Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cheia blocată în contact la Volkswagen Touran 2, ce să faci?

Continuăm seria noastră de articole de conținut despre ceea ce se poate bloca pe mașina ta. După ce am văzut de ce clapeta de combustibil sau capota dvs. s-ar putea bloca, astăzi vom verifica de ce cheia este blocată în contactul dvs. Volkswagen Touran 2 . Deosebit de frustrant, a avea un cilindr de aprindere blocat vă va împiedica să porniți și, în consecință, să vă folosiți mașina. Prin urmare, vom face tot ce putem pentru a vă ajuta să remediați această problemă cât mai curând posibil. Pentru a realiza acest lucru, mai întâi, vă vom descrie pentru ce este utilizat aprinderea autovehiculului dvs., apoi, în a doua oară, de ce cilindrul de aprindere al Volkswagen Touran 2 este blocat? Și, în sfârșit, cum să deblocați cheia blocată în contactul dvs. Volkswagen Touran 2.

Care este scopul încuietorului meu Volkswagen Touran 2?

încuietoare de contact al Volkswagen Touran 2 este o caracteristică de securitate. Scopul său este de a vă proteja mașina de tentativele de furt. Este plasat pe coloana de direcție a mașinii tale, dezvoltată în 1931 de Abram Neiman. Scopul său este de a preveni pornirea Volkswagen Touran 2 prin blocarea direcției și a blocării direcției dacă nu vă identifică cheia mașinii. Este strâns conectat la întrerupătorul de pornire care va include încuietoarea cu cheie și un întrerupător electric. Există tendința de a confunda întrerupătorul demarorului și neimanul, iar când vorbim de neiman blocat ne referim, în general, la o cheie care nu se rotește sau nu se rotește bine în cilindrul încuietorii mașinii tale.

Weiterlesen:
Unde să puneți lichid de răcire în Volkswagen Touran?

De ce este cheia blocată în contactul tău Volkswagen Touran 2?

Acum este timpul să vă descriu de ce cheia este blocată în cilindrul dvs. de aprindere Volkswagen Touran 2 . Acum că am explicat ce este aprinderea, este timpul să aflăm de ce s-a blocat. Dacă volanul Volkswagen Touran 2 este blocat, nu vă gândiți de două ori să răsfoiți conținutul nostru pe această temă. Un neiman nu este o piesă de uzură pe care o înlocuiești în mod repetat, dar timpul are o influență asupra ei și se poate întâmpla să fii nevoit să o înlocuiești ca urmare a uzurii normale. În acest articol sunt diferitele motive ale a contact care se blochează pe Volkswagen Touran 2 :

  • Uzură normală a cilindrului de aprindere al Volkswagen Touran 2 : După cum am spus mai devreme, cu timpul, componentele neimanului pot fi prinse sau umplute cu praf sau particule mici din exterior care îl vor împiedica să funcționeze corect. În acest caz, ar trebui să aveți complicații la introducerea și rotirea cheii înainte ca aceasta să se blocheze complet.
  • O componentă a aprinderii Volkswagen Touran 2 care se defectează: În aceeași logică, un element al neimanului poate eșua. Așa cum am descris în introducere, atunci când vorbim despre neimanul pe care avem tendința să-l includem, cilindrul, broasca și comutatorul de pornire, dacă una dintre aceste părți este defectă, neimanul nu va lăsa cheia să se rotească în cilindrul broaștei.
  • Cineva a forțat prea mult cilindrul de aprindere al Volkswagen Touran 2: În sfârșit, ultimă posibilitate, și este mai mult sau mai puțin evident, dacă cineva a forțat prea mult pe neiman în deblocarea volanului mașinii tale înainte, s-ar putea să fi răsucit elementele interne și astfel să fi deteriorat neimanul acesteia.
Weiterlesen:
Cum se instalează cârligul de remorcă electric Volkswagen Touran 2?

Cum debloc cheia blocată în cilindrul meu de aprindere Volkswagen Touran 2?

Trecem acum la soluțiile disponibile pentru manipulare o cheie blocată în aprinderea dvs. Volkswagen Touran 2 . În funcție de sursa problemei dvs., soluțiile nu vor fi aceleași, găsiți-le mai jos:

  • Butoiul de aprindere blocat ca urmare a unei chei răsucite: Dacă cheia ta este răsucită, este evident că neimanul tău nu se va debloca. Încercați ușor cu un ciocan să vă îndreptați cheia, dacă nu o puteți face, folosiți duplicatul cheii.
  • Cilindru de aprindere Dacă neman al Volkswagen Touran 2 este înfundat din cauza impurităților : Folosiți un degresant de tip WD40 și lăsați-l să acționeze câteva minute, ar trebui să deblocheze neimanul Volkswagen Touran 2.

    .

  • Dacă cheia este blocată în contact ca urmare a unui element defect: Daca in sfarsit ca urmare a unui element intern nu mai este deblocata contactul tau, va trebui sa inlocuiesti din pacate intregul bloc (intrerupator electronic, cilindru inchidere, neiman), te sfatuim sa mergi la un specialist care va trebuie să vă dea o cheie nouă pentru a vă porni Volkswagen Touran 2.

.

Pentru a descoperi mai multe sfaturi despre Volkswagen Touran 2, aruncați o privire la categoria Volkswagen Touran 2.

Ссылка на основную публикацию