Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cel mai bun ulei de motor pentru Volkswagen Golf 2

Suntem din ce în ce mai mulți oameni care doresc să realizeze singuri întreținerea Volkswagen Golf 2, într-adevăr, forța de muncă în mecanică este foarte costisitoare și cel mai puțin simplu service poate depăși rapid 100 EUR. Ultimele automobile sunt din ce în ce mai complexe și nu le putem realiza toată întreținerea, dar unele funcționează ca întreține Volkswagen Golf 2 poate fi realizat fără prea multe dificultăți. Vă vom ajuta pe această pagină web să alege cel mai bun ulei de motor pentru Volkswagen Golf 2 , acest lucru vă va permite să vă înlocuiți uleiul fără nicio bătaie de cap și să vă garantați o acțiune optimă a unității motorului. Pentru a face acest lucru, în primul rând, vom vedea cum să alegi uleiul de motor potrivit pentru Volkswagen Golf 2 , apoi, într-o a doua etapă, care sunt cele 3 cele mai bune uleiuri de motor pentru Volkswagen Golf 2 și, în final, vom încheia cu câteva sfaturi despre cum să-ți alegi uleiul de motor.

Cum să alegi cel mai bun ulei de motor pentru Volkswagen Golf 2

>.

Vom începe astfel articolul nostru cu un mic ghid de cumpărare care să vă ajute alege cel mai bun ulei de motor pentru Volkswagen Golf 2 cu liniște sufletească. Pentru a realiza acest lucru, ne vom uita la criteriile care diferențiază tipul de ulei și apoi ne vom uita la diferitele tipuri de ulei de motor. În orice caz, trebuie să știți că dacă alegeți corect uleiul de motor, în plus față de conservarea acestuia, veți reduce consumul și emisiile de CO2.

Weiterlesen:
Cum să deconectez bateria la Volkswagen Golf 6?

Specificațiile care diferențiază uleiurile de motor pentru Volkswagen Golf 2?

.

Scopul uleiului de motor din Volkswagen Golf 2 este de a vă lubrifia unitatea motorului pentru a vă asigura că toate treptele din acesta pot funcționa fără probleme. , și pentru a păstra integritatea fiecăreia dintre componentele sale. În plus, acest ulei, care va limita toată frecarea, va avea și alte funcții precum prevenirea coroziunii, ajutând la disiparea căldurii în unitatea motorului și garantând etanșarea . Aceste uleiuri pot fi achiziționate în cutii de 5 litri. Ne vom uita acum la diferite criterii pentru achiziționarea uleiului de motor pentru Volkswagen Golf 2 :

 • Vâscozitatea la rece a uleiului de motor pentru Volkswagen Golf 2 (numărul din fața literei „W”, care înseamnă „Iarna”): Această valoare va semnifica capacitatea motorului de a porni la rece în funcție de vâscozitatea uleiului. 0W înseamnă -30°C; 5W înseamnă -25°C, 10W înseamnă -20°C și 15W înseamnă -15°C. În consecință, depinde de dvs. să îl modificați la condițiile climatice în care conduceți Volkswagen Golf 2.
 • Vâscozitatea fierbinte a uleiului de motor pentru Volkswagen Golf 2 (valoarea după „W”): Valoare între 20 și 60, este necesar să rețineți că, cu cât valoarea este mai mare, cu atât stratul de ulei pe care îl veți avea la cald este mai gros pentru a vă proteja unitatea motorului și cu cât valoarea este mai mică, mai puțină frecare veți avea când este cald și, în consecință, vă reduceți consumul. Totuși, dacă folosești Volkswagen Golf 2 în oraș, sau cu un stil de condus sportiv, este mai bine să-l protejezi deși fierbinte.
 • Specificațiile: Sunt create pe spatele recipientului de ulei, le puteți găsi precum „ACEA C1 – C4” sau „VW 500. 01”, sunt doar specificații de compatibilitate cu diferite mărci de mașini, trebuie să verificați în ghidul Volkswagen Golf 2 conform căruia uleiul în cauză este compatibil cu unitatea motorului dumneavoastră.
 • Mărci de ulei: Vă rugăm să rețineți că marca ar trebui să aibă o influență foarte mică în raționamentul dvs., există suficiente specificații obiective în compoziția uleiului de motor pentru Volkswagen Golf 2 pentru a evita să vă concentrați pe o măsură subiectivă de calificare precum marca, unele mașini. producătorii au parteneriate și vă vor încuraja pe anumite mărci, dar nu este necesar să respectați aceste sfaturi.
Weiterlesen:
Cum actualizez GPS-ul pe Volkswagen Golf 5?

Diferitele tipuri de ulei de motor pentru Volkswagen Golf 2

 • Uleiuri de motor „minerale” 15w40: Sunt denumite uleiuri minerale deoarece sunt compuse în principal din ulei brut rafinat, care le va da vâscozitate maximă și în consecință o grosime potrivită motoarelor vechi care tind să consume ulei. Cu toate acestea, adevărul că sunt naturale le va face să-și piardă mai repede proprietățile de lubrifiere, așa că va fi necesară scurtarea intervalelor dintre schimburile de ulei.
 • Semisintetic 10w40: Acest ulei are un raport calitate/pret bun si se spune ca este semisintetic deoarece este inca compus din mai multe elemente care ii vor imbunatati durata de viata. Este astfel recomandat pentru o utilizare polivalentă a mașinii sale. În plus, favorizează un început mai simplu la rece decât un ulei mineral. Cu toate acestea, ar trebui să vă asigurați că înlocuiți uleiul la fiecare 10 km.
 • Uleiul „sintetic” 5w40: Acest tip de ulei este cu adevărat adaptat la motoarele recente Volkswagen Golf 2, într-adevăr, protecția unității motorului va fi maximă și va începe și frigul. Prin urmare, este o alegere bună fie pentru persoanele care circulă în centrele orașelor, care au un stil de condus sportiv, fie care conduc pe distanțe lungi și doresc să reducă frecvența înlocuirii uleiului.

