Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cheia blocată în contact la Ford Kuga, ce să faci?

Continuăm seria noastră de articole de conținut despre ceea ce se poate bloca pe mașina ta. După ce am văzut de ce clapeta de combustibil sau capota dvs. s-ar putea bloca, astăzi vom verifica de ce cheia este blocată în aprinderea Ford Kuga . Deosebit de enervant, faptul că ai un cilindr de aprindere blocat te va împiedica să pornești și, prin urmare, să-ți folosești mașina. Prin urmare, vom face tot ce putem pentru a vă ajuta să rezolvați această problemă cât mai curând posibil. Pentru a face acest lucru, mai întâi, vă vom arăta pentru ce este folosit aprinderea autovehiculului dvs., apoi, în a doua oară, de ce cilindrul de aprindere al Ford Kuga este blocat? Și, în sfârșit, cum să deblocați cheia blocată în aprinderea Ford Kuga.

Care este scopul încuietorului meu Ford Kuga?

încuietoare de contact a Ford Kuga este o caracteristică de securitate. Scopul său este de a vă proteja mașina de încercările de furt. Este situat pe coloana de direcție a mașinii dvs., dezvoltată în 1931 de Abram Neiman. Scopul său este de a preveni pornirea dumneavoastră Ford Kuga prin blocarea direcției și a blocării direcției dacă nu vă recunoaște cheia mașinii. Este strâns legat de întrerupătorul de pornire care va încorpora încuietoarea cu cheie și un întrerupător electric. Există tendința de a confunda întrerupătorul demarorului și neimanul, iar când vorbim despre neiman blocat ne facem destul de des referire la o cheie care nu se rotește sau nu se rotește bine în cilindrul încuietorului mașinii tale.

Weiterlesen:
Cum vă setați farurile pentru faza scurtă la Ford Kuga?

De ce este cheia blocată în aprinderea Ford Kuga?

Acum este timpul să ți-o arăt de ce cheia este blocată în cilindrul dvs. de aprindere Ford Kuga . Acum că am detaliat ce este aprinderea, este timpul să aflăm de ce s-a blocat. Dacă volanul Ford Kuga este blocat, nu ezitați să aruncați o privire la conținutul nostru pe acest subiect. Un neiman nu este o piesă de uzură pe care o schimbați în mod regulat, dar timpul are o influență asupra ei și poate părea că trebuie să o schimbați din cauza uzurii regulate. În acest articol sunt diferitele motive ale a contact care se blochează pe Ford Kuga :

  • Uzură regulată a cilindrului de aprindere al Ford Kuga : După cum am spus mai sus, de-a lungul timpului, componentele neiman-ului pot fi prinse sau umplute cu praf sau particule mici din exterior care îl vor împiedica să funcționeze eficient. În acest caz, ar trebui să aveți dificultăți la introducerea și rotirea cheii înainte ca aceasta să se blocheze complet.
  • O componentă a aprinderii Ford Kuga care se defectează: În aceeași logică, un element al neimanului poate eșua. După cum am dezvăluit în introducere, atunci când vorbim despre neimanul pe care tindem să îl includem, cilindrul, broasca și comutatorul de pornire, dacă una dintre aceste piese este defectă, neimanul nu va lăsa cheia să se rotească în cilindrul broaștei.
  • Cineva a forțat prea mult cilindrul de aprindere al Ford Kuga: În sfârșit, ultima ocazie, și este mai mult sau mai puțin logic, dacă cineva a forțat prea mult pe neiman în deblocarea volanului mașinii tale, s-ar putea să fi răsucit elementele interne și astfel să fi deteriorat neimanul acesteia.
Weiterlesen:
Geam blocat pe Ford Kuga, ce pot face?

Cum debloc cheia blocată în cilindrul meu Ford Kuga?

Acum trecem la soluțiile disponibile pentru a vă ocupa o cheie blocată în aprinderea Ford Kuga . În funcție de originea problemei dvs., soluțiile nu vor fi aceleași, găsiți-le mai jos:

  • Butoiul de aprindere blocat din cauza unei chei răsucite: Dacă cheia ta este răsucită, este evident că neimanul tău nu se va debloca. Încercați cu grijă cu un ciocan să vă îndreptați cheia, dacă nu o puteți face, folosiți copia cheii.
  • Cilindru de aprindere Dacă nemanul Ford Kuga este înfundat din cauza impurităților : Folosiți un degresant de tip WD40 și lăsați-l să acționeze câteva minute, ar trebui să deblocheze neiman-ul Ford Kuga.

    .

  • Dacă cheia este blocată în contact din cauza unui element defect: Daca in sfarsit din cauza unui element intern nu iti mai este deblocata contactul, vei fi nevoit sa schimbi tot blocul (intrerupator electronic, cilindru inchidere, neiman), iti sugeram sa mergi la un specialist care va trebui si el să vă ofere o nouă cheie pentru a porni Ford Kuga.

.

Dacă doriți mai multe tutoriale despre Ford Kuga, accesați categoria noastră Ford Kuga.

Legătura cu publicația principală