Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cheia blocată în contact la Volkswagen Transporter 5, ce să faci?

Continuăm seria noastră de articole despre ceea ce se poate bloca pe vehiculul dvs. cu motor. După ce am descoperit de ce clapeta de combustibil sau capota dvs. s-ar putea bloca, în acest articol vom verifica de ce cheia este blocată în contactul dvs. Volkswagen Transporter 5 . Deosebit de enervant, a avea un cilindr de aprindere blocat te va împiedica să pornești și, în consecință, să folosești autovehiculul. Prin urmare, vom face tot ce putem pentru a vă ajuta să remediați această problemă cât mai repede posibil. Pentru a face acest lucru, mai întâi, vă vom explica pentru ce este utilizat aprinderea autovehiculului dvs., apoi, în a doua oară, de ce cilindrul de aprindere al Volkswagen Transporter 5 este blocat? Și, pentru a încheia, cum să deblochezi cheia blocată în contactul tău Volkswagen Transporter 5.

Care este scopul închizătorului meu Volkswagen Transporter 5?

încuietoare de contact al Volkswagen Transporter 5 este o componentă de securitate. Intenția sa este de a vă proteja mașina de încercările de furt. Este pozitionat pe coloana de directie a autovehiculului dumneavoastra, dezvoltat in 1931 de Abram Neiman. Intenția sa este de a împiedica pornirea Volkswagen Transporter 5 prin blocarea direcției și a blocării direcției dacă nu identifică cheia autovehiculului dumneavoastră. Este strâns conectat la întrerupătorul de pornire care va încorpora încuietoarea cu cheie și un întrerupător electric. Există tendința de a confunda întrerupătorul demarorului și neimanul, iar când vorbim de neiman blocat ne referim adesea la o cheie care nu se rotește sau nu se rotește bine în cilindrul broaștei autovehiculului tău.

Weiterlesen:
Cum să blocați un Volkswagen Transporter 4 cu o baterie descărcată?

De ce este cheia blocată în contactul tău Volkswagen Transporter 5?

Acum este timpul să vă explic de ce cheia este blocată în cilindrul dvs. de aprindere Volkswagen Transporter 5 . Acum că am detaliat ce este aprinderea, este timpul să identificăm de ce s-a blocat. Dacă volanul Volkswagen Transporter 5 este blocat, nu vă gândiți de două ori să solicitați sfaturi din articolul nostru pe acest subiect. Un neiman nu este o piesă de uzură pe care o înlocuiești în mod repetat, dar timpul are o influență asupra ei și se poate întâmpla să fii nevoit să o înlocuiești din cauza uzurii normale. În acest articol sunt diferitele explicații ale a contact care se blochează pe Volkswagen Transporter 5 :

  • Uzură regulată a cilindrului de aprindere al Volkswagen Transporter 5 : După cum am afirmat mai devreme, cu timpul, componentele neiman-ului pot fi prinse sau încărcate cu praf sau particule mici din exterior care îl vor împiedica să funcționeze corect. În acest caz, ar trebui să simți dificultăți în introducerea și rotirea cheii înainte ca aceasta să se blocheze complet.
  • Un element al aprinderii Volkswagen Transporter 5 care defectează: În aceeași logică, un element al neimanului poate eșua. După cum am explicat în introducere, atunci când vorbim despre neimanul pe care avem tendința să-l includem, cilindrul, broasca și comutatorul de pornire, dacă una dintre aceste părți este defectă, neimanul nu va lăsa cheia să se rotească în cilindrul broaștei.
  • Cineva a forțat prea mult cilindrul de aprindere al Volkswagen Transporter 5: În sfârșit, ultimă posibilitate, și este mai mult sau mai puțin rațională, dacă cineva a forțat prea mult pe neiman în deblocarea volanului autovehiculului tău înainte, s-ar putea să fi răsucit elementele interne și astfel să fi deteriorat neimanul acestuia.
Weiterlesen:
Unde găsiți o siguranță pentru luminile de parcare de pe Volkswagen Transporter?

Cum debloc cheia blocată în cilindrul meu de aprindere Volkswagen Transporter 5?

Acum trecem la soluțiile disponibile pentru a vă ocupa o cheie blocată în aprinderea Volkswagen Transporter 5 . În funcție de originea problemei dvs., soluțiile nu vor fi similare, găsiți-le mai jos:

  • Butoiul de aprindere blocat din cauza unei chei răsucite: Dacă cheia ta este răsucită, este evident că neimanul tău nu se va debloca. Încercați ușor cu un ciocan să vă îndreptați cheia, dacă nu o puteți face, folosiți duplicatul cheii.
  • Cilindru de aprindere Dacă vehiculul Volkswagen Transporter 5 este înfundat din cauza impurităților : Folosiți un degresant de tip WD40 și lăsați-l să acționeze câteva minute, ar trebui să deblocheze neimanul Volkswagen Transporter 5.

    .

  • Dacă cheia este blocată în contact din cauza unui element defect: Daca in sfarsit din cauza unui element intern nu iti mai este deblocata contactul, va trebui sa inlocuiesti din pacate intregul bloc (comutator electronic, cilindru inchidere, neiman), iti sugeram sa mergi la un expert care va trebui sa dea si el. ai o cheie nouă pentru a porni Volkswagen Transporter 5.

.

Dacă aveți nevoie de mai multe tutoriale despre Volkswagen Transporter 5, accesați categoria noastră Volkswagen Transporter 5.

Ссылка на основную публикацию