Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cel mai bun ulei de motor pentru Volkswagen Arteon

Suntem din ce în ce mai mulți oameni care doresc să execute singuri întreținerea Volkswagen Arteon-ului nostru, de fapt, forța de muncă în mecanică este foarte costisitoare și cel mai puțin serviciu de bază poate depăși destul de repede 100 de euro. Ultimele vehicule sunt din ce în ce mai complexe și nu le putem executa toată întreținerea, dar unele acționează ca deservirea lui Volkswagen Arteon poate fi realizat fără prea multe probleme. Vă vom ajuta în acest articol să alege cel mai bun ulei de motor pentru Volkswagen Arteon , acest lucru vă va permite să vă înlocuiți uleiul fără nicio bătaie de cap și să vă asigurați un comportament optim al motorului. Pentru a face acest lucru, în primul rând, vom vedea cum să alegi uleiul de motor potrivit pentru Volkswagen Arteon , apoi, într-o a doua etapă, care sunt cele 3 cele mai bune uleiuri de motor pentru Volkswagen Arteon , iar în final, vom încheia cu câteva sfaturi despre cum să vă alegeți uleiul de motor.

Cum să alegi cel mai bun ulei de motor pentru Volkswagen Arteon

>.

Prin urmare, vom începe articolul nostru cu un mic ghid de cumpărare care să vă ajute alege cel mai bun ulei de motor pentru Volkswagen Arteon cu liniște sufletească. Pentru a face acest lucru, ne vom uita la criteriile care diferențiază tipul de ulei și apoi ne vom uita la diferitele tipuri de ulei de motor. În orice caz, trebuie să știi că dacă îți alegi corect uleiul de motor, pe lângă conservarea lui, vei reduce consumul și emisiile de CO2.

Weiterlesen:
Cum rabatez scaunul din față la Volkswagen Arteon?

Criteriile care diferențiază uleiurile de motor pentru Volkswagen Arteon?

.

Rolul uleiului de motor din Volkswagen Arteon este de a vă lubrifia unitatea motorului pentru a vă asigura că toate treptele din acesta pot funcționa corect. , și pentru a păstra integritatea fiecăreia dintre componentele sale. În plus, acest ulei, care va limita toată frecarea, va avea alte sarcini precum prevenirea coroziunii, ajutând la disiparea căldurii în unitatea motorului și garantând etanșarea . Aceste uleiuri pot fi achiziționate în cutii de 5 litri. Ne vom uita acum la diferite criterii pentru achiziționarea uleiului de motor pentru Volkswagen Arteon :

 • Vâscozitatea la rece a uleiului de motor pentru Volkswagen Arteon (numărul din fața literei „W”, care înseamnă „Iarna”): Această valoare va indica capacitatea motorului de a porni la rece în funcție de vâscozitatea uleiului. 0W înseamnă -30°C; 5W înseamnă -25°C, 10W înseamnă -20°C și 15W înseamnă -15°C. Prin urmare, depinde de dvs. să îl adaptați la condițiile meteorologice în care conduceți Volkswagen Arteon.
 • Vâscozitatea fierbinte a uleiului de motor pentru Volkswagen Arteon (valoarea după „W”): Valoare între 20 și 60, este necesar să rețineți că, cu cât valoarea este mai mare, cu atât stratul de ulei pe care îl veți avea la cald este mai gros pentru a vă proteja unitatea motorului și cu cât valoarea este mai mică, mai puțină frecare pe care o vei avea când este cald și, prin urmare, îți scazi consumul. Cu toate acestea, dacă folosiți Volkswagen Arteon în oraș, sau cu un stil de condus sportiv, este mai bine să îl protejați deși fierbinte.
 • Standardele: Sunt scrise pe spatele recipientului de ulei, le puteți descoperi precum „ACEA C1 – C4” sau „VW 500. 01”, sunt doar standarde de compatibilitate cu diferite mărci de mașini, trebuie să verificați în ghidul Volkswagen Arteon că uleiul în cauză este compatibil cu motorul dumneavoastră.
 • Mărci de ulei: Vă rugăm să rețineți că marca ar trebui să aibă un impact foarte mic în raționamentul dvs., există suficiente criterii obiective în compoziția uleiului de motor pentru Volkswagen Arteon pentru a evita să vă concentrați asupra unei măsuri subiective de calificare precum marca, unele companii auto au parteneriate și vă vor sfătui cu privire la anumite mărci, dar nu este necesar să respectați aceste sfaturi.
Weiterlesen:
Cum să activez blocarea automată a lui Volkswagen Arteon?

Diferitele tipuri de ulei de motor pentru Volkswagen Arteon

 • Uleiuri de motor „minerale” 15w40: Sunt cunoscute sub denumirea de uleiuri minerale deoarece sunt fabricate special din ulei brut rafinat, ceea ce le va oferi vâscozitate maximă și, prin urmare, o grosime potrivită pentru motoarele vechi care consumă adesea ulei. Cu toate acestea, faptul că sunt naturale le va determina să-și piardă mai destul de repede proprietățile de lubrifiere, așa că va fi necesară scurtarea intervalelor dintre schimburile de ulei.
 • Semisintetic 10w40: Acest ulei are un raport calitate/pret bun si se spune ca este semisintetic deoarece este inca format din elemente specifice care ii vor imbunatati durata de viata. Este astfel preferat pentru o utilizare polivalentă a vehiculului său. În plus, favorizează o pornire la rece mai simplă decât un ulei mineral. Cu toate acestea, ar trebui să vă asigurați că înlocuiți uleiul la fiecare 10 km.
 • Uleiul „sintetic” 5w40: Acest tip de ulei este cu adevărat adaptat la motoarele recente Volkswagen Arteon, de fapt, protecția unității motorului va fi ideală și de asemenea pornirea la rece. Prin urmare, este o alegere bună fie pentru persoanele care conduc în centrele orașelor, care au un stil de condus sportiv, fie care conduc pe distanțe lungi și doresc să limiteze frecvența înlocuirii uleiului.

