Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cheia blocată în contact la Renault Twizy, ce să faci?

Continuăm seria noastră de articole de conținut despre ceea ce se poate bloca pe vehiculul dvs. cu motor. După ce am descoperit de ce clapeta de combustibil sau capota dvs. s-ar putea bloca, astăzi vom verifica de ce cheia este blocată în contactul dvs. Renault Twizy . Deosebit de frustrant, faptul că ai un cilindr de aprindere blocat te va împiedica să pornești și, în consecință, să-ți folosești autovehiculul. Prin urmare, vom face tot ce putem pentru a vă ajuta să remediați această problemă cât mai repede posibil. Pentru a face acest lucru, mai întâi, vă vom explica pentru ce este utilizat aprinderea autovehiculului dvs., apoi, în a doua oară, de ce cilindrul de aprindere al Renault Twizy este blocat? Și, pentru a încheia, cum să deblochezi cheia blocată în contactul tău Renault Twizy.

Care este scopul încuietorului meu Renault Twizy?

încuietoare de contact a Renault Twizy dvs este o componentă de securitate. Scopul său este de a vă proteja mașina de încercările de furt. Este plasat pe coloana de direcție a autovehiculului dumneavoastră, dezvoltat în 1931 de Abram Neiman. Scopul său este de a preveni pornirea dumneavoastră Renault Twizy prin blocarea direcției și a blocării direcției dacă nu identifică cheia autovehiculului dumneavoastră. Este strâns legat de întrerupătorul de pornire care va integra încuietoarea cu cheie și un întrerupător electric. Există tendința de a confunda întrerupătorul demarorului și neimanul, iar când vorbim despre neiman blocat ne referim, în general, la o cheie care nu se rotește sau nu se rotește bine în cilindrul încuietorului autovehiculului tău.

Weiterlesen:
Cum schimb oglinda laterală pe Renault Twizy meu?

De ce este cheia blocată în contactul tău Renault Twizy?

Acum este timpul să vă explic de ce cheia este blocată în cilindrul de aprindere al Renault Twizy . Acum că am definit ce este aprinderea, este timpul să aflăm de ce s-a blocat. Dacă volanul Renault Twizy este blocat, nu ezitați să consultați conținutul nostru pe acest subiect. Un neiman nu este o piesă de uzură pe care o schimbi în mod repetat, dar timpul are o influență asupra ei și poate părea că trebuie să o schimbi ca urmare a uzurii normale. Iată diferitele motive ale a contact care se blochează pe Renault Twizy :

  • Uzură regulată a cilindrului de aprindere al Renault Twizy : Așa cum am explicat mai sus, cu timpul, componentele neiman-ului pot fi prinse sau împachetate cu praf sau particule mici din exterior care îl vor împiedica să funcționeze eficient. În acest caz, ar trebui să simți probleme la introducerea și rotirea cheii înainte ca aceasta să se blocheze complet.
  • O componentă a aprinderii Renault Twizy care se defectează: În aceeași logică, un element al neimanului poate eșua. După cum am explicat în introducere, atunci când vorbim despre neimanul pe care avem tendința să-l includem, cilindrul, broasca și comutatorul de pornire, dacă una dintre aceste părți este defectă, neimanul nu va lăsa cheia să se rotească în cilindrul broaștei.
  • Cineva a forțat prea mult cilindrul de aprindere al Renault Twizy dvs.: În sfârșit, ultimă posibilitate, și este mai mult sau mai puțin evident, dacă cineva a forțat prea mult pe neiman pentru a debloca volanul autovehiculului tău înainte, s-ar putea să fi răsucit elementele interne și astfel să fi rupt neimanul acestuia.
Weiterlesen:
Miros urât în ​​aerul condiționat Renault Twizy

Cum debloc cheia blocată în cilindrul meu de aprindere Renault Twizy?

Trecem acum la soluțiile disponibile pentru remediere o cheie blocată în contactul Renault Twizy . În funcție de originea problemei dvs., soluțiile nu vor fi similare, descoperiți-le mai jos:

  • Butoiul de aprindere blocat ca urmare a unei chei răsucite: Dacă cheia ta este răsucită, este evident că neimanul tău nu se va debloca. Încercați cu grijă cu un ciocan să vă îndreptați cheia, dacă nu o puteți face, folosiți copia cheii.
  • Cilindru de aprindere Dacă nemanul Renault Twizy este înfundat din cauza impurităților : Folosiți un degresant de tip WD40 și lăsați-l să acționeze câteva minute, ar trebui să deblocheze neimanul Renault Twizy.

    .

  • Dacă cheia este blocată în contact ca urmare a unui element defect: Daca in sfarsit ca urmare a unui element intern nu mai este deblocata inchizatorul tau, va trebui sa schimbi din pacate tot blocul (intrerupator electronic, cilindru inchidere, neiman), te sfatuim sa mergi la un expert care va avea si el. pentru a vă oferi o nouă cheie pentru a porni Renault Twizy.

.

Dacă doriți mai multe tutoriale despre Renault Twizy, accesați categoria noastră Renault Twizy.

Legătura cu publicația principală