Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cheia blocată în contact la Renault Zoe, ce să faci?

Continuăm seria noastră de articole de conținut despre ceea ce se poate bloca pe mașina ta. După ce ați descoperit de ce clapeta de combustibil sau capota dvs. s-ar putea bloca, în acest articol vom analiza de ce cheia este blocată în contactul Renault Zoe . Deosebit de enervant, faptul că ai un cilindr de aprindere blocat te va împiedica să pornești și, în consecință, să-ți folosești mașina. Prin urmare, vom face tot ce putem pentru a vă ajuta să remediați această problemă cât mai repede posibil. Pentru a face acest lucru, mai întâi, vă vom explica pentru ce este folosit aprinderea autovehiculului dvs., apoi, în a doua oară, de ce cilindrul de aprindere al Renault Zoe este blocat? Și, pentru a încheia, cum să deblochezi cheia blocată în contactul tău Renault Zoe.

Care este scopul închizătorului meu Renault Zoe?

încuietoare de contact a Renault Zoe este un element de securitate. Scopul său este de a vă proteja mașina de încercările de furt. Este situat pe coloana de direcție a mașinii tale, inventată în 1931 de Abram Neiman. Scopul său este de a împiedica pornirea dumneavoastră Renault Zoe prin blocarea direcției și a blocării direcției dacă nu vă recunoaște cheia mașinii. Este strâns legat de întrerupătorul de pornire care va integra încuietoarea cu cheie și un întrerupător electric. Există tendința de a confunda întrerupătorul demarorului și neimanul, iar când vorbim de neiman blocat ne referim, în general, la o cheie care nu se rotește sau nu se rotește bine în cilindrul încuietorii mașinii tale.

Weiterlesen:
Lampa de frână Renault Zoe rămâne aprinsă, ce să fac?

De ce este cheia blocată în contactul tău Renault Zoe?

Acum este timpul să vă explic de ce cheia este blocată în cilindrul dvs. de aprindere Renault Zoe . Acum că am detaliat ce este aprinderea, este timpul să identificăm de ce s-a blocat. Dacă volanul Renault Zoe este blocat, nu vă gândiți de două ori să aruncați o privire la articolul nostru pe acest subiect. Un neiman nu este o piesă de uzură pe care o înlocuiești în mod repetat, dar timpul are o influență asupra ei și poate părea că trebuie să o înlocuiești din cauza uzurii normale. În acest articol sunt diferitele motive ale a contact care se blochează pe Renault Zoe :

  • Uzură regulată a cilindrului de aprindere al Renault Zoe : După cum am menționat mai sus, în timp, elementele neimanului pot fi prinse sau încărcate cu praf sau particule mici din exterior care îl vor împiedica să funcționeze eficient. Într-un astfel de caz, ar trebui să simțiți probleme la introducerea și rotirea cheii înainte ca aceasta să se blocheze complet.
  • Un element al aprinderii Renault Zoe care se defectează: În aceeași logică, un element al neimanului poate eșua. După cum am explicat în introducere, atunci când vorbim despre neimanul pe care tindem să îl includem, cilindrul, broasca și comutatorul de pornire, dacă una dintre aceste piese este defectă, neimanul nu va lăsa cheia să se rotească în cilindrul broaștei.
  • Cineva a forțat prea mult cilindrul de aprindere al Renault Zoe: În sfârșit, ultima ocazie, și este mai mult sau mai puțin logic, dacă cineva a forțat prea mult pe neiman să deblocheze volanul mașinii tale înainte, s-ar putea să fi răsucit elementele interne și astfel să fi rupt neimanul acesteia.
Weiterlesen:
Cum se citește codul de eroare pe Renault Zoe?

Cum debloc cheia blocată în cilindrul meu de aprindere Renault Zoe?

Trecem acum la soluțiile disponibile pentru a vă ocupa o cheie blocată în contactul Renault Zoe . În funcție de sursa problemei dvs., soluțiile nu vor fi aceleași, găsiți-le mai jos:

  • Butoiul de aprindere blocat din cauza unei chei răsucite: Dacă cheia ta este răsucită, este evident că neimanul tău nu se va debloca. Încercați ușor cu un ciocan să vă îndreptați cheia, dacă nu o puteți face, folosiți duplicatul cheii.
  • Cilindru de aprindere Dacă nemanul Renault Zoe este înfundat din cauza impurităților : Foloseste un degresant de tip WD40 si lasa-l sa actioneze cateva momente, ar trebui sa deblocheze neiman-ul Renault Zoe.

    .

  • Dacă cheia este blocată în contact din cauza unui element defect: Daca in sfarsit din cauza unui element intern nu iti mai este deblocata contactul, va trebui sa inlocuiesti din pacate intregul bloc (intrerupator electronic, cilindru inchidere, neiman), iti recomandam sa mergi la un specialist care va trebui sa dea si el. ai o cheie nouă pentru a porni Renault Zoe.

.

Dacă aveți nevoie de mai multe ghiduri despre Renault Zoe, accesați categoria noastră Renault Zoe.

Legătura cu publicația principală