Cele mai bune 3 uleiuri de motor pentru Volkswagen Arteon

Începem acum a doua noastră secțiune în care ne vom concentra pe cele mai bune uleiuri de motor pentru Volkswagen Arteon, vă vom prezenta gama și vă vom direcționa către cei mai buni vânzători, astfel încât să puteți produce alegerea dvs. în cele mai bune condiții. Ne-am străduit să vă prezentăm numai uleiuri adaptate pentru Volkswagen Arteon, astfel încât să nu descoperiți „10w40” în selecția noastră.

Weiterlesen:
Cum se dezactivează imobilizatorul Volkswagen Arteon?

Cel mai bun ulei de motor low-cost pentru Volkswagen Arteon

Am făcut alegerea de a selecta cele mai bune două uleiuri de motor pentru Volkswagen Arteon lowcost, astfel încât, corespunzător nevoilor dumneavoastră, să puteți face alegerea.

Castrol GTX 15W40

Acest ulei de calitate vă va permite să înlocuiți sau să completați nivelul de ulei al Volkswagen Arteon cu liniște deplină, la un preț imbatabil.

Beneficii: 

 • Valoare pentru bani
 • Perfect dacă unitatea dvs. de motor începe să facă mile pe ea.
 • Calitate minerală.

Incomoda

 • Periodicitatea golirii, aproximativ 10 km
 • Capacitate de pornire la rece dacă locuiți într-o regiune rece

Mobil Super 3000 5W40

O marcă prestigioasă care vă oferă un kit pentru a vă schimba uleiul plus un litru suplimentar pe care îl puteți folosi pentru a verifica nivelul de ulei al Volkswagen Arteon.

.

Beneficii:

 • Un ulei 100% sintetic care va rezista in timp.
 • Potrivit pentru utilizarea intensivă a vehiculului dumneavoastră.
 • Pret.

Dezavantaje:

 • Mai puțin potrivit pentru motoarele mai vechi.

Cel mai bun ulei pentru unitatea de motor de gama medie pentru Volkswagen Arteon

Mobil Super 3000 FE 5W30

Acest ulei sintetic are un raport calitate-preț imbatabil și vă va proteja unitatea motorului, turbo sau injecția.

Beneficii

 • Material sintetic de înaltă calitate care vă va permite să vă distanțați canalele de scurgere.
 • Un preț pentru această calitate interesantă.
 • Potrivit pentru tot felul de țevi

Incomoda

 • Mai puțin potrivit pentru automobile mai vechi sau automobile cu destul de mult kilometraj.

Cel mai bun ulei de motor premium pentru Volkswagen Arteon

Castrol Edge 5W30

Un ulei de motor sintetic premium pentru a vă proteja Volkswagen Arteon de frecare, chiar și în cele mai proaste condiții.

Weiterlesen:
Cum se dezactivează alarma de centură pe Volkswagen Arteon?

Beneficii

 • Ulei pentru unitatea motor de top de gamă, potrivit pentru toate motoarele de la Volkswagen Arteon
 • Pornire în toate condițiile.

Incomoda

 • Nu vei putea obține prețul.
 • Nu este potrivit pentru automobile mai vechi

Castrol Magnatec 0W30

Un ulei de motor ultrasintetic pentru Volkswagen Arteon care va fi adaptat celor mai dificile motoare precum cele echipate cu Start și Stop.

Beneficii

 • Pornire la rece în cele mai proaste condiții.
 • Potrivit pentru cele mai solicitante motoare.
 • Potrivit pentru motoarele construite cu Start și Stop

Incomoda

 • Nu vei putea obține prețul.
 • Nu este adecvat pentru automobile sau motoare mai vechi cu mai mult de 200 de kilometri

Câteva sfaturi despre alegerea uleiului potrivit pentru unitatea de motor pentru Volkswagen Arteon

Și pentru a încheia acest articol, vă vom oferi câteva recomandări despre cum să utilizați corect uleiul de motor în Volkswagen Arteon și să faceți alegerea potrivită atunci când îl cumpărați:

  • Rețineți că o cutie de ulei deschisă trebuie aruncată după un an și să nu mai fie folosită deoarece își pierde o bună parte din capacitate și poate afecta unitatea motorului dumneavoastră.
  • Respectați sugestiile companiilor petroliere și ale producătorilor de mașini și utilizați numai uleiuri compatibile cu unitatea de motor a Volkswagen Arteon.

.

 • Intervalele de înlocuire a uleiului anunțate de producătorul uleiului unității motorului sunt importante, nu depășiți kilometrajul indicat pe recipient între fiecare înlocuire a uleiului

.

În cazul în care aveți întrebări suplimentare despre Volkswagen Arteon, nu ezitați să consultați categoria noastră Volkswagen Arteon.

Legătura cu publicația principală