Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cheia blocată în contact la Volkswagen Transporter 4, ce să faci?

Continuăm seria noastră de articole de conținut despre ceea ce se poate bloca pe mașina ta. După ce ați descoperit de ce clapeta de combustibil sau capota dvs. s-ar putea bloca, în acest articol vom analiza de ce cheia este blocată în contactul dvs. Volkswagen Transporter 4 . Deosebit de iritant, a avea cilindrul de aprindere blocat te va împiedica să pornești și, în consecință, să-ți folosești mașina. Prin urmare, vom face tot ce putem pentru a vă ajuta să rezolvați această problemă cât mai curând posibil. Pentru a face acest lucru, mai întâi, vă vom explica pentru ce este utilizat aprinderea autovehiculului dvs., apoi, în a doua oară, de ce cilindrul de aprindere al Volkswagen Transporter 4 este blocat? Și, pentru a termina, cum să deblochezi cheia blocată în contactul tău Volkswagen Transporter 4.

Care este scopul închizătorului meu Volkswagen Transporter 4?

încuietoare de contact al Volkswagen Transporter 4 este o componentă de securitate. Scopul său este de a vă proteja mașina de tentativele de furt. Este plasat pe coloana de direcție a mașinii tale, dezvoltată în 1931 de Abram Neiman. Scopul său este de a preveni pornirea Volkswagen Transporter 4 prin blocarea direcției și a blocării direcției dacă nu vă recunoaște cheia mașinii. Este strâns conectat la întrerupătorul de pornire care va încorpora încuietoarea cu cheie și un întrerupător electric. Există tendința de a confunda întrerupătorul demarorului și neimanul, iar când vorbim de neiman blocat facem deseori referire la o cheie care nu se rotește sau nu se rotește bine în cilindrul încuietorii mașinii tale.

Weiterlesen:
Cum instalez un radio auto pe Volkswagen Transporter 6?

De ce este cheia blocată în contactul tău Volkswagen Transporter 4?

Acum este timpul să vă explic de ce cheia este blocată în cilindrul dvs. de aprindere Volkswagen Transporter 4 . Acum că am definit ce este aprinderea, este timpul să identificăm de ce s-a blocat. Dacă volanul Volkswagen Transporter 4 este blocat, nu vă gândiți de două ori să aruncați o privire pe pagina noastră de conținut pe acest subiect. Un neiman nu este o piesă de uzură pe care o înlocuiți în mod repetat, dar timpul are o influență asupra ei și poate părea că trebuie să o înlocuiți ca urmare a uzurii regulate. În acest articol sunt diferitele explicații ale a contact care se blochează pe Volkswagen Transporter 4 :

  • Uzură regulată a cilindrului de aprindere al Volkswagen Transporter 4 : După cum am explicat mai sus, cu timpul, elementele neimanului pot fi prinse sau împachetate cu praf sau particule mici din exterior care îl vor împiedica să funcționeze corect. În acest caz, ar trebui să aveți complicații la introducerea și rotirea cheii înainte ca aceasta să se blocheze complet.
  • O componentă a aprinderii Volkswagen Transporter 4 care se defectează: În aceeași logică, un element al neimanului poate eșua. După cum am explicat în introducere, atunci când menționăm neimanul pe care îl includem adesea, cilindrul, broasca și întrerupătorul de pornire, dacă una dintre aceste piese este defectă, neimanul nu va lăsa cheia să se rotească în cilindrul broaștei.
  • Cineva a forțat prea mult cilindrul de aprindere al Volkswagen Transporter 4: În sfârșit, ultima ocazie, și e mai mult sau mai puțin rațional, dacă cineva a forțat prea mult pe neiman în deblocarea volanului mașinii tale înainte, s-ar putea să fi răsucit componentele interne și astfel să fi rupt neimanul acesteia.
Weiterlesen:
Cum se reglează farurile pe Volkswagen Transporter 5?

Cum debloc cheia blocată în cilindrul meu de aprindere Volkswagen Transporter 4?

Acum trecem la soluțiile disponibile pentru rezolvare o cheie blocată în aprinderea Volkswagen Transporter 4 . În funcție de sursa problemei dvs., soluțiile nu vor fi similare, descoperiți-le mai jos:

  • Butoiul de aprindere blocat ca urmare a unei chei răsucite: Dacă cheia ta este răsucită, este logic ca neimanul tău să nu se deblocheze. Încercați ușor cu un ciocan să vă îndreptați cheia, dacă nu o puteți face, utilizați copia cheii.
  • Cilindru de aprindere Dacă vehiculul Volkswagen Transporter 4 este înfundat din cauza impurităților : Folosiți un degresant de tip WD40 și lăsați-l să funcționeze câteva momente, ar trebui să deblocheze neimanul Volkswagen Transporter 4.

    .

  • Dacă cheia este blocată în contact ca urmare a unui element defect: Daca in cele din urma este ca urmare a unui element intern ca nu iti mai este deblocata contactul, va trebui din pacate sa inlocuiesti intregul bloc (comutator electronic, cilindru inchidere, neiman), iti sugeram sa mergi la un expert care va avea si el. pentru a vă oferi o nouă cheie pentru a porni Volkswagen Transporter 4.

.

În cazul în care aveți întrebări suplimentare despre Volkswagen Transporter 4, nu ezitați să consultați categoria noastră Volkswagen Transporter 4.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector