Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cheia blocată în contact la Volkswagen Touran 3, ce să faci?

Continuăm seria noastră de conținut web despre ceea ce se poate bloca pe vehiculul dvs. cu motor. După ce am văzut de ce clapeta de combustibil sau capota dvs. s-ar putea bloca, în acest articol vom verifica de ce cheia este blocată în contactul dvs. Volkswagen Touran 3 . Deosebit de enervant, faptul că ai un cilindr de aprindere blocat te va împiedica să pornești și, în consecință, să-ți folosești autovehiculul. Prin urmare, vom face tot ce putem pentru a vă ajuta să remediați această problemă cât mai repede posibil. Pentru a realiza acest lucru, mai întâi, vă vom arăta pentru ce este folosit aprinderea mașinii dvs., apoi, în a doua oară, de ce cilindrul de aprindere al Volkswagen Touran 3 este blocat? Și, în sfârșit, cum să deblochezi cheia blocată în contactul tău Volkswagen Touran 3.

Care este scopul încuietorului meu Volkswagen Touran 3?

încuietoare de contact al Volkswagen Touran 3 este o caracteristică de securitate. Intenția sa este de a vă proteja mașina de tentativele de furt. Este situat pe coloana de direcție a autovehiculului dvs., creat în 1931 de Abram Neiman. Intenția sa este de a împiedica pornirea Volkswagen Touran 3 prin blocarea direcției și a blocării direcției dacă nu recunoaște cheia autovehiculului. Este strâns legat de întrerupătorul de pornire care va integra încuietoarea cu cheie și un întrerupător electric. Există tendința de a confunda întrerupătorul demarorului și neimanul, iar când vorbim despre neiman blocat ne referim, în general, la o cheie care nu se rotește sau nu se rotește bine în cilindrul încuietorului autovehiculului tău.

Weiterlesen:
Scurgere de lichid de frana Volkswagen Touran 2

De ce este cheia blocată în contactul tău Volkswagen Touran 3?

Acum este timpul să ți-o arăt de ce cheia este blocată în cilindrul dvs. de aprindere Volkswagen Touran 3 . Acum că am explicat ce este aprinderea, este timpul să identificăm de ce s-a blocat. Dacă volanul Volkswagen Touran 3 este blocat, nu vă gândiți de două ori să răsfoiți conținutul nostru pe acest subiect. Un neiman nu este o piesă de uzură pe care o schimbați frecvent, dar timpul are o influență asupra ei și se poate întâmpla să fie nevoit să o schimbați din cauza uzurii normale. Iată diferitele explicații ale a contact care se blochează pe Volkswagen Touran 3 :

  • Uzură normală a cilindrului de aprindere al Volkswagen Touran 3 : Așa cum am explicat mai devreme, în timp, elementele neimanului pot fi prinse sau încărcate cu praf sau particule mici din exterior care îl vor împiedica să funcționeze corect. În acest caz, ar trebui să întâmpinați probleme la introducerea și rotirea cheii înainte ca aceasta să se blocheze complet.
  • Un element al aprinderii Volkswagen Touran 3 care defectează: În aceeași logică, un element al neimanului poate eșua. După cum am explicat în introducere, atunci când vorbim despre neimanul pe care avem tendința să-l includem, cilindrul, broasca și comutatorul de pornire, dacă una dintre aceste părți este defectă, neimanul nu va lăsa cheia să se rotească în cilindrul broaștei.
  • Cineva a forțat prea mult cilindrul de aprindere al Volkswagen Touran 3: În sfârșit, ultima ocazie, și este mai mult sau mai puțin evident, dacă cineva a forțat prea mult pe neiman în deblocarea volanului autovehiculului tău înainte, s-ar putea să fi răsucit componentele interne și astfel să fi deteriorat neimanul acestuia.
Weiterlesen:
Miros urât în ​​aparatul de aer condiționat Volkswagen Touran

Cum debloc cheia blocată în cilindrul meu de aprindere Volkswagen Touran 3?

Trecem acum la soluțiile disponibile pentru manipulare o cheie blocată în aprinderea dvs. Volkswagen Touran 3 . În funcție de sursa problemei dvs., soluțiile nu vor fi similare, descoperiți-le mai jos:

  • Butoiul de aprindere blocat din cauza unei chei răsucite: Dacă cheia ta este răsucită, este logic ca neimanul tău să nu se deblocheze. Încercați ușor cu un ciocan să vă îndreptați cheia, dacă nu o puteți face, utilizați copia cheii.
  • Cilindru de aprindere Dacă neimanul Volkswagen Touran 3 este înfundat din cauza impurităților : Folosiți un degresant de tip WD40 și lăsați-l să funcționeze pentru o perioadă scurtă de timp, ar trebui să deblocheze neimanul Volkswagen Touran 3.

    .

  • Dacă cheia este blocată în contact din cauza unui element defect: Daca in sfarsit din cauza unui element intern nu iti mai este deblocata contactul, vei fi nevoit sa schimbi tot blocul (intrerupator electronic, cilindru inchidere, neiman), te sfatuim sa mergi la un profesionist care va trebui sa dea si el. ai o cheie nouă pentru a porni Volkswagen Touran 3.

.

Pentru a descoperi mai multe sfaturi despre Volkswagen Touran 3, aruncați o privire la categoria Volkswagen Touran 3.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector