Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cheia blocată în contact la Chevrolet HHR, ce să faci?

Continuăm seria noastră de conținut web despre ceea ce se poate bloca pe mașina ta. După ce am văzut de ce clapeta de combustibil sau capota dvs. s-ar putea bloca, în acest articol vom analiza de ce cheia este blocată în contactul Chevrolet HHR . Deosebit de iritant, faptul că ai cilindrul de aprindere blocat te va împiedica să pornești și, prin urmare, să-ți folosești mașina. Vom face tot ce putem pentru a vă ajuta să rezolvați această problemă cât mai repede posibil. Pentru a realiza acest lucru, mai întâi, vă vom arăta pentru ce este folosit aprinderea autovehiculului dvs., apoi, în a doua oară, de ce cilindrul de aprindere al Chevrolet HHR este blocat? Și, în sfârșit, cum să deblocați cheia blocată în aprinderea Chevrolet HHR.

Care este scopul închizătorului meu Chevrolet HHR?

încuietoare de contact al Chevrolet HHR este o parte de securitate. Scopul său este de a vă proteja mașina de tentativele de furt. Este situat pe coloana de direcție a mașinii dvs., dezvoltată în 1931 de Abram Neiman. Scopul său este de a preveni pornirea Chevrolet HHR prin blocarea direcției și a blocării direcției dacă nu vă recunoaște cheia mașinii. Este strâns legat de întrerupătorul de pornire care va încorpora blocarea cu cheie și un întrerupător electric. Există tendința de a confunda întrerupătorul demarorului și neimanul, iar când vorbim de neiman blocat ne referim adesea la o cheie care nu se rotește sau nu se rotește bine în cilindrul încuietorii mașinii tale.

Weiterlesen:
Chevrolet HHR care accelerează singur

De ce este cheia blocată în aprinderea Chevrolet HHR?

Acum este timpul să ți-o arăt de ce cheia este blocată în cilindrul dvs. de aprindere Chevrolet HHR . Acum că am detaliat ce este aprinderea, este timpul să identificăm de ce s-a blocat. Dacă volanul Chevrolet HHR este blocat, nu ezitați să consultați articolul nostru pe acest subiect. Un neiman nu este o componentă de uzură pe care o înlocuiești în mod repetat, dar timpul are o influență asupra ei și se poate întâmpla să fii nevoit să o înlocuiești din cauza uzurii normale. În acest articol sunt diferitele explicații ale a contact care se blochează pe Chevrolet HHR :

  • Uzură normală a cilindrului de aprindere al Chevrolet HHR : După cum am menționat mai sus, în timp, elementele neimanului pot fi prinse sau încărcate cu praf sau particule mici din exterior care îl vor împiedica să funcționeze corect. În acest caz, ar trebui să întâmpinați dificultăți la introducerea și rotirea cheii înainte ca aceasta să se blocheze complet.
  • Un element al aprinderii Chevrolet HHR care se defectează: În aceeași logică, un element al neimanului poate eșua. Așa cum am descris în introducere, atunci când vorbim despre neimanul pe care îl includem adesea, cilindrul, broasca și comutatorul de pornire, dacă una dintre aceste piese este defectă, neimanul nu va lăsa cheia să se rotească în cilindrul broaștei.
  • Cineva a forțat prea mult cilindrul de aprindere al Chevrolet HHR: În sfârșit, ultima ocazie, și este mai mult sau mai puțin rațional, dacă cineva a forțat prea mult pe neiman în deblocarea volanului mașinii tale înainte, s-ar putea să fi răsucit componentele interne și astfel să fi deteriorat neimanul acesteia.
Weiterlesen:
Cum schimb becul semnalizatorului din spate la Chevrolet HHR?

Cum debloc cheia blocată în cilindrul meu de aprindere Chevrolet HHR?

Trecem acum la soluțiile disponibile pentru rezolvare o cheie blocată în aprinderea Chevrolet HHR . În funcție de sursa problemei dvs., soluțiile nu vor fi similare, găsiți-le mai jos:

  • Butoiul de aprindere blocat din cauza unei chei răsucite: Dacă cheia ta este răsucită, este evident că neimanul tău nu se va debloca. Încercați cu grijă cu un ciocan să vă îndreptați cheia, dacă nu o puteți face, folosiți duplicatul cheii.
  • Cilindru de aprindere Dacă nemanul Chevrolet HHR este înfundat din cauza impurităților : Folosiți un degresant de tip WD40 și lăsați-l să funcționeze pentru o perioadă scurtă de timp, ar trebui să deblocheze neimanul Chevrolet HHR.

    .

  • Dacă cheia este blocată în contact din cauza unui element defect: Daca in sfarsit din cauza unui element intern nu iti mai este deblocata contactul, va trebui sa inlocuiesti din pacate intregul bloc (intrerupator electronic, cilindru inchidere, neiman), iti recomandam sa mergi la un profesionist care va trebui si el să vă ofere o cheie nouă pentru a porni Chevrolet HHR.

.

Pentru a descoperi mai multe sfaturi despre Chevrolet HHR, aruncați o privire la categoria Chevrolet HHR.

Legătura cu publicația principală