Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cheia blocată în contact la Volkswagen Transporter 6, ce să faci?

Continuăm seria noastră de articole despre ceea ce se poate bloca pe vehiculul dvs. cu motor. După ce am văzut de ce clapeta de combustibil sau capota dvs. s-ar putea bloca, în acest articol vom verifica de ce cheia este blocată în contactul dvs. Volkswagen Transporter 6 . Deosebit de iritant, faptul că ai cilindrul de aprindere blocat te va împiedica să pornești și, prin urmare, să folosești autovehiculul. Prin urmare, vom face tot ce putem pentru a vă ajuta să rezolvați această problemă cât mai curând posibil. Pentru a realiza acest lucru, mai întâi, vă vom descrie pentru ce este utilizat aprinderea autovehiculului dvs., apoi, în a doua oară, de ce cilindrul de aprindere al Volkswagen Transporter 6 este blocat? Și, în sfârșit, cum să deblochezi cheia blocată în contactul tău Volkswagen Transporter 6.

Care este scopul încuietorului meu Volkswagen Transporter 6?

încuietoare de contact al Volkswagen Transporter 6 este o componentă de securitate. Scopul său este de a vă proteja mașina de încercările de furt. Este plasat pe coloana de direcție a autovehiculului dvs., creat în 1931 de Abram Neiman. Scopul său este de a preveni pornirea Volkswagen Transporter 6 prin blocarea direcției și a blocării direcției dacă nu identifică cheia autovehiculului dumneavoastră. Este strâns conectat la întrerupătorul de pornire care va integra încuietoarea cu cheie și un întrerupător electric. Există tendința de a confunda întrerupătorul demarorului și neimanul, iar atunci când vorbim de neiman blocat ne referim, în general, la o cheie care nu se rotește sau nu se rotește bine în cilindrul broaștei autovehiculului tău.

Weiterlesen:
Cum să activez blocarea automată a Volkswagen Transporter 5?

De ce este cheia blocată în contactul tău Volkswagen Transporter 6?

Acum este timpul să vă descriu de ce cheia este blocată în cilindrul dvs. de aprindere Volkswagen Transporter 6 . Acum că am definit ce este aprinderea, este timpul să identificăm de ce s-a blocat. Dacă volanul Volkswagen Transporter 6 este blocat, nu ezitați să răsfoiți pagina noastră de conținut pe această temă. Un neiman nu este o piesă de uzură pe care o înlocuiți frecvent, dar timpul are o influență asupra ei și se poate întâmpla să fie nevoit să o înlocuiți din cauza uzurii regulate. Iată diferitele explicații ale a contact care se blochează pe Volkswagen Transporter 6 :

  • Uzură normală a cilindrului de aprindere al Volkswagen Transporter 6 : După cum am explicat mai devreme, de-a lungul timpului, elementele neimanului pot fi prinse sau împachetate cu praf sau particule mici din exterior care îl vor împiedica să funcționeze corect. Într-un astfel de caz, ar trebui să aveți dificultăți la introducerea și rotirea cheii înainte ca aceasta să se blocheze complet.
  • O componentă a aprinderii Volkswagen Transporter 6 care se defectează: În aceeași logică, un element al neimanului poate eșua. După cum am explicat în introducere, atunci când vorbim despre neimanul pe care îl includem adesea, cilindrul, încuietoarea și comutatorul de pornire, dacă una dintre aceste părți este defectă, neimanul nu va lăsa cheia să se rotească în cilindrul broaștei.
  • Cineva a forțat prea mult cilindrul de aprindere al Volkswagen Transporter 6: În sfârșit, ultima ocazie, și este mai mult sau mai puțin evident, dacă cineva a forțat prea mult pe neiman pentru a debloca volanul autovehiculului tău înainte, s-ar putea să fi răsucit elementele interne și astfel să fi deteriorat neimanul acestuia.
Weiterlesen:
De ce Volkswagen Transporter 6 miroase a plastic ars?

Cum debloc cheia blocată în cilindrul meu de aprindere Volkswagen Transporter 6?

Acum trecem la soluțiile disponibile pentru reparare o cheie blocată în aprinderea Volkswagen Transporter 6 . În funcție de sursa problemei dvs., soluțiile nu vor fi aceleași, găsiți-le mai jos:

  • Butoiul de aprindere blocat din cauza unei chei răsucite: Dacă cheia ta este răsucită, este evident că neimanul tău nu se va debloca. Încercați cu grijă cu un ciocan să vă îndreptați cheia, dacă nu o puteți face, folosiți copia cheii.
  • Cilindru de aprindere Dacă nemanul Volkswagen Transporter 6 este înfundat din cauza impurităților : Folosiți un degresant de tip WD40 și lăsați-l să acționeze câteva minute, ar trebui să deblocheze neiman-ul Volkswagen Transporter 6.

    .

  • Dacă cheia este blocată în contact din cauza unui element defect: Daca in sfarsit din cauza unui element intern nu iti mai este deblocata inchizatorul de contact, va trebui sa inlocuiesti din pacate intregul bloc (intrerupator electronic, cilindru inchidere, neiman), te sfatuim sa mergi la un profesionist care va trebui sa dea si el. ai o cheie nouă pentru a porni Volkswagen Transporter 6.

.

Pentru a descoperi mai multe sfaturi despre Volkswagen Transporter 6, aruncați o privire la categoria Volkswagen Transporter 6.

Ссылка на основную публикацию