Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cheia blocată în contact la Volkswagen CC, ce să faci?

Continuăm seria noastră de conținut web despre ceea ce se poate bloca pe vehiculul dvs. cu motor. După ce am descoperit de ce clapeta de combustibil sau capota dvs. s-ar putea bloca, astăzi vom arunca o privire la de ce cheia este blocată în aprinderea dumneavoastră Volkswagen CC . Deosebit de frustrant, a avea un cilindr de aprindere blocat vă va împiedica să porniți și, în consecință, să vă folosiți autovehiculul. Vom face tot ce putem pentru a vă ajuta să remediați această problemă cât mai curând posibil. Pentru a face acest lucru, mai întâi, vă vom descrie pentru ce este folosit aprinderea mașinii dvs., apoi în a doua oară, de ce cilindrul de aprindere al Volkswagen CC este blocat? Și, în sfârșit, cum să deblocați cheia blocată în aprinderea Volkswagen CC.

Care este scopul închizătorului meu Volkswagen CC?

încuietoare de contact al Volkswagen CC este o componentă de securitate. Scopul său este de a vă proteja mașina de tentativele de furt. Este poziționat pe coloana de direcție a autovehiculului dvs., creat în 1931 de Abram Neiman. Scopul său este de a preveni pornirea dumneavoastră Volkswagen CC prin blocarea direcției și a blocării direcției dacă nu recunoaște cheia autovehiculului dumneavoastră. Este strâns legat de întrerupătorul de pornire care va încorpora încuietoarea cu cheie și un întrerupător electric. Există tendința de a confunda întrerupătorul demarorului și neimanul, iar atunci când vorbim de neiman blocat ne referim, în general, la o cheie care nu se rotește sau nu se rotește bine în cilindrul broaștei autovehiculului tău.

Weiterlesen:
Cum rabatez scaunul din față pe Volkswagen CC?

De ce este cheia blocată în aprinderea Volkswagen CC?

Acum este timpul să vă descriu de ce cheia este blocată în cilindrul dvs. de aprindere Volkswagen CC . Acum că am explicat ce este aprinderea, este timpul să identificăm de ce s-a blocat. Dacă volanul Volkswagen CC este blocat, nu vă gândiți de două ori să solicitați sfaturi de pe pagina noastră de conținut pe acest subiect. Un neiman nu este o piesă de uzură pe care o schimbi frecvent, dar timpul are o influență asupra ei și se poate întâmpla să fii nevoit să o schimbi din cauza uzurii regulate. Iată diferitele motive ale a contact care se blochează pe Volkswagen CC :

  • Uzură normală a cilindrului de aprindere al Volkswagen CC : După cum am explicat mai sus, cu timpul, elementele neimanului pot fi prinse sau împachetate cu praf sau particule mici din exterior care îl vor împiedica să funcționeze corect. Într-un astfel de caz, ar trebui să aveți dificultăți la introducerea și rotirea cheii înainte ca aceasta să se blocheze complet.
  • Un element al aprinderii Volkswagen CC care se defectează: În aceeași logică, un element al neimanului poate eșua. După cum am explicat în introducere, atunci când menționăm neimanul pe care tindem să îl includem, cilindrul, broasca și întrerupătorul de pornire, dacă una dintre aceste piese este defectă, neimanul nu va lăsa cheia să se rotească în cilindrul broaștei.
  • Cineva a forțat prea mult cilindrul de aprindere al Volkswagen CC: În sfârșit, ultima ocazie, și este mai mult sau mai puțin rațional, dacă cineva a forțat prea mult pe neiman să deblocheze volanul autovehiculului tău înainte, s-ar putea să fi răsucit componentele interne și astfel să fi deteriorat neimanul acestuia.
Weiterlesen:
Unde găsiți siguranța geamului electric la Volkswagen CC?

Cum debloc cheia blocată în cilindrul meu de aprindere Volkswagen CC?

Acum trecem la soluțiile disponibile pentru reparare o cheie blocată în aprinderea Volkswagen CC . În funcție de sursa problemei dvs., soluțiile nu vor fi aceleași, descoperiți-le mai jos:

  • Butoiul de aprindere blocat din cauza unei chei răsucite: Dacă cheia ta este răsucită, este logic ca neimanul tău să nu se deblocheze. Încercați cu grijă cu un ciocan să vă îndreptați cheia, dacă nu o puteți face, folosiți copia cheii.
  • Cilindru de aprindere Dacă nemanul Volkswagen CC este înfundat din cauza impurităților : Foloseste un degresant de tip WD40 si lasa-l sa actioneze cateva minute, ar trebui sa deblocheze neimanul Volkswagen CC.

    .

  • Dacă cheia este blocată în contact din cauza unui element defect: Daca in cele din urma din cauza unui element intern nu iti mai este deblocata contactul, va trebui din pacate sa schimbi tot blocul (intrerupator electronic, cilindru inchidere, neiman), iti recomandam sa mergi la un profesionist care va trebui si el să vă ofere o cheie nouă pentru a vă porni Volkswagen CC.

.

Pentru a obține mai multe sfaturi despre Volkswagen CC, aruncați o privire la categoria Volkswagen CC.

Legătura cu publicația principală