Cele mai bune 3 uleiuri de motor pentru Volkswagen Golf 2

Începem acum a doua noastră secțiune în care ne vom concentra pe cele mai bune uleiuri de motor pentru Volkswagen Golf 2, vă vom prezenta gama și vă vom îndruma către cei mai buni retaileri, astfel încât să puteți face alegerea în cele mai bune circumstanțe. Ne-am propus să prezentăm doar uleiuri adaptate pentru Volkswagen Golf 2, așa că nu veți găsi neapărat „10w40” în selecția noastră.

Weiterlesen:
Cum schimb filtrul de habitaclu de la Volkswagen Golf 4?

Cel mai bun ulei de motor low-cost pentru Volkswagen Golf 2

Am facut alegerea de a selecta cele mai bune doua uleiuri de motor pentru Volkswagen Golf 2 lowcost, astfel incat in functie de nevoile dumneavoastra sa puteti face alegerea.

Castrol GTX 15W40

Acest ulei de calitate vă va permite să înlocuiți sau să completați nivelul de ulei al Volkswagen Golf 2 cu deplină liniște, la un preț imbatabil.

Beneficii: 

 • Valoare pentru bani
 • Perfect dacă unitatea dvs. de motor începe să facă mile pe ea.
 • Calitate minerală.

Incomoda

 • Periodicitatea golirii, aproximativ 10 km
 • Capacitatea de pornire la rece dacă locuiți într-o regiune rece

Mobil Super 3000 5W40

O marcă prestigioasă care vă oferă un kit pentru a vă schimba uleiul plus un litru suplimentar pe care îl puteți folosi pentru a verifica nivelul de ulei al Volkswagen Golf 1.

.

Beneficii:

 • Un ulei 100% sintetic care va rezista in timp.
 • Potrivit pentru utilizarea intensivă a mașinii dvs.
 • Pret.

Dezavantaje:

 • Mai puțin potrivit pentru motoarele mai vechi.

Cel mai bun ulei pentru unitatea motor de gama medie pentru Volkswagen Golf 2

Mobil Super 3000 FE 5W30

Acest ulei sintetic are un raport calitate-preț imbatabil și vă va proteja unitatea motorului, turbo sau injecția.

Beneficii

 • Material sintetic de înaltă calitate care vă va permite să vă distanțați canalele de scurgere.
 • Un preț pentru această calitate interesantă.
 • Potrivit pentru tot felul de țevi

Incomoda

 • Mai puțin potrivit pentru vehicule mai vechi sau vehicule cu un kilometraj destul de mare.

Cel mai bun ulei de motor premium pentru Volkswagen Golf 2

Castrol Edge 5W30

Un ulei de motor sintetic premium pentru a vă proteja Volkswagen Golf 2 de frecare, chiar și în cele mai proaste condiții.

Weiterlesen:
Cum se instalează senzori de parcare pe Volkswagen Golf 6?

Beneficii

 • Ulei de top pentru unitatea motor, ideal pentru toate motoarele de la Volkswagen Golf 2
 • Pornire în toate condițiile.

Incomoda

 • Nu vei putea obține prețul.
 • Nu este ideal pentru vehicule mai vechi

Castrol Magnatec 0W30

Un ulei de motor ultrasintetic pentru Volkswagen Golf 2 care va fi adaptat celor mai dificile motoare precum cele echipate cu Start și Stop.

Beneficii

 • Pornire la rece în cele mai proaste condiții.
 • Potrivit pentru cele mai solicitante motoare.
 • Potrivit pentru motoarele echipate cu Start și Stop

Incomoda

 • Nu vei putea obține prețul.
 • Nu este ideal pentru vehicule mai vechi sau motoare cu mai mult de 200 de kilometri

Câteva sugestii despre alegerea uleiului potrivit pentru unitatea de motor pentru Volkswagen Golf 2

Și pentru a încheia acest articol, vă vom oferi câteva sugestii despre cum să folosiți bine uleiul de motor din Volkswagen Golf 2 și să faceți alegerea corectă atunci când îl cumpărați:

  • Rețineți că o cutie de ulei deschisă trebuie aruncată după un an și să nu mai fie folosită, deoarece își pierde o componentă bună din capacitatea sa și poate deteriora unitatea motorului.
  • Respectați sugestiile producătorilor de ulei și ale producătorilor de mașini și utilizați numai uleiuri compatibile cu unitatea de motor a Volkswagen Golf 2.

.

 • Intervalele de înlocuire a uleiului anunțate de producătorul uleiului unității motorului sunt importante, nu depășiți kilometrajul indicat pe recipient între fiecare înlocuire a uleiului

.

Dacă aveți nevoie de mai multe tutoriale despre Volkswagen Golf 2, accesați categoria noastră Volkswagen Golf 2.

Legătura cu publicația principală