest lucru, mai întâi, vă vom arăta la ce folosește aprinderea mașinii dvs., apoi, în a doua oară, de ce cilindrul de aprindere al lui Volvo S60 este blocat? Și, pentru a încheia, cum să deblocați cheia blocată în contactul dvs. Volvo S60.

Care este scopul încuietorului meu Volvo S60?

încuietoare de contact al dvs. Volvo S60 este o componentă de securitate. Scopul său este de a vă asigura mașina împotriva tentativelor de furt. Este poziționat pe coloana de direcție a autovehiculului dvs., inventat în 1931 de Abram Neiman. Scopul său este de a preveni pornirea dumneavoastră Volvo S60 prin blocarea direcției și a blocării direcției dacă nu recunoaște cheia autovehiculului dumneavoastră. Este strâns legat de întrerupătorul de pornire care va integra încuietoarea cu cheie și un întrerupător electric. Există tendința de a confunda întrerupătorul demarorului și neimanul, iar atunci când vorbim de neiman blocat ne referim, în general, la o cheie care nu se rotește sau nu se rotește bine în cilindrul broaștei autovehiculului tău.

Weiterlesen:
Lumina ABS rămâne pe Volvo S60, ce să faci?

De ce este cheia blocată în contactul tău Volvo S60?

Acum este timpul să ți-o arăt de ce cheia este blocată în cilindrul dvs. de aprindere Volvo S60 . Acum că am explicat ce este aprinderea, este timpul să identificăm de ce s-a blocat. Dacă volanul Volvo S60 dvs. este blocat, nu ezitați să aruncați o privire pe pagina noastră de conținut pe această temă. Un neiman nu este o componentă de purtare pe care o schimbați frecvent, dar timpul are o influență asupra ei și se poate întâmpla să fie nevoit să o schimbați ca urmare a uzurii regulate. În acest articol sunt diferitele explicații ale a contact care se blochează pe Volvo S60 :

  • Uzură normală a cilindrului de aprindere al Volvo S60 : După cum am explicat mai devreme, cu timpul, componentele neiman-ului pot fi prinse sau încărcate cu praf sau particule mici din exterior care îl vor împiedica să funcționeze corect. În acest caz, ar trebui să simți complicații la introducerea și rotirea cheii înainte ca aceasta să se blocheze complet.
  • Un element al aprinderii Volvo S60 care se defectează: În aceeași logică, un element al neimanului poate eșua. După cum am explicat în introducere, atunci când vorbim despre neimanul pe care îl includem adesea, cilindrul, încuietoarea și comutatorul de pornire, dacă una dintre aceste părți este defectă, neimanul nu va lăsa cheia să se rotească în cilindrul broaștei.
  • Cineva a forțat prea mult cilindrul de aprindere al lui Volvo S60: În sfârșit, ultimă posibilitate, și este mai mult sau mai puțin rațională, dacă cineva a forțat prea mult pe neiman pentru a debloca volanul autovehiculului tău înainte, s-ar putea să fi răsucit componentele interne și astfel să fi rupt neimanul acestuia.
Weiterlesen:
Cum se reglează farurile pe Volvo S60?

Cum debloc cheia blocată în cilindrul meu de aprindere Volvo S60?

Acum trecem la soluțiile disponibile pentru a vă ocupa o cheie blocată în contactul dvs. Volvo S60 . În funcție de sursa problemei dvs., soluțiile nu vor fi similare, găsiți-le mai jos:

  • Butoiul de aprindere blocat ca urmare a unei chei răsucite: Dacă cheia ta este răsucită, este logic ca neimanul tău să nu se deblocheze. Încercați ușor cu un ciocan să vă îndreptați cheia, dacă nu o puteți face, utilizați copia cheii.
  • Cilindru de aprindere Dacă nemanul Volvo S60 dumneavoastră este înfundat din cauza impurităților : Folosește un degresant de tip WD40 și lasă-l să acționeze câteva minute, ar trebui să deblocheze neimanul Volvo S60-ului tău.

    .

  • Dacă cheia este blocată în contact ca urmare a unui element defect: Daca in sfarsit ca urmare a unui element intern nu iti mai este deblocata contactul, vei fi nevoit sa schimbi tot blocul (intrerupator electronic, cilindru inchidere, neiman), iti sugeram sa mergi la un profesionist care va avea si el. pentru a vă oferi o nouă cheie pentru a porni Volvo S60.

.

Dacă aveți nevoie de mai multe ghiduri despre Volvo S60, accesați categoria noastră Volvo S60.

Ссылка на основную публикацию