Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cheia blocată în contact la Volkswagen Touran, ce să faci?

Continuăm seria noastră de articole de conținut despre ceea ce se poate bloca pe mașina ta. După ce am descoperit de ce clapeta de combustibil sau capota dvs. s-ar putea bloca, astăzi vom arunca o privire la de ce cheia este blocată în contactul dvs. Volkswagen Touran . Deosebit de iritant, a avea cilindrul de aprindere blocat te va împiedica să pornești și, în consecință, să-ți folosești mașina. Prin urmare, vom face tot ce putem pentru a vă ajuta să remediați această problemă cât mai curând posibil. Pentru a face acest lucru, mai întâi, vă vom explica pentru ce este folosit aprinderea autovehiculului dvs., apoi, în a doua oară, de ce cilindrul de aprindere al Volkswagen Touran este blocat? Și, în sfârșit, cum să deblochezi cheia blocată în contactul tău Volkswagen Touran.

Care este scopul încuietorului meu Volkswagen Touran?

încuietoare de contact al Volkswagen Touran este o componentă de securitate. Scopul său este de a vă proteja mașina de încercările de furt. Este instalat pe coloana de direcție a mașinii tale, inventată în 1931 de Abram Neiman. Scopul său este de a preveni pornirea dumneavoastră Volkswagen Touran prin blocarea direcției și a blocării direcției dacă nu vă identifică cheia mașinii. Este strâns legat de întrerupătorul de pornire care va integra încuietoarea cu cheie și un întrerupător electric. Există tendința de a confunda întrerupătorul demarorului și neimanul, iar când vorbim despre neiman blocat ne facem destul de des referire la o cheie care nu se rotește sau nu se rotește bine în cilindrul încuietorului mașinii tale.

Weiterlesen:
Când să schimb amortizoarele Volkswagen Touran 2?

De ce este cheia blocată în aprinderea dvs. Volkswagen Touran?

Acum este timpul să vă explic de ce cheia este blocată în cilindrul dvs. de aprindere Volkswagen Touran . Acum că am descris ce este aprinderea, este timpul să identificăm de ce s-a blocat. Dacă volanul Volkswagen Touran este blocat, nu vă gândiți de două ori să aruncați o privire pe pagina noastră de conținut despre această chestiune. Un neiman nu este o piesă de uzură pe care o schimbați frecvent, dar timpul are o influență asupra ei și se poate întâmpla să fie nevoit să o schimbați din cauza uzurii normale. Pe acest site sunt diferite motive pentru a contact care se blochează pe Volkswagen Touran :

  • Uzură regulată a cilindrului de aprindere al Volkswagen Touran : După cum am spus mai sus, de-a lungul timpului, elementele neimanului pot fi prinse sau împachetate cu praf sau particule mici din exterior care îl vor împiedica să funcționeze corect. Într-un astfel de caz, ar trebui să simțiți probleme la introducerea și rotirea cheii înainte ca aceasta să se blocheze complet.
  • Un element al aprinderii Volkswagen Touran care se defectează: În aceeași logică, un element al neimanului poate eșua. Așa cum am descris în introducere, atunci când vorbim despre neimanul pe care tindem să îl includem, cilindrul, broasca și comutatorul de pornire, dacă una dintre aceste părți este defectă, neimanul nu va lăsa cheia să se rotească în cilindrul broaștei.
  • Cineva a forțat prea mult cilindrul de aprindere al Volkswagen Touran: În sfârșit, ultimă posibilitate, și este mai mult sau mai puțin rațională, dacă cineva a forțat prea mult pe neiman în deblocarea volanului mașinii tale înainte, s-ar putea să fi răsucit componentele interne și astfel să fi rupt neimanul acesteia.
Weiterlesen:
Indicatorul de combustibil rămâne aprins pe Volkswagen Touran 2, ce să fac?

Cum debloc cheia blocată în cilindrul meu de aprindere Volkswagen Touran?

Trecem acum la soluțiile disponibile pentru manipulare o cheie blocată în contactul tău Volkswagen Touran . În funcție de originea problemei dvs., soluțiile nu vor fi aceleași, descoperiți-le mai jos:

  • Butoiul de aprindere blocat din cauza unei chei răsucite: Dacă cheia ta este răsucită, este evident că neimanul tău nu se va debloca. Încercați cu grijă cu un ciocan să vă îndreptați cheia, dacă nu o puteți face, folosiți copia cheii.
  • Cilindru de aprindere Dacă nemanul Volkswagen Touran este înfundat din cauza impurităților : Folosiți un degresant de tip WD40 și lăsați-l să funcționeze pentru o perioadă scurtă de timp, ar trebui să deblocheze neiman-ul Volkswagen Touran.

    .

  • Dacă cheia este blocată în contact din cauza unui element defect: Daca in sfarsit din cauza unui element intern nu iti mai este deblocata contactul, va trebui din pacate sa schimbi tot blocul (comutator electronic, cilindru inchidere, neiman), iti sugeram sa mergi la un specialist care va trebui si el vă oferă o cheie nouă pentru a vă porni Volkswagen Touran.

.

Dacă aveți nevoie de mai multe tutoriale despre Volkswagen Touran, accesați categoria noastră Volkswagen Touran.

Ссылка на основную публикацию