Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cel mai bun ulei de motor pentru Volkswagen Atlas

Suntem din ce în ce mai multe persoane care doresc să execute singuri întreținerea Volkswagen Atlas, evident, forța de muncă în mecanică este foarte costisitoare și cel mai mic serviciu de bază poate depăși rapid 100 de euro. Vehiculele moderne sunt din ce în ce mai dificile și nu le putem executa toată întreținerea, dar unele acționează ca deservirea lui Volkswagen Atlas poate fi realizat fără prea multă complexitate. Vă vom ajuta pe această pagină web să alege cel mai bun ulei de motor pentru Volkswagen Atlas , acest lucru vă va permite să faceți schimbul de ulei fără nicio bătaie de cap și să vă asigurați un comportament optim al motorului. Pentru a realiza acest lucru, în primul rând, vom descoperi cum să alegi uleiul de motor potrivit pentru Volkswagen Atlas , apoi, într-o a doua etapă, care sunt cele 3 cele mai bune uleiuri de motor pentru Volkswagen Atlas și, în final, vom termina cu câteva sugestii despre cum să alegeți uleiul de motor.

Cum să alegi cel mai bun ulei de motor pentru Volkswagen Atlas

>.

Prin urmare, vom începe articolul nostru cu un mic ghid de cumpărare care să vă ajute alege cel mai bun ulei de motor pentru Volkswagen Atlas cu liniște sufletească. Pentru a realiza acest lucru, ne vom uita la criteriile care diferențiază tipul de ulei și apoi ne vom uita la diferitele tipuri de ulei de motor. În orice caz, trebuie să știți că, dacă alegeți cu acuratețe uleiul de motor, în plus față de conservarea acestuia, veți reduce consumul și emisiile de CO2.

Weiterlesen:
Vibrații la schimbarea vitezelor la Volkswagen Atlas?

Specificațiile care diferențiază uleiurile de motor pentru Volkswagen Atlas?

.

Scopul uleiului de motor din Volkswagen Atlas este de a vă lubrifia unitatea motorului pentru a vă asigura că toate treptele din acesta pot funcționa eficient. , și pentru a păstra integritatea fiecăreia dintre componentele sale. În plus, acest ulei, care va limita toată frecarea, va avea și alte funcții precum prevenirea coroziunii, ajutând la disiparea căldurii în unitatea motorului și garantând etanșarea . Aceste uleiuri pot fi cumpărate în cutii de 5 litri. Ne vom uita acum la diferite criterii pentru achiziționarea uleiului de motor pentru Volkswagen Atlas :

 • Vâscozitatea la rece a uleiului de motor pentru Volkswagen Atlas (numărul din fața literei „W”, care înseamnă „Iarna”): Această valoare va dezvălui capacitatea motorului de a porni la rece în funcție de vâscozitatea uleiului. 0W înseamnă -30°C; 5W înseamnă -25°C, 10W înseamnă -20°C și 15W înseamnă -15°C. În consecință, depinde de dvs. să îl adaptați la condițiile meteo în care conduceți Volkswagen Atlas.
 • Vâscozitatea fierbinte a uleiului de motor pentru Volkswagen Atlas (valoarea după „W”): valoare între 20 și 60, este esențial să rețineți că, cu cât valoarea este mai mare, cu atât stratul de ulei pe care îl veți avea la cald pentru a vă proteja unitatea motorului este mai gros și cu cât valoarea este mai mică, mai puțină frecare veți avea când este cald și, în consecință, vă reduceți consumul. Cu toate acestea, dacă folosiți Volkswagen Atlas în oraș sau cu un stil de condus sportiv, este mai bine să îl protejați când este cald.
 • Standardele: Sunt scrise pe spatele recipientului de ulei, le puteți localiza precum „ACEA C1 – C4” sau „VW 500. 01”, sunt doar standarde de compatibilitate cu diferite mărci de mașini, trebuie să verificați în manualul de instrucțiuni al Volkswagen Atlas că uleiul în cauză este potrivit pentru unitatea dvs. de motor.
 • Mărcile de ulei: Vă rugăm să fiți conștienți de faptul că marca ar trebui să aibă foarte puțin efect în opinia dvs., există suficiente specificații obiective în compoziția uleiului de motor pentru Volkswagen Atlas pentru a evita să vă concentrați asupra unei măsuri subiective de calificare, cum ar fi marca, unele companii auto au parteneriate și vă vor sugera anumite mărci, dar nu este necesar să respectați aceste sfaturi.
Weiterlesen:
Cum schimb oglinda laterală pe Volkswagen Atlas?

Diferitele tipuri de ulei de motor pentru Volkswagen Atlas

 • Uleiuri de motor „minerale” 15w40: Sunt cunoscute sub denumirea de uleiuri minerale deoarece sunt compuse în mod special din ulei brut rafinat, care le va da vâscozitate maximă și, în consecință, o grosime potrivită pentru motoarele vechi care consumă adesea ulei. Cu toate acestea, adevărul că sunt naturale le va declanșa să-și piardă mai repede proprietățile de lubrifiere, așa că va fi necesară scurtarea intervalelor dintre schimburile de ulei.
 • Semisintetic 10w40: Acest ulei are un raport calitate/preț bun și se spune că este semisintetic deoarece este încă format din componente specifice care îi vor crește durata de viață. Este astfel sugerat pentru o utilizare polivalentă a vehiculului său. În plus, favorizează o pornire la rece mai simplă decât un ulei mineral. Cu toate acestea, ar trebui să vă asigurați că schimbați uleiul la fiecare 10 km.
 • Uleiul „sintetic” 5w40: Acest tip de ulei este cu adevărat adaptat la motoarele recente Volkswagen Atlas, evident, protecția unității motorului va fi maximă și pornirea la rece. Prin urmare, este o alegere bună fie pentru persoanele care circulă în centrele orașelor, care au un stil de condus sportiv, fie care circulă pe distanțe lungi și doresc să limiteze frecvența schimbului de ulei.

Cele mai bune 3 uleiuri de motor pentru Volkswagen Atlas

Începem acum a doua noastră secțiune în care ne vom concentra pe cele mai bune uleiuri de motor pentru Volkswagen Atlas, vă vom prezenta alegerea și vă vom îndruma către cei mai buni retaileri pentru a vă putea lua decizia în cele mai bune condiții. Ne-am străduit să vă prezentăm doar uleiuri adaptate pentru Volkswagen Atlas, astfel încât să nu găsiți „10w40” în selecția noastră.

Weiterlesen:
Indicatorul de combustibil rămâne aprins pe Volkswagen Atlas, ce să fac?

Cel mai bun ulei de motor low-cost pentru Volkswagen Atlas

Am facut alegerea de a selecta cele mai bune doua uleiuri de motor pentru Volkswagen Atlas lowcost, astfel incat corespunzator nevoilor dumneavoastra sa puteti face alegerea.

Castrol GTX 15W40

Acest ulei de calitate vă va permite să schimbați sau să completați nivelul de ulei al Volkswagen Atlas cu liniște deplină, la un preț imbatabil.

Beneficii: 

 • Valoare pentru bani
 • Perfect dacă unitatea dvs. de motor începe să facă mile pe ea.
 • Calitate minerală.

Incomoda

 • Periodicitatea golirii, aproximativ 10 km
 • Capacitate de pornire la rece dacă locuiți într-o regiune rece

Mobil Super 3000 5W40

O marcă prestigioasă care îți oferă un kit pentru a-ți face schimbul de ulei plus un litru suplimentar pe care îl poți folosi pentru a verifica nivelul de ulei al Volkswagen Atlas.

.

Beneficii:

 • Un ulei 100% sintetic care va rezista in timp.
 • Potrivit pentru utilizarea intensivă a vehiculului dumneavoastră.
 • Pret.

Dezavantaje:

 • Mai puțin potrivit pentru motoarele mai vechi.

Cel mai bun ulei pentru unitatea de motor de gama medie pentru Volkswagen Atlas

Mobil Super 3000 FE 5W30

Acest ulei sintetic are un raport calitate-preț imbatabil și vă va proteja unitatea motorului, turbo sau injecția.

Beneficii

 • Material sintetic de înaltă calitate care vă va permite să vă distanțați canalele de scurgere.
 • Un preț pentru această calitate interesantă.
 • Ideal pentru tot felul de tevi

Incomoda

 • Mai puțin potrivit pentru automobile mai vechi sau automobile cu mult kilometraj.

Cel mai bun ulei de motor premium pentru Volkswagen Atlas

Castrol Edge 5W30

Un ulei de motor sintetic premium pentru a vă proteja Volkswagen Atlas de frecare, chiar și în cele mai proaste condiții.

Weiterlesen:
Portbagajul blocat la Volkswagen Atlas, ce pot face?

Beneficii

 • Ulei de vârf pentru unitatea motor, potrivit pentru toate motoarele Volkswagen Atlas
 • Pornire în toate condițiile.

Incomoda

 • Nu vei putea obține prețul.
 • Nu este potrivit pentru automobile mai vechi

Castrol Magnatec 0W30

Un ulei de motor ultrasintetic pentru Volkswagen Atlas, care va fi adaptat celor mai dificile motoare, cum ar fi cele echipate cu Start și Stop.

Beneficii

 • Pornire la rece în cele mai proaste condiții.
 • Ideal pentru cele mai solicitante motoare.
 • Potrivit pentru motoarele echipate cu Start și Stop

Incomoda

 • Nu vei putea obține prețul.
 • Nu este potrivit pentru automobile mai vechi sau motoare cu mai mult de 200 de kilometri

Câteva sugestii despre alegerea uleiului potrivit pentru unitatea de motor pentru Volkswagen Atlas

Și pentru a finaliza acest articol, vă vom oferi câteva sfaturi despre cum să utilizați corect uleiul de motor în Volkswagen Atlas și să faceți alegerea potrivită atunci când îl cumpărați:

  • Rețineți că o cutie de ulei deschisă trebuie aruncată după un an și să nu mai fie folosită deoarece își pierde o componentă bună din capacitatea sa și poate deteriora unitatea motorului.
  • Respectați sugestiile companiilor petroliere și ale producătorilor de autovehicule și utilizați numai uleiuri compatibile cu unitatea motorului Volkswagen Atlas.

.

 • Intervalele de schimbare a uleiului anunțate de producătorul uleiului unității motorului sunt importante, nu depășesc kilometrajul indicat pe canistra între fiecare schimbare de ulei

.

Ori de câte ori aveți întrebări suplimentare despre Volkswagen Atlas, nu ezitați să consultați categoria noastră Volkswagen Atlas.

Legătura cu publicația principală